evet abla aktardan aldım ama sallama çay o daha garanti olur dedim 5 dk bekletiyorum normal ılık halde içiyorum...evet yumruklarımı üsst üste getirip sıkıyorum kendimi 10 sn bekletiyırum günde 10-20 defa falan uyguluyorum...o emzirmeden sonra büyütür denen şeyler insan dan insana fark ediyormuş...yani genetik yapıyla alakalı bişey...bi dene abla olur bence yaşla alakası olup olmadığınıda bilmiyorum...
ya kızlar bu küç kilo aldırırmı bide fiyatı nekadar?
küçü sabah akşam aç karnına yani işe giderken bide işten hemen gelince zaten küçü aldıktan sonra bi yarım saat hiç bişey yememeye özen gösterin...rezeneyide tabiki küçü almadan 2 saat önce içiyorum ...özellikle saatlerine çok dikkat ediyorum...kapalı kutuda aldım küçü bide devamlılığına dikkat edin diyo bi alıp bi bırakmak hiç bi işe yaramaz...
fenomen yumruk hareketi 2 ayda 2 beden göğüsler topiğinde bahsedilen hareket.ellerini yumruk yapıyorsun ve göğsünü ellerinin arasına alıp sıkıştırıyorsun yumruklarla.
kızlar küçü bi kavanoz bitirdim bende bi işe yaramadı valla:dilcikar:
senin kaç bedendi tvitty
kızlar eğer erkeğiniz göğsünüzden şikayetçiyse onu cezalandırın..benim eşim benimkilere küçük demişti senmisin bunu söyleyen daha elletmedim dokundurtmadım...sonraları yalvarmaya başladı ....ben öyle demek istemedimde vs gibisinden...bence bunu deneyin kaydirigubbakcemile3
kaç gündür takip ediyorum kızlar cumartesi yani arefe günü bende alıp başliycam :) gelişmeleri yazarım...benimki alt 73 üst 86 geliyo 75 dolgusuz ama yine küçükmüşşşş... nişanlım benimkiler daha büyük die dalga geçti yaaaaaaa
ben bi kavanoz aldım aktardan küçü bakalım 3 ay hiç aksatmadan yiyicem neler olucak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?