Rezalette ikinci perde! Bu kez Ankara...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
İstanbul'da eleştiri oklarının hedefi olan etkinlik bu kez Ankara'yı birbirine kattı. H&M'in düzenlediği ‘Balmain for H&M’ koleksiyonunun Ankara'daki tanıtım gecesinde reyonlar yıkıldı, insanlar birbirini ezdi.
Yazdır
Kapıların açılmasıyla kendilerini içeri atan davetliler, önlerine çıkan her şeyi ezip geçti. Davetlilere mağaza içerisinde ayrılan yerler yetmeyince, bütün askılar devrildi, kıyafetler yerlere saçıldı. İç çamaşırlar havada uçuştu.

Balmain koleksiyonunun tanıtıldığı ‘alışveriş etkinliği’ tam bir kaosa dönüştü.

‘Can havliyle’ aldıkları ürünleri birbirleriyle değiştirmeye çalışan davetliler bazı kişilerin aldıkları ürünleri internetten sattığını söyledi.

İşte şaşırtan o kaos anları ve alışverişe katılanların açıklamaları...

http://www.milliyet.com.tr/rezalette-ikinci-perde-bu-kez-magazin-2143513/

Yuhbu nasıl bir alış veriş çılgınlığıdır yahu değermi bu rezilliğe...

Bi kişi de hiç almadığı bi ceketi başkasına 400 tlye satmış nasıl güldüm ya ticari kafa dedikleri bu demek ki

Ben böyle şeylerden ciddi derecede utanıyorum, davetli olsam asla gitmem, bana görgüsüzlük, arsızlık gibi geliyor.
Bu marka tabii reklamını iyi yaptı bu şekilde fakat keşke keşke madem bir mağaza dolusu giyimi hibe edecekti millete, bari İstanbul ve Ankara'da gerçekten ihtiyaç sahibi garibanları bulsalardı da onlara dağıtsalardı, yine reklamları olurdu hemde ihtiyaç sahipleri sevinirdi.

Bu sabah zorlu avm de de izdiham vardi . sabah sabah

sanırım bu arkadaşlarda ankara cemiyet hayatından

h&m yenimi açiliyor tr DE deerrtleri ne ben anlamadmki

Allahım nasıl bir tüketim toplumu olduk. Yapmayın etmeyin paçavralar için değer mi?

anlamadım canım nasılmış yani ücretlendirme, linkte 40 liralık paltoyu bin liraya aldım diye resim var fatih üreğin
Valla ben Cengiz Semercioğlu'nun yalancısıyım
Oysa indirimli falan değil bu satış, tek özelliği herkesten önce koleksiyona sahip olma şansı...

Adamlar rezalet ayağına malı götürdüler nurella ve Fatih ürek bence bunların reklam malzemeriydi
Bizede kala kala geyiğini yapmak kaldı
Herzamanki gibi yine zenginin malı züğürdün çenesini yordu

H&M ne reklam yaptın yahu, pazar günü gideyim bari.

indirim varmış dün haberlerde izlemiştim 40.000-20.000 tl olan ürünler 1000tlye düşmüş hani 400 tl verceğim ürünü 1 tl ye almış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…