eylül bunun fırçası çok korkutucu gözüküyor
bulaştırmadan sürebiliyor msuun
bazen bulaşıyor kalın olduğu içinama çok memnunumm hiç eyeliner far falan sürmeme gerek kalmıyo
Kizlar ben rimmel istiyorum fakat pek bir bilgim yok ozelliklerinin soyle olmasini istiyorum
1) Topaklanma yapmamali
2) Erkek arkadasim beni severken yuzumle cok ugrasiyo eliyle falan yanaklarmi sikiyo ediyo snra aynaya bi bakiyrm rimel asagya akmis bu durumu kurtarsin
3) suda akmayan rimeli kimse tavsiye etmiyor kirpiklere zarar verdigi icin
4) Birde kirpiklerim uzun ama dolgulu degil ince dolgunluk vermeli
FİKİRLERİNİZE İHTİYACİM VAAR :))
Merhaba tüm ozelliklere ihtiyaciniz olan rimeli kullaniyorum.mukemmmel bir ürün ackca soyliyim bazen calistigimdan uyuya kaliyorum bi bakmisim sabah kirpiklerimde hala duruyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
wawww neymişş buuu şahanee rimell tatlımmmm
Kizlar ben rimmel istiyorum fakat pek bir bilgim yok ozelliklerinin soyle olmasini istiyorum
1) Topaklanma yapmamali
2) Erkek arkadasim beni severken yuzumle cok ugrasiyo eliyle falan yanaklarmi sikiyo ediyo snra aynaya bi bakiyrm rimel asagya akmis bu durumu kurtarsin
bence kesinlikle loreal paris carbon black al veya ekstra dolgunluk için deborahı da tercih edebilirsin ben çok memnunum:)
1) Topaklanma yapmamali
Peki oriflame nin ürünleri nasıl sizce.?
oriflam' nin ürünleri hakkında fikrim yok ama deluxenin rimelini kullanıyorum muhteşem
ilginize tesekkurler bende kullanmadim arkadas kataloktan gösterdi kararsızım ..peki deluxenin fiyati ne kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?