• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rinoplasti sonrası günden güne büyüyen burun

yoda11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2024
12
0
1
24
Herkese merhaba yaklaşık 4 ay önce Rinoplasti oldum. Ameliyat masasındaki fotoğraflarımı beğendim açıkçası. Çok gariptir ki bantlarım çıktığında(15. Gün) burnum minicik ve orantılıydı. Ama 1. Ayda ve sonrasında adeta burun ucum büyüdü. Şu an uzun ve geniş bir burun ucum var. Burun sırtımdan memnunum. Kendim takıntı yapmadım çevremdeki herkes öyle söylüyor. Lütfen aynı sorunu yaşayan varsa yazabilir mi. Burnum böyle mi kalacak. Ya da ameliyat masasındaki gibi mi olacak ya da bantlarım ilk çıktığındaki hali mi çok mutsuzum lütfen yardım edin

Eklentiler

• IMG_6002.jpeg
    IMG_6002.jpeg
    70,7 KB · Görüntüleme: 125
Selam benimde ameliyat sonrası burnum orantılıydı. Sonradan ucu şişti sanki büyüdü gibi. 1 hafta alçı 1 hafta bant kullandım. Fakat kalın ciltli olduğum için cilt kendini saldı özellikle ucu cok kalındı. Yenıden ucunu düzeltme ameliyatı oldum. Bu sefer doktor cok uzun zaman bant kullanıcaz dedi 2. Ye alçı yaptı hatta. yeniden aynı sorunları yaşamamak için. Her doktorun tarzı farklı ama benım kı böyle talihsizlikti. Bantlama yapıyormusunuz akşamları

Selam benimde ameliyat sonrası burnum orantılıydı. Sonradan ucu şişti sanki büyüdü gibi. 1 hafta alçı 1 hafta bant kullandım. Fakat kalın ciltli olduğum için cilt kendini saldı özellikle ucu cok kalındı. Yenıden ucunu düzeltme ameliyatı oldum. Bu sefer doktor cok uzun zaman bant kullanıcaz dedi 2. Ye alçı yaptı hatta. yeniden aynı sorunları yaşamamak için. Her doktorun tarzı farklı ama benım kı böyle talihsizlikti. Bantlama yapıyormusunuz akşamları
Hayır ben doktoruma bu durumdan bahsettiğimde hayır burnun gayet güzel dedi. Moralim daha da bozuldu. Şu an sadece nostril kullanıyorum. Rica etsem fotoğraf paylaşabilir misiniz önceki ameliyatınız sonrasında ve burun ucu büyüdükten sonra. Bir de şimdi nasıl 2. Ameliyattan sonra güzeldi mi

Benim ameliyatta sonraki 8 hafta sürekli, sonraki 4 hafta sadece geceleri olmak üzere 3 ay bantlı durdu.

Hayır ben doktoruma bu durumdan bahsettiğimde hayır burnun gayet güzel dedi. Moralim daha da bozuldu. Şu an sadece nostril kullanıyorum. Rica etsem fotoğraf paylaşabilir misiniz önceki ameliyatınız sonrasında ve burun ucu büyüdükten sonra. Bir de şimdi nasıl 2. Ameliyattan sonra güzeldi mi
Sizin burnunu benımkınden daha ince sanırım şimdi daha dikkatli baktım. Kötü değil zaten oturmustur 4 ayda daha kötümolmaz bence korkma resimleri özelden atayım size

Benımde öyle olacak sizede 2. Alçıyı yaptımı peki suan bende o var
Yok yapılmadı ikinci alçı. Ama benim ucunda kıkırdak katlanması vardı o yüzden ilk haftadan sonra ucuna yapıştırmayı bırakmıştım. O yüzden ucundaki ödem 6 ay olmasına rağmen hala az da olsa var

Yok yapılmadı ikinci alçı. Ama benim ucunda kıkırdak katlanması vardı o yüzden ilk haftadan sonra ucuna yapıştırmayı bırakmıştım. O yüzden ucundaki ödem 6 ay olmasına rağmen hala az da olsa var
Sevindim içinize sinmesine:) bir de hwrkwsin cilt yapısı değişik ve kendine göre iyileşiyor. Ben ilk ameliyatta bunu deneyimledim. Cildim resmen kendini saldı ilk fotolarla alakası yoktu. Revizyon oldum ucu için yeniden. Doktor bu sefer sireç böyle cok sıkı takipte olacagız dedi inşallah iyi olur cok zahmetli süreçler

Sevindim içinize sinmesine:) bir de hwrkwsin cilt yapısı değişik ve kendine göre iyileşiyor. Ben ilk ameliyatta bunu deneyimledim. Cildim resmen kendini saldı ilk fotolarla alakası yoktu. Revizyon oldum ucu için yeniden. Doktor bu sefer sireç böyle cok sıkı takipte olacagız dedi inşallah iyi olur cok zahmetli süreçler
Ben de burnumdan çok memnun değilim ama alıştım artık. Ucunu seviyorum ama benim de sırt ve uç iki ayrı parça gibi duruyor. Arada bir boşluk var gibi. Sonradan olan bir çökme vs değil, baştan vardı ama ödem inince belli olmaya başladı. Evet gerçekten zor bir süreç umarım en iyi şekilde atlatırsınız ve sonuç içinize siner 🌸

Merhaba eski burnunuz nasıldı acaba? Derinin hatta kemiğin yamukluğun vs. eski burna meylettiğini duymuştum. Eski burnunuza mı benzemeye başladı

Merhaba eski burnunuz nasıldı acaba? Derinin hatta kemiğin yamukluğun vs. eski burna meylettiğini duymuştum. Eski burnunuza mı benzemeye başladı
Eski burnum aşırı kötü değildi açıkçası kemeri vardı burun ucum düşük değildi ama burnuma shop yapıp kemeri yok ettiğimde burnum uzun kalıyordu. Şu an kemerim yok çok şükür fakat burun ucum genişledi

Back
X