• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rimmel konusunda bilgili arkadaslarımm

msozcelk

1o.1o.2o11
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
1.977
179
173
Kizlar ben rimmel istiyorum fakat pek bir bilgim yok ozelliklerinin soyle olmasini istiyorum

1) Topaklanma yapmamali
2) Erkek arkadasim beni severken yuzumle cok ugrasiyo eliyle falan yanaklarmi sikiyo ediyo snra aynaya bi bakiyrm rimel asagya akmis bu durumu kurtarsin
3) suda akmayan rimeli kimse tavsiye etmiyor kirpiklere zarar verdigi icin
4) Birde kirpiklerim uzun ama dolgulu degil ince dolgunluk vermeli

FİKİRLERİNİZE İHTİYACİM VAAR :))

Floralar dışı kırmızı olan bir rimek var cnm,onu al,harika dolgun yapıyo,akmıyorsa,şiddetle tavsiye ediyorum:):49::54:

Fotograf koyabilir misin tatlim yada tamm adini soylesen tesk ederm cevp verdgn icin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

$scandaleyes_lycra_flex_product.jpg $6143dabeb1014a95_Satin-Black.xxxlarge_0.jpg Eki Görüntüle 1015659

ilk ikisi daha uygun bir seçenek
üçüncüsü ise benim bebeğim:16:seviyorum onu

Süperrr çok memnunum :21::21:

a9a63_Loreal-Mega-Volume-Collagen-mascara-24H---Mega-Hacim-Extra-Siyah-Rimel.jpg

LOREAL Loreal Mega Volume Collagen mascara

O rimeli sirf guzel gorntusu icn alablrdimm o kadr yaani :) nasil tatlim bu rimel ?

canım benim kirpikler uzun zaten ama sürünce çok daha uzun oluyor daha dolgun gösteriyor (kirpikler kaşlarıma değiyor gözümü çok açınca o yüzden özel günlerde kullanmaya çalışıyorum rimeli günlük kullanmamaya başladım :9:)
bulaşma sıkıntısı da yaşamadım bence almalısın :34:

$untitled.png
Arkadaşlar Loreal Volume Million Lashes Maskara Extra Black çok memnunum tavsiye ederim. :16:

canım benim kirpikler uzun zaten ama sürünce çok daha uzun oluyor daha dolgun gösteriyor (kirpikler kaşlarıma değiyor gözümü çok açınca o yüzden özel günlerde kullanmaya çalışıyorum rimeli günlük kullanmamaya başladım :9:)
bulaşma sıkıntısı da yaşamadım bence almalısın :34:

Fiyatida kndsi gbi guzelmi kii:o

Seninn bebeginnnn bnmde bebegim olack rimlin ozellklerni tasyorr muu :) ve sanirim suya dayankli bu

suya dayanıklı değil bu max factor.suya dayanıklısıda var ama benimki ondan değil
dolgunlaştırıyor uzatıyor.çok memnunum ama bu turuncu dantellide hemen hemen aynı görevi görüyor.fiyatıda baya uygun. sen en iyisi onu al:34:
canm bgun bi kozmetikciye grdim baktim 13 ddi emn olamadm orjinallgnden sahteleri olyor m bnlarin

sahteleri 5 lira flan oluyor canım. 13e iyi bulmuşsun benim bugün girdiğim yerde 19du
sen kaçırma bence onu.

suya dayanıklı değil bu max factor.suya dayanıklısıda var ama benimki ondan değil
dolgunlaştırıyor uzatıyor.çok memnunum ama bu turuncu dantellide hemen hemen aynı görevi görüyor.fiyatıda baya uygun. sen en iyisi onu al:34:

sahteleri 5 lira flan oluyor canım. 13e iyi bulmuşsun benim bugün girdiğim yerde 19du
sen kaçırma bence onu.

tmm tatlimmm sagoll :-*

Back