• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rise & shine Dilan Polat ürünü alerji

My life my decision

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
449
169
103
29
Merhaba kızlar. Dilan Polat önerisiyle aloeveralı lifli sabun ve maderisa krem aldım. Bir hafta kadar oldu olmadı. Yüzümde kızarıklık ve yanma başladı. Sivilce var gibi oldu. Bende alerji yaptı. Rozesa(gül hastalığı) oldu. Kullanmayı bıraktım ama geçer mi öyle bilemedim. Benim gibi sorun yaşayan oldu mu hiç. Ürünler şahane ama bende olmadı

Merhaba kızlar. Dilan Polat önerisiyle aloeveralı lifli sabun ve maderisa krem aldım. Bir hafta kadar oldu olmadı. Yüzümde kızarıklık ve yanma başladı. Sivilce var gibi oldu. Bende alerji yaptı. Rozesa(gül hastalığı) oldu. Kullanmayı bıraktım ama geçer mi öyle bilemedim. Benim gibi sorun yaşayan oldu mu hiç. Ürünler şahane ama bende olmadı

Size alerji yapan ürünler için; neye göre şahane değerlendirmesi yapıyorsunuz ?

Cildiniz için uzman bir doktordan görüş almanız daha sağlıklı olur.

Size alerji yapan ürünler için; neye göre şahane değerlendirmesi yapıyorsunuz ?

Cildiniz için uzman bir doktordan görüş almanız daha sağlıklı olur.
Çünkü 10 tane kullanıcıdan 9u memnun. Görsel olarakta çok örnek var.

Bişi anlamadım. Bir ürün cildi roza yapmaz yapsa yapsa alerji yapar. Roza ciddi bi hastalık. En iyi ürün bile alerji yapabilir yani yapacak bir şey yok. Alerjiyse geçer kendi.
Aynı belirtileri yaşadım. Sebebini bende bilmiyorum tam olarak. Aynı şekilde yaşayan var mı diye, yazdım buraya zaten

Sikayetvar sitesini aç kremin adını yaz bir sürü senle aynı problemi yaşayan var

Bir kere yüze sabun kullanmak hiç sağlıklı değil. Yüzümüz ile pH uyumlu bile değil. Bir de kabak lifli sabun. Hergün o ürünle cildinizdeki ölü deriyi kazımak isterseniz ne olur? Zaten ölü deri uzaklaştırmak için yapılan bu peeling işlemleri haftada 1 en fazla 2 kullanılıyor. Günlük olarak kullandığınızda hergün cildinizi soymaya kalktığınızda bu sefer cildinizi tahriş etmişsiniz. Belki de cilt bariyerinizi bozdunuz. O kadar dermatolog eczacı sayfası varken cilt bakımını fenomenlerden öğrenen bir toplumuz ne yazık ki. Ürünler şahane diyorsunuz bir de. Lifli bir ürün günlük kullanılamaz. Ki bence yüz bölgesine zaten kullanılmaması gerekir de. Hadi kullandınız yüze sabun övmeyin en azından.

Çünkü 10 tane kullanıcıdan 9u memnun. Görsel olarakta çok örnek var.
10 kullanıcıdan 9umu diyor😅
Araştırmalarda kaç tane kullanıcı üzerinden yaparlar biliyor musunuz?
Sayı arttıkça da düşer oran zaten.
Sizin dediğiniz %90 aslında ve hiç de yüksek bir oran sayılmaz. Bu tür şeylerde %98-99 memnuniyet vs derler reklam yaparken mesela.
Sizinki de alerjidir kullanmayı bırakın ve doktora gidin.

Influencer ürünlerini kullanmak bana dogru gelmiyor. Tum influencerlar birbirlerinin reklamini yapiyor, kremini kullaniyor, tavsiye ediyor, bebek yuzlu hanimlar bu urunleri kullandigini iddia edip degisiminden bahsediyor. Dermatolojik olarak kac kiside denenmis, yan etkileri gozlenmis belli degil. Muhakkak bir doktora görünün.

Ne takıldınız övmeme arkadaş. Yaşayan var mı diye sordum iyiki. Tek aklı olan sizmişsiniz gibi. Tamam aldım, sorun yaşadım. Sen yaşamadıysan, lütfen akıl verme. Çok kırıcı son çünkü
Sikayetvar yaşayanlarla dolu. Bakarsanız görürsünüz. Ayrıca evet tek aklı olan biziz.

Ne takıldınız övmeme arkadaş. Yaşayan var mı diye sordum iyiki. Tek aklı olan sizmişsiniz gibi. Tamam aldım, sorun yaşadım. Sen yaşamadıysan, lütfen akıl verme. Çok kırıcı son çünkü
Eee insan alerji yaşadığı şeyi ama başkaları-tanımadığı başkaları- övdü diye övmez çünkü.
Hayatın olağan akışına ters biz kadınların iyi ürün anlayışına ters.
Ha siz hepiniz kullanın hep beraber kırmızı gezelim diye övdüyseniz o başka.

Kadının eğitim geçmişine dair internette hiçbir bilgi yer almıyor. Bu kadının hangi üstün vasfina güvenerek ; onun önerisiyle markasına ait ürünleri satın alıp , cildinizde kullandınız ?

Merak edenler için :

"Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başladı ve birçok ünlü ismin fotoğrafçılığını yaptı. Daha sonra ise ablası ile birlikte güzellik merkezi açtı ve yakaladığı başarı ardından şube sayısını çoğalttı. "

2017 de açılmış güzellik merkezleri. Bu merkezlere insanlar nasıl güveniyor ve gidiyor , merak ediyorum.

Siimdi ürünler çok kaliteli olduğu için avam ciltlere iyi gelmedigi sonucu mu çıkmalı buradan.
Yani Bu Dilan Polat ( ben tanımıyorum) müritligini bırakın derim.
Sizde alerji bir yapan ürünün kalitesi üzerine nasıl ahkam kesebiliyorsunuz ki..
Bu Dilan Polat (artık kimse) ped yerine bim poşeti kullanılan dese ; ona bile çok kaliteli diyebilecek bir potansiyel gördüm ben sizde..🤷

Back