Rinoplasti ( Burun Estetiği)

merhaba bugun ameliyatımın 18. günü aslında alçılı iken ve bandajlı ıken burun ucumu cok begenıyordum , hatta doktor bandajı ararken burnun hem onden hem yan profilden cok güzel olacak dedı benımle aynı gün ameliyat olan hastanın burnunu tekrar bandajlarken sana yapmayacağım gayet ıyı dedı, sonrasında muayaneden çıktıktan sonra biraz soğukta kaladım ve eve geldiğimde kocaman bir burnum vardı suan oka kadar değil 1 haftada biraz indi ama hala burun ucum cok şiş korkuyorum böyle kalacak diye ne diyosunuz geçer mi?

Ya böyle yazılar okudukça koşarak ameliyat olasım geliyor Sizin için çok sevindim, burnunuz çok hoş duruyor güle güle kullanın

Çok teşekkür ederim güzel korkulacak hiçbir şey yok gerçekten güvenebileceğiniz bir doktorunuz olduğunda gerisi göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor

Canım ödem oluşmuştur 1 ay içerisinde yavaş yavaş atarsın şişlikler çok normal

Merhaba, bundan bir yıl önce Op. Dr. Nebil Bozdoğan'a burun ameliyatı oldum. yazdığım yorumlardan da okuyabilirsiniz, burnum o kadar güzel doğal ve havalı oldu ki hem hiç kimse ameliyatlı olduğumu ikinci hafta bile anlamadı hem de her gören maşallah hokka gibi burun diye iltifat etti. o zaman piyasada en uygun fiyata ameliyat olabileceğim yer olduğu için seçmiştim ama iyi ki de seçmişim hem uygun fiyat hem de 10bin gibi fiyatlar isteyen istanbul doktorlarını 40 kere cebinden çıkaracak ustalıkta bir iş oldu. yüzüm tamamen değişti, güzelleşti ve benim için en önemlisi yıllardır özellikle gülerken neredeyse ağzımın içine giren burnum profilden görünmesin diye ne çabalar verirdim. şimdi konuşurken, bana gülmeyin ama arada bi başımı sağa sola çeviriyorum ki şaheser görünsün diye :)
Nebil bey'e ilk ameliyatımı olurken aman burnum çok kalkık olmasın demiştim, sağolsun o da tam istediğim gibi çok kalkık olmayan bir burun yapmıştı. fikrimi değiştirdim biraz daha kalkık bir burun istediğime karar verdim, yarım saatlik bir lokal anesteziyle burun ucum da sonradan istediğim gibi kalkmış oldu.Şimdi diyorum yine dünyaya geleyim o koca burunla, yine Nebil beyi tercih ederim hem de ne pahasına olursa olsun. Melek gibi babacan bir insan, en önemlisi de tam bir beyefendi insanı rahatlatan ve sürekli anlaşılır dilde bilgi vermesi de cabası.
Ankara'da olup benim gibi profil fotoğrafından ve her türlü fotoğraf açısından artık korkmadan yeni bir yüze ifadeye sahip olmak isterseniz gidin bir konuşun derim, ilk muayene zaten ücretsiz hiç birşey kaybetmezsiniz, tam tersi bana teşekkür edeceksiniz.
Bu arada saçlarım önlerden hafif açılmaya başladı inşallah önümüzdeki ay da saç mezoterapisi yaptırıcam kendisine. saçın dökülmesi duruyor ve zayıf olanlar gürleşerek çıkıyor etkisi 5-6 yıl kadarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…