• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rinoplasti sonrası burun ucum uzun kaldı

leilaylo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
579
208
103
Merhaba herkese,
Ben 1,5 ay önce rinoplasti ameliyatı oldum ve sürekli buradaki konuları okuyorum. Burun sırtımdan memnunum ama uç kısmı uzun duruyor. Kolumella sarkıkmış gibi. Bu durum şişlikler inince düzelir mi? Bu şekil çok canımı sıkıyor moralim çok bozuk.

Eklentiler

• 9491627A-F261-4FF8-BA88-3BC17C260FCE.jpeg
    9491627A-F261-4FF8-BA88-3BC17C260FCE.jpeg
    46,5 KB · Görüntüleme: 780
Uç kısmını yapamamis bence zamanla bir tık daha düşüyor zaten. Üzgünüm ama başarısız bir operasyon gibi duruyor. Geçmiş olsun.

Merhaba herkese,
Ben 1,5 ay önce rinoplasti ameliyatı oldum ve sürekli buradaki konuları okuyorum. Burun sırtımdan memnunum ama uç kısmı uzun duruyor. Kolumella sarkıkmış gibi. Bu durum şişlikler inince düzelir mi? Bu şekil çok canımı sıkıyor moralim çok bozuk.
Düzelmez

Kime ameliyat oldunuz? Bu doktorlar yüzünden burun ameliyatı deyince psikolojik travma oluştu artık bende şahsen.

Uç kısmını yapamamis bence zamanla bir tık daha düşüyor zaten. Üzgünüm ama başarısız bir operasyon gibi duruyor. Geçmiş olsun.
Yandan bakınca düşük durmuyor tabi kalkık değil ama bu çok rahatsız etmiyor beni. Önden bakınca çentik görüntüsü hoşuma gitmedi.

Yorumunuz için teşekkür ederim
Rica, bende 1.5 aylığım epey sıkıntı var, beceriksiz doktorum ödem diyor. Asla ödem değil becerememiş. Sizinkisi de ödem değil,kolumella bu kadar sarkık ve önde olamaz, eski hali nasildi bilmiyorum ama yapamamış. Odem diye kendinizi hazırlarsanız sonunda hayal kırıklığı yaşarsınız.

Rica, bende 1.5 aylığım epey sıkıntı var, beceriksiz doktorum ödem diyor. Asla ödem değil becerememiş. Sizinkisi de ödem değil,kolumella bu kadar sarkık ve önde olamaz, eski hali nasildi bilmiyorum ama yapamamış. Odem diye kendinizi hazırlarsanız sonunda hayal kırıklığı yaşarsınız.
Eski halinde burun ucum düşük ve uzundu ona göre şuanki hali çok iyi ama yine de orasını beğenemedim maalesef.

Merhaba herkese,
Benimkide böyleydi. bende ucundan memnun değilim tipplasti olmayı düşünüyorum.

Siz de mi oldunuz ameliyat? Ne zaman oldunuz?
ben 2019 şubatta oldum ve bandaj açılınca ucu aynı sizin gibiydi bende beğenmedim ama duzelir diye düşündüm. Eski haline göre çok iyi lakin istediğim uç değil hala sarkık daha da sarktı 3 senede . O kısma kiraz sapı görüntüsü deniyormuş. Ben burun altımı düz istiyordum .

ben 2019 şubatta oldum ve bandaj açılınca ucu aynı sizin gibiydi bende beğenmedim ama duzelir diye düşündüm. Eski haline göre çok iyi lakin istediğim uç değil hala sarkık daha da sarktı 3 senede . O kısma kiraz sapı görüntüsü deniyormuş. Ben burun altımı düz istiyordum .
Ben de umudu tamamen keseyim o zaman. Ben de düz istiyordum hafif çıkıntı bile kabul edilebilirdi de benimki çok düşük maalesef. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Ben de umudu tamamen keseyim o zaman. Ben de düz istiyordum hafif çıkıntı bile kabul edilebilirdi de benimki çok düşük maalesef. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Rica ederim. Kafanıza takmayın zor bir burunsa önceki haliniz normal benim gerçekten zor bir burundu doktorum şahane iş bile çıkarmış ama lakin bazı burunlar 2. turu istiyor biz sadece onlardanız ;) 6 ay geçince tiplasti olun hemen benim gibi bekletmeyin. Sevgiler:)

Rica ederim. Kafanıza takmayın zor bir burunsa önceki haliniz normal benim gerçekten zor bir burundu doktorum şahane iş bile çıkarmış ama lakin bazı burunlar 2. turu istiyor biz sadece onlardanız :KK66: 6 ay geçince tiplasti olun hemen benim gibi bekletmeyin. Sevgiler:)
Doktorum ameliyattan sonra yaptığı en kolay burunlardan biri olduğunu söyledi çok da zor bir burun değildi sanırım. Asimetrim yoktu burnum sadece kemerli ve düşüktü. Teşekkür ederim geçmiş olsun size de. 😌

aslında burun sırtınız çok doğal ve güzel görünüyor ben çok takılmadım ucuna ama tabi ilerleyen dönemde düzeltilebilir ve çok zor bir operasyon olmaz diye tahmin ediyorum, doktorunuz kimdi acaba? isterseniz mesaj da atabilirsiniz 😌

aslında burun sırtınız çok doğal ve güzel görünüyor ben çok takılmadım ucuna ama tabi ilerleyen dönemde düzeltilebilir ve çok zor bir operasyon olmaz diye tahmin ediyorum, doktorunuz kimdi acaba? isterseniz mesaj da atabilirsiniz 😌
Teşekkür ederim yorumunuz için. Evet sırtı güzel kavisi de abartılı değil ama ucu maalesef istediğim gibi değil.

Merhaba herkese,
Benim de ucu düşük kaldı böyle yüzünüzün şekili de önemli ama ona göre yapmıştır belki kime oldunuz

Ben ilk ameliyatıma girerken kemerim gitsin,burun deliklerim gözükmesin,kaydırak gibi olmasın demiştim.Burunla ilgili bilgim bu kadarmış.Burayı okudukça beklentilerim yükseldi.Şimdi kolumella şöyle olsa,ucu böyle olsa deyip duruyorum.İlk çıkanı kabullenip çok uğraşmamak, belirgin asimetri yoksa en iyisi bence.

Ben ilk ameliyatıma girerken kemerim gitsin,burun deliklerim gözükmesin,kaydırak gibi olmasın demiştim.Burunla ilgili bilgim bu kadarmış.Burayı okudukça beklentilerim yükseldi.Şimdi kolumella şöyle olsa,ucu böyle olsa deyip duruyorum.İlk çıkanı kabullenip çok uğraşmamak, belirgin asimetri yoksa en iyisi bence.
O kadar para verince insan en iyisini istiyor maalesef.

Back