• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rimmel konusunda bilgili arkadaslarımm

Kizlar ben rimmel istiyorum fakat pek bir bilgim yok ozelliklerinin soyle olmasini istiyorum

1) Topaklanma yapmamali
2) Erkek arkadasim beni severken yuzumle cok ugrasiyo eliyle falan yanaklarmi sikiyo ediyo snra aynaya bi bakiyrm rimel asagya akmis bu durumu kurtarsin
3) suda akmayan rimeli kimse tavsiye etmiyor kirpiklere zarar verdigi icin
4) Birde kirpiklerim uzun ama dolgulu degil ince dolgunluk vermeli

FİKİRLERİNİZE İHTİYACİM VAAR :))

Merhaba tüm ozelliklere ihtiyaciniz olan rimeli kullaniyorum.mukemmmel bir ürün ackca soyliyim bazen calistigimdan uyuya kaliyorum bi bakmisim sabah kirpiklerimde hala duruyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tel:05073833074

Son düzenleme:
Merhaba tüm ozelliklere ihtiyaciniz olan rimeli kullaniyorum.mukemmmel bir ürün ackca soyliyim bazen calistigimdan uyuya kaliyorum bi bakmisim sabah kirpiklerimde hala duruyor.

wawww neymişş buuu şahanee rimell tatlımmmm :24:

bence max factor wild mega volume en iyisi yakında blogumda bi yazı yayınlayacağım bununla ilgili

Son düzenleyen: Moderatör:
sabrzlkla bklyrmm canmm

Kizlar ben rimmel istiyorum fakat pek bir bilgim yok ozelliklerinin soyle olmasini istiyorum

1) Topaklanma yapmamali
2) Erkek arkadasim beni severken yuzumle cok ugrasiyo eliyle falan yanaklarmi sikiyo ediyo snra aynaya bi bakiyrm rimel asagya akmis bu durumu kurtarsin

bence kesinlikle loreal paris carbon black al veya ekstra dolgunluk için deborahı da tercih edebilirsin ben çok memnunum:)

Ben Rımmel in turuncu serisini kullanıyorum benımde kirpiklerim uzun lakin seyrek kalın fırçası dolgunluk verıyo hemde topaklanma yapmıyo..Maybelline cok kullandım Loreal Alıx Al. hiç birinden memnun kalmadım.. bu arada amway in rimelini de çok övenler var onu denicem kısa sürede.. ;)

1) Topaklanma yapmamali

BN bunu aldim bi hafta evvel.çok memnunum
15 tl

Eklentiler

• $1397033873690.jpg
    $1397033873690.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
Yukardakinden evvelde bunu kullaniordum yeşil rimel.. Uzatio.ama dolgunluk vermiyor.yinede bayiliodum gözlerimin rengiyle uyumluydu hediyeydi ucreti blmiyorun

Eklentiler

• $1397033989659.jpg
    $1397033989659.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 91
Birde bunu kullaniyorum çok dolgunluk veriyor .ve uzatiyor. Pasteelin 10 lira.ama kivami çok koyu.camurumsu.likit değil.

Eklentiler

• $1397034100039.jpg
    $1397034100039.jpg
    105,4 KB · Görüntüleme: 80
  • $1397034128207.jpg
    $1397034128207.jpg
    105,7 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
Hic birinde akma yasamadim.... Bundan önce Maybelline nin mi yoksa golden rosen mi ne pembe kutuda olanindan almistim altlara surekli bulasirdi sevgilim gözlerimi optukce

Back