Rezil mi oldum?

selly64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
527
276
53
Bugün derste sunum yaptık ve ben inanılmaz inanılmaz yani heyecanlıydım. Sürekli yutkunasım geldi kalbim çok hızlı arttı asla sakin konuşamadım. Ve en sonda, bir kurgu karakteri anlatıyodum o karakterden bahsederken ona katılıyorum dicektim yanlışlıkla size katılıyorum dedim hocaya. Hoca bozuntuya vermedi ama duyulmuştur yani çok rezil oldum ya. Kesin arkamdan çok heyecanlandı saçmaladı falan diyecekler. Herkes sakin sakin açtı kamerasını konuştu ben normalde böyle değilim neden böyle oluyor ağlıcam...Derse bile katılamam bundan sonra..Normalde düzgün konuşurum gereksiz heyecan yaptım o an ses tonum gitti yani bildiğiniz. Bir arkadaşım da ben üzülmeyim diye bana özelden olsun iyiydi falan yazdı daha çok üzüldüm neden yapamıyorum ya

Bugün benim öğrencilerimin de sunumu vardı. Heyecanlanmanız gayet normal. Emin ol kimse bunu konuşmuyordur. Kafana takma :)
konuşmasalar bile beni görünce akıllarına bu gelebilir yani. o algıyı kırmak zor. heyecanlı olduğumu fark ettiler. nefes alamadım ya resmen niye böyle oldum bilmiyorum

Heyecanlanmak benim bildiğim kadarıyla ayıp ya da günah değil. Neden heyecanlandığınız icin rezil olduğunuzu düşünüyorsunuz ki?

Bu kadar kafaya taktığınıza göre yaşınız küçük.
Büyüyünce geçiyor merak etmeyin.
ama herkes cikti sogukkanlilikla yapti. ben de oyle yapmak istiyorum. hep boyle oluyor kabul etmek istemiyorum bu durumu bi yandan da. normalde boyle degilim cunku heyecanlanacak ne var falan diyorum ama yok olmuyo. yanlis soyledigimi herkes fark etti ve gulmuslerdir ya komik oldu.

konuşmasalar bile beni görünce akıllarına bu gelebilir yani. o algıyı kırmak zor. heyecanlı olduğumu fark ettiler. nefes alamadım ya resmen niye böyle oldum bilmiyorum

Herkesin hayat gayesi o kadar farklı ki.. hele şu dönemde herkes o kadar zorlu yollardan geçiyor ki. En fazla 1 hafta gelir, sonra herkes kendi hayatına döner. Üzülmeyin

Ben neden bilmiyorum ama insanlar hakkindaki sacma detaylari unutmuyorum. O yuzden sanirim herkes de bana baktiginda onu hatiralayacak gibime geliyor. Emin degilim duyuldugundan biraz hizli dedim. Ama duyulduysa cok rezil bir durum ya. Beni ezik utangac heyecanli gibi goruceklerine eminim.
1 hafta sonra unutulur
Aynı şeyleri yaşamış biri olarak gelecekten bildiriyorum. Hiç canını sıkmaya değecek bir şey değil.
Herkesin hayat gayesi o kadar farklı ki.. hele şu dönemde herkes o kadar zorlu yollardan geçiyor ki. En fazla 1 hafta gelir, sonra herkes kendi hayatına döner. Üzülmeyin

Valla unide bolum hocamiza sunum yaparken kursuyu devirdikten sonra baska hicbisey bana rezillik gibi gelmez en zirvem oydu heyecandan yanlis kelime kullanmak ne ki 😂 o gun herkes kahkahalarla benimle konusuyordu benim umrumda degildi olabilir ya nolmus sanki kafaniza gecirmedigime dua edin diye bende kendimle dalga gectim😂 ertesi gun hicbisey olmamis gibiydi valla herkes unutmustu😂

Heyecanlamaniz çok normal, bunu bu kadar abartmaniz anormal.emin olun kimsenin hayatında o kadar çok bi öneminiz yok. İnsanlar çoktan dersi unutup normal hayatlarına döndüler bile. Bende çok sunuma katılırım çoğunda aklım başka bı yerlerde olur anlatilani duymam bile 😂

Heyecanlamaniz çok normal, bunu bu kadar abartmaniz anormal.emin olun kimsenin hayatında o kadar çok bi öneminiz yok. İnsanlar çoktan dersi unutup normal hayatlarına döndüler bile. Bende çok sunuma katılırım çoğunda aklım başka bı yerlerde olur anlatilani duymam bile 😂
ama beni görünce beni öyle hatırlayacaklar. böylw bir izlenim birakmak istemiyorum. ciddiye alinmak istiyorum. cocuk gibi durdum yine lisede gordugum muameleyi gorecegim. panik bir insanim bunu dile fark eden ciddiye almiyo beni zaten

Valla unide bolum hocamiza sunum yaparken kursuyu devirdikten sonra baska hicbisey bana rezillik gibi gelmez en zirvem oydu heyecandan yanlis kelime kullanmak ne ki 😂 o gun herkes kahkahalarla benimle konusuyordu benim umrumda degildi olabilir ya nolmus sanki kafaniza gecirmedigime dua edin diye bende kendimle dalga gectim😂 ertesi gun hicbisey olmamis gibiydi valla herkes unutmustu😂
benim elim ayagima dolasti rahat olsam düşürmek cok sıkıntı degil yani ama cok paniktim herkes o an sanki bu niye boyle falan diye dusundu. sesim falan gitti

Ben de sizin gibiydim bana öğrenciliğimi hatırlattınız ☺️Lisedeyken sunumlarda sesim titrerdi üstelik başarılı bir öğrenciydim. Üniversitede yavaş yavaş azalmaya başladı. Şimdi öğretmenim milli bayramlarda konuşma yapa yapa kürsü fobim azalarak bitti☺️Zamanla azalıyor merak etmeyin

ama beni görünce beni öyle hatırlayacaklar. böylw bir izlenim birakmak istemiyorum. ciddiye alinmak istiyorum. cocuk gibi durdum yine lisede gordugum muameleyi gorecegim. panik bir insanim bunu dile fark eden ciddiye almiyo beni zaten
Ciddiye alinmak böyle olmaz. Gerekiyorsa kendi kendinizle dalga geçeceksiniz. Özgüvenini,i yukseltmeye çalışın.

Başkalarını ve onların ne düşündüğünü önemsediğiniz için heyecanlanıyorsunuz Boşverin zaten herkesin aklı bi karış havada belkide dinlememişlerdir bile.Öyle durumlarda çok heyecanlandığınızı kendiniz söylerseniz bence daha sempatik durur.Bu sorununuzla nasıl başedeceğinize dair videolar internette you tube da falan mutlaka vardır onları izleyin belki bir faydası olur

Bugün derste sunum yaptık ve ben inanılmaz inanılmaz yani heyecanlıydım. Sürekli yutkunasım geldi kalbim çok hızlı arttı asla sakin konuşamadım. Ve en sonda, bir kurgu karakteri anlatıyodum o karakterden bahsederken ona katılıyorum dicektim yanlışlıkla size katılıyorum dedim hocaya. Hoca bozuntuya vermedi ama duyulmuştur yani çok rezil oldum ya. Kesin arkamdan çok heyecanlandı saçmaladı falan diyecekler. Herkes sakin sakin açtı kamerasını konuştu ben normalde böyle değilim neden böyle oluyor ağlıcam...Derse bile katılamam bundan sonra..Normalde düzgün konuşurum gereksiz heyecan yaptım o an ses tonum gitti yani bildiğiniz. Bir arkadaşım da ben üzülmeyim diye bana özelden olsun iyiydi falan yazdı daha çok üzüldüm neden yapamıyorum ya
Yavrucum, senin yasinda ogrencilerim var. Yaptigin hata o kadar dogal ve normal ki. Su an senden baska kimse hatirlamiyor bile. Ilk sunumun muydu? Zamanla daha az hata yaparsin, ama soyle soyleyeyim 20 yillik hocayim ben de konusurken bazen oyle hatalar yapiyorum. Uzerinde durulacak bir konu bile degil inan.

Back
X