Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetime 2 gun var erken gebelik testi yaptim ilk cikmadi yarim saat sonra boyle oldu kasiklarimda batmalar var ishal surekli gaz belimde agri bu sekilde olup hamile olan varmi
Adetime 2 gun var erken gebelik testi yaptim ilk cikmadi yarim saat sonra boyle oldu kasiklarimda batmalar var ishal surekli gaz belimde agri bu sekilde olup hamile olan varmi Eki Görüntüle 3511597
Adetime 2 gun var erken gebelik testi yaptim ilk cikmadi yarim saat sonra boyle oldu kasiklarimda batmalar var ishal surekli gaz belimde agri bu sekilde olup hamile olan varmi Eki Görüntüle 3511597
Merhabalar. Bende de ilk başta bu şekilde silik çizgi çıkmıştı. 2 gün sonra testi tekrarladım, yine hafif silik çıksa da öncekine göre çok çok daha belirgindi. Kan testi vermeye gittiğimde ebe erken test yaptığım için silik çıkmış olacağını söylemişti. Sonraki süreçte beta hcg yüksek çıktı kadın doğuma yönlendirme yaptılar kese göründü falan derken hamile olduğum kesinleşti.