Öncelikle sizi tebrik ederim cok güzel kilo vermissiniz ne kadar sürede verdiniz o kilolarıAçıkcası size şöyle diyim ben çok zevk alırım yemek yemekten ve artık 44 beden olmuştum.
Birde ben satış sorumlusu olarak çalıştığım için görüntü falan önemli bilirsiniz.
O yüzden bence deneyin hiç bir zararı yok bana çok dua edersiniz zaten iştahınızı kapatıyor yemek görmek bile istemiyosunuz.
Benim tüm arkadaşlarım benim zevkle yemek yememe hayrandır öyle yiyodum
Ama şükür 75ten 65 e düştüm ve sağlıkla kilo verdim
3 ayda 10 kg supperrAçıkcası kilo vermek için içmedim midem rahatsızdı gazdan dolayı tok karna içiyodum gazı şiişkinliği alıyor die 2 ay kullandım somra nedense aç karna içtim bi 5 gün falan baktım iştahım kapandı.bir araştırdım ve 3 ay da verdim bu kiloyu artık sadece sabahları 1 bardak aç karna içiyorum sabit tutuyorum. Çok memnunum
Cok soru sordum ama kilolardan muzdarib biri olarak mazur görün ayıptır sorması bagirsaklari da calistiriyor muAma 10 güne kadar anca etkisini görüceksiniz.deneyin hap ilaç falan kullanmaktan iyidir.
İştah kesiyo 3. Kaşık yemeği canınız istemiyo resmen benim için bir mucize resmen.
Ne demek hayır bağırsakları çalıştırmıypr sadece idrara çıkarıyor bide susatıyor.Cok soru sordum ama kilolardan muzdarib biri olarak mazur görün ayıptır sorması bagirsaklari da calistiriyor mu
Canim sallama olanlarimi kilullandin.. yoksa aktardan alip kendin mi demledin ?Ne demek hayır bağırsakları çalıştırmıypr sadece idrara çıkarıyor bide susatıyor.