riskli gebelik uzmani tavsiye

kadersmile

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2017
350
161
103
Arkadaşlar bildiğiniz duyduğunuz iyi bir perinatolog riskli gebelik uzmanı var mı? Bir düşük bir kürtaj yaşadım. Netten araştırdım ama çok bir şey bulamadım. Yardımınıza ihtiyacım var

Hastanemde ikili test ve ayrintili ultrasonlari yapan bir perinatolog var cok rahat iletisim kurabilecegini sevimli bir kadin ancak ben sadece tedtlere gidiyorum ona kendim hastasi degilim hastalari memnun onu biliyorum sadece. İstanbuldaysan onerebilirim

Ankara Eskişehir Konya falan olsa iyi olacak canım bana. Maşallah 17. Haftaya girmişsin sen. Kontrole korkarak gideceğim diyordun 9. Haftada mi ne:-) sevindim senin adına

Ankara Eskişehir Konya falan olsa iyi olacak canım bana. Maşallah 17. Haftaya girmişsin sen. Kontrole korkarak gideceğim diyordun 9. Haftada mi ne:-) sevindim senin adına
Ay sagol canim ya:) rabbim kismet etsin tez zamanda:dua:

Evet 12 haftalikken gittigimde cidden cok korkarak oturdum masaya. O kadar hazirlamistim ki kendimi... agdami yaptim bir kucuk canta hazirladim pijama camasir ped, kurtaj derse hazirlikli olayim diye.

Masaya uzandim doktor ultrason aletini dayadi karnimA gozleriminkapattim simsiki boyle bi baktim odada gumbur gumbur kalp sesi:) actim gozumu, doktorum dedi ki once bunu dinletmek istiyorum sana cunku biliyorum bunu duymadan ne soylesem inanmayacaksin... cok sukur haftaya 18 hafta kontrolumuz var insallh hersey hala yolundadir

Canım Eskisehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi mete bey perinatolog çok iyi şeyler duydum hakkında ayrıntılı ultrason için ona gidicem

Ay sagol canim ya:) rabbim kismet etsin tez zamanda:dua:

Evet 12 haftalikken gittigimde cidden cok korkarak oturdum masaya. O kadar hazirlamistim ki kendimi... agdami yaptim bir kucuk canta hazirladim pijama camasir ped, kurtaj derse hazirlikli olayim diye.

Masaya uzandim doktor ultrason aletini dayadi karnimA gozleriminkapattim simsiki boyle bi baktim odada gumbur gumbur kalp sesi:) actim gozumu, doktorum dedi ki once bunu dinletmek istiyorum sana cunku biliyorum bunu duymadan ne soylesem inanmayacaksin... cok sukur haftaya 18 hafta kontrolumuz var insallh hersey hala yolundadir
kıyamam ya:-) aynen her doktor kontrolünDe stres oldum bende insanın başına gelince hep korkuyor. İnşallah sağlıklı bir hamileliğim olur benim de. Umutla yaşıyorum işte

Arkadaşlar bildiğiniz duyduğunuz iyi bir perinatolog riskli gebelik uzmanı var mı? Bir düşük bir kürtaj yaşadım. Netten araştırdım ama çok bir şey bulamadım. Yardımınıza ihtiyacım var
İstanbul da iseniz Mehmet Aygün ü tavsiye edebilirim. Ben sadece ayrıntılı usg yaptırdım kendisine ama keşke bütün kontrollerimi yaptırabilsem diye düşündüm. Bu kadar sakin insanı rahatlatan, en alakasız sorularınızı bile cevaplayan ve insanı panikletmeyen bir doktora rastlamadım.

istanbul için ben de çok araştırdım ve aşağıdaki doktorlara ulaştım. İnşallah kimsenin ihtiyacı olmaz.

prof atıl yüksel
prof rıza madazlı
prof recep has
prof alkan yıldırım
prof ibrahim bildirici
prof cem batukan
doç arda lembet
prof cemil akgül
doç zeki şahinoğlu
prof cihat şen
prof melih atahan güven
prof murat yayla

Canm cok uzuldum tesaduf girdim konuya baktim sen cok gecmis olsun. Sen ankarda degilmiydin

Back
X