Reza Zarrab dokunulmaz

Arkadasim kendinizi hirpalamayin:))
Ben bilincsiz ve sözünün nereye gidecegini kendisine nasil dönüsü olacagini bilmeyecek kadar cahil insan degilim:))
O yüzden yormayin kendinizi yipratmayin bosuna :))

Evet sanal alemde yapilan tüm suclarin, devlete yapilan nefret kin iftira, karalama, gibi seylerin hesabi sorulacak buda sir degil, sir olsada zaten yakinda aciga cikacak bir sir:))

Devletin gizli isleri olabilir, gizli isler yütrütebilir, bazi kisilerle gizli isleri olabilir ama bunlar resmi degil gayri resmi olabilir dedigim konular ise Tansu Ciller hükümeti döneminde olan olaylarla ilgi tamam :))))

Hadi rahatlayin:))))

Weiss gerçekten merak ediyorum Bu devlet işlerinin direk içindesin bunu ben söylemiyorum itiraf ediyorsun , reza zarrab la devletin ne gibi bir işi olabilir ?
bu da mı dış güçlerin işi... İranlı bir iş adamının özel plakasına neden ihtiyacı olabilir ? Bu kadar türkiye de iş adamı varken kimsenin böyle bir plakası yokken reza sarrabın neden var ? Aklıma bazı şeyler geliyor , acaba özel plaka ile dolaşınca polis durduramıyor ya pis işlerini bu araçla mı hal ediyorlar ? Ya da ayakkabı kutuları bu araçlarda mı taşınıyor ?

Ben devlet islerinin icinde falan degilim bunuda nereden ckariyorsunuz:))
Coluklu cocuklu bir ev hanimiyim:)
Reza Zarrab in ayakkabi kutusumu varmis? Belki adam yeni bir ayakkabi almistir bilemem:)
Devletin pis islerimi var diyorsunuz siz yani?

Son düzenleme:
Ben devlet islerinin icinde falan degilim bunuda nereden ckariyorsunuz:))
Coluklu cocuklu bir ev hanimiyim:)
Reza Zarrab in ayakkabi kutusumu varmis? Belki adam yeni bir ayakkabi almistir bilemem:)

Evet weiss işine gelince öyle işine gelince böyle .....
sorulardan kaçmak bu kadar basit boş boş konuşuyoruz... biz yine safa yatalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…