Merhaba, sizi üzmek istemem ama o açıklık çok kapanmayacak. Ama kötü görünmüyor. Biz şu anki halinizi gördüğümüz için şahsen ben yadırgamadım. Ben de ameliyat oldum. Eski düşük burun kalkınca tabii ki ister istemez bir açıklık oluyor. Zaman içerisinde burun iyice oturunca, şimdiki kadar açık gelmeyecek size ama büsbütün de kapanmayacak. Şahsen ben ameliyat olalı on sene olmuştur ama gözüm hala açıklığı fark ediyor. Yine de bir aksiyon almadım. Sizi çok rahatsız ederse, o açıklığın da artık çaresi var. Lip lift yaptırırsınız. Ben de bir ara düşünüyorum. Siz de bir sene bekleyin. Burun bir otursun. Sonra düşünürsünüz.Arkadaşlar selam, bir hafta önce rinoplasti ameliyatı oldum şu an burnumdaki alçılar çıkarıldı.Normalde burnu büyük dudakları ince ve küçük biriyim,ameliyatla burnum biraz küçültüldü ve eğrilik düzeltildi. Fakat sonuçtan çok mutsuzum,burun ucu ile dudak arası mesafe çok fazla geldi ve yanaklarım kilo almış aynı sorunu yaşayan var mı ve zamanla toparlıyor mu? Doktora sordum burun ucun biraz düşecek o mesafe biraz kısalır dedi ama ben pek tatmin olamadım,yorumlarınızı bekliyorum.
Daha çok yeni ameliyatın benim ki kalın derili 1 buçuk yıl sonra oturdu diyebilirim benimde öyleydi hatta gören herken ucu çok kaldırmış dedi ama öyle değil o burun ucu düşecek yerine oturacak şişlikler gidecek ödem atilcak tam oturduğu zaman arasındaki farkı göreceksin böyle kalamz yani ama ödem atıcı şeyler iç buruna masaj yap doktor gosterdiyse tabiArkadaşlar selam, bir hafta önce rinoplasti ameliyatı oldum şu an burnumdaki alçılar çıkarıldı.Normalde burnu büyük dudakları ince ve küçük biriyim,ameliyatla burnum biraz küçültüldü ve eğrilik düzeltildi. Fakat sonuçtan çok mutsuzum,burun ucu ile dudak arası mesafe çok fazla geldi ve yanaklarım kilo almış aynı sorunu yaşayan var mı ve zamanla toparlıyor mu? Doktora sordum burun ucun biraz düşecek o mesafe biraz kısalır dedi ama ben pek tatmin olamadım,yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba sizin ilk zamanlarda burun delikleri görünüyor muydu? Sonra o görüntü gitti miDaha çok yeni ameliyatın benim ki kalın derili 1 buçuk yıl sonra oturdu diyebilirim benimde öyleydi hatta gören herken ucu çok kaldırmış dedi ama öyle değil o burun ucu düşecek yerine oturacak şişlikler gidecek ödem atilcak tam oturduğu zaman arasındaki farkı göreceksin böyle kalamz yani ama ödem atıcı şeyler iç buruna masaj yap doktor gosterdiyse tabi
Tabi ilk kalkık durduğundan kaynaklı ama sonradan oturduk a o kalkiklik indi dusdu dedikleri olayMerhaba sizin ilk zamanlarda burun delikleri görünüyor muydu? Sonra o görüntü gitti mi
Size özelden fotoğraf atabilir miyimTabi ilk kalkık durduğundan kaynaklı ama sonradan oturduk a o kalkiklik indi dusdu dedikleri olay