RF (radyofrekans) konusunda bilgisi olan var mı?

bistrogirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
289
3
96
Adana
merhabalar;
cumartesi günü Adana Galleria KBB merkezinde Prof Dr. Levent Soylu'ya gittim. Burnumda deviasyon ve ayrıca sol burun deliğimde konka etlerinin birinde biraz büyüme var. Haftaya ameliyat olacağım. Ameliyattan 5 saat sonra hastaneden çıkabiliyormuşum ve 24 saat sonra tampon alınacakmış. Dr. um dıştan birşey olmayacak dedi. Ameliyat olduğun bile farkedeilmeyecek dedi. Sadece 3 hafta tozlu,kirli hava ortamlarında bulunmamamı belirtti. Birde burun içindeki eti küçültmek için RF (radyo frekans) kullanacakmış. Bu RF konusunda bilgisi olan varmı? İnternette araştırdım ve tekrar büyüme yapabilir şeklinde yazılar okudum.
Konu hakkında bilgisi olanlar yardım lütfen...

senın sorunun görüntü degıl tabii ki operasyonu kbb yapmalı iyi bie seçım yapmışsın ;ama doktorundan revizyon sözunü baştan peşın al yine siteden bir arkadasımız erzurum'dandı yanılmıyorsam çok magdur olmuştu sen doktorların her sözüne bakma rahatlatmak için şöyle kolay olacak böyle acımayacak hepsi yalan tatlım özellıkle ilk 15gün çoook dikkat etmen gerekmektedir suratının ortası yani beyine oldukça yakın oluşu da cabası üzgünüm canın yanacak yani:mymeka:
radyo frekans zayıflamadan tut gençleşmeye horlamaya varana kadar birçok sorunun tedavisinde kullanılan yeni ve iyi bir yontem endişelenme we sigara kullanıyor musun?

sağol canım. tavsiyelerini dikkate alırım.
bu arada günde 3-4 tane olmak üzere sigara kullanıyorum...

ben 2 kez radyofrekans oldum bitanesini 2 ay önce 2.cisinide dün akşam 5 te oldum. yöntem çok kolay ağrı acı yok 2 burnumada ayrı ayrı yaptılar 5 er dk sürüyor. sadece rf ye başlamadan önce narkoz veriyorlar burundan o biraz sıkıntılı dişşleri sızlatıyor biraz . sonra da makine yi burnuna sokuyor zaten burun deliğinden bir örtü geçirip yüzü kapatıyolar.birdaha büyüme olurmu blmiyoruım inş olmaz çözüm neşter yada bu denildi bana neşterten çok korkuyorum ama burnumun deliği çok fazla tıkalıydı çok rahatsız oluyordum şimdi biraz şikayetlerin azaldı yakında hepsi geçecek deniyor. sizinde geçer umarım şimdilik bukadar başka sorunuz var ise buyrun

bende estetik ameliyat oldm bir buçuk ay önce ve nefes alamıyorum..iyi bir kbb cide muayene oldum biraz daha bekle eğer geçmezse tıkanıklık radtofrekansla ışın tedavisi yaparız dedi

arkadaslar levent soyluya estetık olan kısıler var mı?memnunmusn? benım hem ıcte hemde dısta problem var ıcınde et var dısıda kemeerlı bı doktor hem ıcın hemde dısın aynı anda amelıyt olabılecgnı soyledı bole levent hocaya gıtcem memnunmusnz lutfen yardmcı olurmusz?

Burnumuzu açtırmak ıcın Dr a gıdıp hazır acılacakken ucuda kalksın dıye düşünüp amelıyat oldum. Hem ucu ındı hemde ıcı komple kapandı . Kbb hastanesı olan Ent de Prof. Hamdı yakut la daha önce bunları yaşayan arkadas yokmu? Su an konkaları yakıcak daha kötü olursa dıye korkuyorum . Gerici daha kötü nasıl olabılırım. Beyın sıvısı akabılırmıs Allah esırgesın . Su an cok ılgınc durumum kaç kez grıp oldum hep ağzımdan çıktı hersey . Burnumdan çıkmadı. Hal böyle olunca mıdem bulanıp çıkarıyorum sureklı grıpken . Ya sabır işte .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…