- Konu Sahibi derinsular
-
Hayır daha yaklaşık. 1 hafta var. Yanılıyor muyum acaba test hatası mıdırki?Ben de gördüm adetin gecikti mi? Kan testi ver bence beklemeden
Teşekkür ederim bu aradaBen de gördüm adetin gecikti mi? Kan testi ver bence beklemeden
bu kadar belli değildi ama ben farkettim sonra daha da belirdi yani görebildiğimiz kadarCanım testte ikinci cizgi 5 dakika içerisinde mi belirdi
Ben bu testlerde hiç yanılmadım ne zaman yoktu hep negatif çıktı bence silik de olsa çıkınca mutlaka gebelik oluyorHayır daha yaklaşık. 1 hafta var. Yanılıyor muyum acaba test hatası mıdırki?
Şuan 2. Çizgi görüyor musunuz sizde?Canım testte ikinci cizgi 5 dakika içerisinde mi belirdi
VAR gibi de yok gibide ya inşallah hamilesindirArkadaşlar sizce burda 2. Çizgiyi sadece ben mi görüyorum?
O zaman ihtimal var..bu kadar belli değildi ama ben farkettim sonra daha da belirdi yani görebildiğimiz kadar
Sizce şuan 2. Çizgi var mı?Test kurumuş görünüyor. İlk 5dakikadan sonra çıkan sonuçlar malesef yanıltıcı olabiliyor. Yine de bi kan verin içiniz rahat etmesi için ya da başka test varsa elinizde onu yapın derim..
Evet orda çok hafif bir çizgi varŞuan 2. Çizgi görüyor musunuz sizde?
Şu an çizgi var evet ama bazen 5dk sonra kururken de çıkabiliyor diye yanıltıcı konuşmak istemedim. Sizin yerinizde olsam sabah gider kan veririm, net olarak çıkar hem :)Sizce şuan 2. Çizgi var mı?
Aslında korkuyorum varsa diye çünkü varsa 3. DemekVAR gibi de yok gibide ya inşallah hamilesindir
İlk 5 dk da da hissettim ama daha belirsizdi. Teşekkür ederim yorumunuza.Şu an çizgi var evet ama bazen 5dk sonra kururken de çıkabiliyor diye yanıltıcı konuşmak istemedim. Sizin yerinizde olsam sabah gider kan veririm, net olarak çıkar hem :)
NeeeeeeAslında korkuyorum varsa diye çünkü varsa 3. Demek☺
İnşallah gönlünüze göre verir RabbimNeeeeeene güzeel bende birinciye olsun diye çabalıyorum
Amiiiin inşallahİnşallah gönlünüze göre verir Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?