- 25 Nisan 2020
- 824
- 481
- 53
- Konu Sahibi Aleyna0825
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa geçekten mi çok tesekkur ederim cok sukur ya daha doktora gitmedim adetime 10 gun var adet olup kan vermeye gidicem onlarin sonucuyla beraber gidicem insallah hamis kalirsam hic birine gerek kalmiyicakHpv negatif diyor. Gecmis olsun bir sey yok cok şükür.
Patolojik tanı kısmından siz de okuyabilirsiniz. Bakin açık seçik yazmış. Sanirim rahim agzinda hafif doku yenilenmesi demek inflamasyon. Korkulacak bir sey yok.Yaaa geçekten mi çok tesekkur ederim cok sukur ya daha doktora gitmedim adetime 10 gun var adet olup kan vermeye gidicem onlarin sonucuyla beraber gidicem insallah hamis kalirsam hic birine gerek kalmiyicak❤
![]()
Okudum ama tam aliyamadimPatolojik tanı kısmından siz de okuyabilirsiniz. Bakin açık seçik yazmış. Sanirim rahim agzinda hafif doku yenilenmesi demek inflamasyon. Korkulacak bir sey yok.
Smear sonucunuzu hastanenn hangi bolumunden aldiniz yada doktor ekranindada cikarmi bende yarin smear sonucumu almak icin gtcem merak ettm
Yuksek riskli hpv analizi negatifOkudum ama tam aliyamadimcok sukur
❤
Henuz bende gitmedim bi bilgim yok ama bence doktorunuzun bilgisayarina gidecektirSmear sonucunuzu hastanenn hangi bolumunden aldiniz yada doktor ekranindada cikarmi bende yarin smear sonucumu almak icin gtcem merak ettm
Siz resmi nerden buldunuzHenuz bende gitmedim bi bilgim yok ama bence doktorunuzun bilgisayarina gidecektir
Internetten bana raporumun yani sonucumun mesji geldi orda da kod numaram yaziyor ordan girip buldumSiz resmi nerden buldunuz
Bana gelmedi acaba cikmamismi oluyoru 16kasimda yaptrmstm. Sizin ne kdr surede cikti sonucunuz pekiInternetten bana raporumun yani sonucumun mesji geldi orda da kod numaram yaziyor ordan girip buldum
24 aralikta vermisim 5 ocakta cikmis bana 1 ay sonra cikicak denmisti hatta mesj da gelmisti 7 ocakta cikicak diye ama daha erken ciktiBana gelmedi acaba cikmamismi oluyoru 16kasimda yaptrmstm. Sizin ne kdr surede cikti sonucunuz peki
Hormon testi yaptilarmi peki size gecmis olsun bu arada24 aralikta vermisim 5 ocakta cikmis bana 1 ay sonra cikicak denmisti hatta mesj da gelmisti 7 ocakta cikicak diye ama daha erken cikti
Tesekkur ederim sizede gecmis olsun umarim testlerimiz temiz cikar bizde mucizemizi sabirla beklerizHormon testi yaptilarmi peki size gecmis olsun bu arada
Ben yarin yaptirmaya gidicem hormon testi adetliyim suan. Eger hormonlardada sorun cikmazsa sanirim doktorum hsg istycek onceki gitmemde soylemisti bende smear sonucumu alip yarin gidicem tekrr hemde hormon testi vermis olucam hormn testinde sadece kanmi aliuolar alttan tekrr bakiyolarmi peki bilginiz varmi tesekkur ederim bu aradaTesekkur ederim sizede gecmis olsun umarim testlerimiz temiz cikar bizde mucizemizi sabirla beklerizhayir yapilmadi gecen ay 1 hafta regl gec olmustum hem bu sebepten gitmistim hemde daha detayli muayne icin adetim bitmek uzereydi gittigimde oyuzden bi daki reglinde gel dedi doktor suan regl olmayi bekliyorum 9 gun var peki ya size yaptilar mi bide rahim filmi istediler mi
Rica ederim sadece kan istiyorla daha oncede vermistim ordan biliyorumBen yarin yaptirmaya gidicem hormon testi adetliyim suan. Eger hormonlardada sorun cikmazsa sanirim doktorum hsg istycek onceki gitmemde soylemisti bende smear sonucumu alip yarin gidicem tekrr hemde hormon testi vermis olucam hormn testinde sadece kanmi aliuolar alttan tekrr bakiyolarmi peki bilginiz varmi tesekkur ederim bu arada
Ins sabah ola hayrola diyelim siz ne kadar suredir evlisinz ve ne kdr suredir gebelik dusunuyosunuzRica ederim sadece kan istiyorla daha oncede vermistim ordan biliyorum
Bazi hastaneler ultrason da istiyor adetliyken bende hatirlamiyorum benden istedi mi istemedi mi diye sorucam isterlerse gitmisken veririm
Insallah temiz cikar sonuclariniz aminn
Amin insallahIns sabah ola hayrola diyelim siz ne kadar suredir evlisinz ve ne kdr suredir gebelik dusunuyosunuz
1yil 5aydir evliyim 8 9 aydir cnmAmin insallah
1yil 7 aydir evliyim 11 aydir dusunuyorum peki ya siz![]()
Amin insallah
1yil 7 aydir evliyim 11 aydir dusunuyorum ovulasy
Ovulasyon testi kullandinizmi hicAmin insallah
1yil 7 aydir evliyim 11 aydir dusunuyorum peki ya siz![]()