Rezene çayının muhteşem kilo verme etkisi

Kuyum

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
208
84
32
Duymayanlar buraya gelsin çok kolay bir yöntem!!!!!

Arkaşlar aylar önce midem rahatsız olduğundan dolayı yanma kaynama ağrı doluluk ve şişkinlik vardı tanıdığım bi aktar rezene tohumu alıp içmemi söyledi.günde 2 bardak aç karnına sabah ve akşam içiyodum yemekten 5-10 dk önce.kaynamış suya 1 yemek kaşığı büyük kupaya koyuyodum 5 dk dinlendikten sonra süzüp içiyodum.
Sonra bir iştahsızlık başladı anlatamam biraz araştırdım eskiden mısırda falan zayıflamak için kullanılırmış.
Devam ettim ve 10 kilo verdim ve hamileykende bir zararı olmayan bir bitki günde 2 bardağı geçirmeyin bu bitkinin yanındada zayıflamak için ayrıca bişi kullanmadım hem midedeki gazıda alıyor.
Bence ne az yemeğe gerek var nede sürekli salata falan. Birde şunu ekleyeyim ben çok iştahlı yemek yiyen biriyim aç kalınca migrenim tutuyo falan baya sağlıklı bir kilo verdim ve hala hiç bırakmadan devam ediyorum.

Slm bende bi başlayacağım diyip tekrar bozanlardanim arada siteye bakinip bakinip geciyom kim ne yapmış vermiş mi diye gerçekten böyle bir sonuç almissa niz tebrik ederim ama ben bi türlü kendimi motive edemiyorum ve artik sıkıldım bu durumlardan bi ipin ucunu tutsam gerisi çorap sokugu gibi gelir ama nedense bakmakla yetiniyom

Açıkcası size şöyle diyim ben çok zevk alırım yemek yemekten ve artık 44 beden olmuştum.
Birde ben satış sorumlusu olarak çalıştığım için görüntü falan önemli bilirsiniz.
O yüzden bence deneyin hiç bir zararı yok bana çok dua edersiniz zaten iştahınızı kapatıyor yemek görmek bile istemiyosunuz.
Benim tüm arkadaşlarım benim zevkle yemek yememe hayrandır öyle yiyodum
Ama şükür 75ten 65 e düştüm ve sağlıkla kilo verdim

Öncelikle sizi tebrik ederim cok güzel kilo vermissiniz ne kadar sürede verdiniz o kiloları

Açıkcası kilo vermek için içmedim midem rahatsızdı gazdan dolayı tok karna içiyodum gazı şiişkinliği alıyor die 2 ay kullandım somra nedense aç karna içtim bi 5 gün falan baktım iştahım kapandı.bir araştırdım ve 3 ay da verdim bu kiloyu artık sadece sabahları 1 bardak aç karna içiyorum sabit tutuyorum. Çok memnunum

3 ayda 10 kg supperr bende hemen basliycam bu faydali bilgi icin teşekkür ederim

Ama 10 güne kadar anca etkisini görüceksiniz.deneyin hap ilaç falan kullanmaktan iyidir.
İştah kesiyo 3. Kaşık yemeği canınız istemiyo resmen benim için bir mucize resmen.

Ama 10 güne kadar anca etkisini görüceksiniz.deneyin hap ilaç falan kullanmaktan iyidir.
İştah kesiyo 3. Kaşık yemeği canınız istemiyo resmen benim için bir mucize resmen.
Cok soru sordum ama kilolardan muzdarib biri olarak mazur görün ayıptır sorması bagirsaklari da calistiriyor mu

Ne demek hayır bağırsakları çalıştırmıypr sadece idrara çıkarıyor bide susatıyor.
Canim sallama olanlarimi kilullandin.. yoksa aktardan alip kendin mi demledin ?

Sallama değil altardan rezene tohumu alıp yaptım bi su bardağına bi yemek kaşığı

Ben de deneyeceğim inşaallah zaten emziriyorum bebeklerim de gazlı.iyi gelir onlara da

Diyet de yapıyorum ama bakalım

merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız?
60,6 kilom hedef 55
6 aylık kızım var emziriyorum
nasıl bir diyet takip ediyorsunuz nelere dikkat ediyotsunuz? kaçtada ne kadar kilo vermek hedef?

Ben regli ağrıları için kullanıyorum bu etkisini şimdi öğrendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…