- 29 Nisan 2017
- 350
- 161
- 103
- Konu Sahibi kadersmile
Arkadaşlar bildiğiniz duyduğunuz iyi bir perinatolog riskli gebelik uzmanı var mı? Bir düşük bir kürtaj yaşadım. Netten araştırdım ama çok bir şey bulamadım. Yardımınıza ihtiyacım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sagol canim ya:) rabbim kismet etsin tez zamandaAnkara Eskişehir Konya falan olsa iyi olacak canım bana. Maşallah 17. Haftaya girmişsin sen. Kontrole korkarak gideceğim diyordun 9. Haftada mi nesevindim senin adına
Canım Eskisehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi mete bey perinatolog çok iyi şeyler duydum hakkında ayrıntılı ultrason için ona gidicemAnkara Eskişehir Konya falan olsa iyi olacak canım bana. Maşallah 17. Haftaya girmişsin sen. Kontrole korkarak gideceğim diyordun 9. Haftada mi nesevindim senin adına
Çok teşekkür ederim canımCanım Eskisehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi mete bey perinatolog çok iyi şeyler duydum hakkında ayrıntılı ultrason için ona gidicem
kıyamam yaAy sagol canim ya:) rabbim kismet etsin tez zamanda
Evet 12 haftalikken gittigimde cidden cok korkarak oturdum masaya. O kadar hazirlamistim ki kendimi... agdami yaptim bir kucuk canta hazirladim pijama camasir ped, kurtaj derse hazirlikli olayim diye.
Masaya uzandim doktor ultrason aletini dayadi karnimA gozleriminkapattim simsiki boyle bi baktim odada gumbur gumbur kalp sesi:) actim gozumu, doktorum dedi ki once bunu dinletmek istiyorum sana cunku biliyorum bunu duymadan ne soylesem inanmayacaksin... cok sukur haftaya 18 hafta kontrolumuz var insallh hersey hala yolundadir
Hamilemisin:)kıyamam yaaynen her doktor kontrolünDe stres oldum bende insanın başına gelince hep korkuyor. İnşallah sağlıklı bir hamileliğim olur benim de. Umutla yaşıyorum işte
İstanbul da iseniz Mehmet Aygün ü tavsiye edebilirim. Ben sadece ayrıntılı usg yaptırdım kendisine ama keşke bütün kontrollerimi yaptırabilsem diye düşündüm. Bu kadar sakin insanı rahatlatan, en alakasız sorularınızı bile cevaplayan ve insanı panikletmeyen bir doktora rastlamadım.Arkadaşlar bildiğiniz duyduğunuz iyi bir perinatolog riskli gebelik uzmanı var mı? Bir düşük bir kürtaj yaşadım. Netten araştırdım ama çok bir şey bulamadım. Yardımınıza ihtiyacım var
hayır canım geçen hafta kürtaj oldum ben 9 haftada kalbi durdu.ondan önce de bir düşügum varHamilemisin:)
Canm cok uzuldum tesaduf girdim konuya baktim sen cok gecmis olsun. Sen ankarda degilmiydinArkadaşlar bildiğiniz duyduğunuz iyi bir perinatolog riskli gebelik uzmanı var mı? Bir düşük bir kürtaj yaşadım. Netten araştırdım ama çok bir şey bulamadım. Yardımınıza ihtiyacım var