• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reza Zarrab dokunulmaz

Arkadasim kendinizi hirpalamayin:))
Ben bilincsiz ve sözünün nereye gidecegini kendisine nasil dönüsü olacagini bilmeyecek kadar cahil insan degilim:))
O yüzden yormayin kendinizi yipratmayin bosuna :))

Evet sanal alemde yapilan tüm suclarin, devlete yapilan nefret kin iftira, karalama, gibi seylerin hesabi sorulacak buda sir degil, sir olsada zaten yakinda aciga cikacak bir sir:))

Devletin gizli isleri olabilir, gizli isler yütrütebilir, bazi kisilerle gizli isleri olabilir ama bunlar resmi degil gayri resmi olabilir dedigim konular ise Tansu Ciller hükümeti döneminde olan olaylarla ilgi tamam :))))

Hadi rahatlayin:))))

Weiss gerçekten merak ediyorum Bu devlet işlerinin direk içindesin bunu ben söylemiyorum itiraf ediyorsun , reza zarrab la devletin ne gibi bir işi olabilir ?
bu da mı dış güçlerin işi... İranlı bir iş adamının özel plakasına neden ihtiyacı olabilir ? Bu kadar türkiye de iş adamı varken kimsenin böyle bir plakası yokken reza sarrabın neden var ? Aklıma bazı şeyler geliyor , acaba özel plaka ile dolaşınca polis durduramıyor ya pis işlerini bu araçla mı hal ediyorlar ? Ya da ayakkabı kutuları bu araçlarda mı taşınıyor ? :27:

Ben devlet islerinin icinde falan degilim bunuda nereden ckariyorsunuz:))
Coluklu cocuklu bir ev hanimiyim:)
Reza Zarrab in ayakkabi kutusumu varmis? Belki adam yeni bir ayakkabi almistir bilemem:)
Devletin pis islerimi var diyorsunuz siz yani?

Son düzenleme:
Ben devlet islerinin icinde falan degilim bunuda nereden ckariyorsunuz:))
Coluklu cocuklu bir ev hanimiyim:)
Reza Zarrab in ayakkabi kutusumu varmis? Belki adam yeni bir ayakkabi almistir bilemem:)

Evet weiss işine gelince öyle işine gelince böyle .....
sorulardan kaçmak bu kadar basit boş boş konuşuyoruz... biz yine safa yatalım...:ssz:

Back