dolunay arkadasimizin msjidir
merhaba herkese. ben 26 yaşındayım. 174 cm boyum var. ve 54 kiloyum. benimde göğüslerim küçüktü. destekli 875 göğüslerimi içine alıyordu. ben sorun eden biri değilim . hani küçüksede benim büyüksede. takmam bu tip meseleleri. bigün bişey oldu. tesadüf bişe. mucize gibi. hasta oldum. yorgan döşek grip. (3 ay önce ), tek yaşıyorum ben. kim bakacak bana. bitki çaylarını severim ama hani hergün içmezdim. ayda bi iki kere. öksürüyorum bide. eczaneye gittim. eczacı bana bi bitki çayı ismi verdi iç dedi rahatlatır. iyi dedim. içtim. grip geçene kadar. günde 3 bardak falan. (kupa bardağı bu arada ). iyileştim 1 haftada. ama çayı sevdim dedim devam edim. bide ne hissedim. sanki regl dönemim göğüslerim sert, ellesem ağrıyo. bide büyüyor. çaktım o zaman tabi. çaydan bu dedimmmm. ama önemi yok yani. büyüsede farketmezdi. büyümesede. ben çayı içmeye devam ettim. soğuk memleketteyim. dedimya tek yaşıyorum. hastalıktan korusun diye. 3 ay önce minik göğüslerim vardı. şimdi 85 desteksiz takıyorum. :))))) tam oturdu vücuduma. çayı içmiyorum artık. canım istiyo ama , göğüsler büyüyecek, bıraktım bende.
mucize çay : rezene :))))
tavsiyemdir tatlişler. üzülmeyin sakın. ben istemezdim büyüsün . kendi kendine oldu. sizinde olur. :)
hem hazır poşet çay içtim. hemde aktardaki açık çaydan. ( şuda dikkat et ama açık alırken, bayat olmasın, içinde saçma sapan başka otlar olmasın, çalı çırpı koyuyor bazı yerler ağır olsun para kazanim diye )
bildiğin bi aktardan al yani. ama poşet çayı daha çok tükettim. günde 3 bardak içtiğimi biliyorum. zararını görmedim. derler ya hani fazlası zarar, hayır bu sadece bitki. 10 bardakta belki ters etki yapar ama 3 bardaktan bişey olmaz.
umarım işine yarar. ben sadece şaşırmakla yetindim inan bana. hastamıyım diye doktora bile gittim. niye büyüsün 26 yaşında. sağlığım gayet iyiymiş. rezene yaptı yapacağını :)
...................................................................................................................................................................................................................................
ne mutlu ona ben tekrar ümitlendimm ve tekrar icicem busefer 3 kupa günde insallah bi etki görürüm busefer sayende tekrar baslicam tesekür ederim epcet