• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reza Zarrab dokunulmaz

simon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
6.359
1.917
248
Reza Zarrab, resmi kayıtlarda ‘gizli’ olan 3 özel plakayı kullanmaya devam ediyor.

İran asıllı işadamı Reza Zarrab’ın (Rıza Sarraf) dönemin İçişleri Bakanı Muammer Güler’in talimatıyla tahsis edildiği öne sürülen 3 özel plakayı kullanmaya devam ediyor. Polisin bile kime ait olduğu bilgisine ulaşamadığı plakalara, trafik cezası kesilse de tahsilat yapılamıyor.

17 ARALIK büyük rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında ‘rüşvet vermek ve suç işlemek amacıyla örgüt kurmak’ iddialarıyla tutuklanan ve 28 Şubat’ta tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan

İran asıllı işadamı Reza Zarrab’ın (Rıza Sarraf), İçişleri Bakanlığı’nın verdiği özel plakaları kullanmaya devam ettiği ortaya çıktı. Zarrab, 5 Kasım 2013’te İçişleri Bakanlığı’na özel sivil plaka tahsisi için başvurdu. Basına yansıyan soruşturma evrakında yer alan iddiaya göre dönemin İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler’e giden Zarrab, ‘koruma polis görevlendirilmesi ve trafikte güvenlik şeridini de kullanmak için özel plaka tahsisi’ isteğinde bulundu.

GÜLER TALİMAT VERDİ

Barış Güler’in isteği aktardığı babası İçişleri Bakanı Güler, Zarrab’a plaka tahsisi ve işlerin hızlandırılması için Koruma Daire Başkanlığı ile Trafik Uygulama ve Denetleme Daire Başkanlığı’na talimat verdi. Karayolları Trafik Yönetmeliği uyarınca da Zarrab’a 3 adet ‘Özel Tahsisli Plaka’ için onay belgesi hazırlandı. İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı M.D.’nin imzasıyla plakaların tahsisi yapıldı.

CEZA BİLE KESİLEMİYOR

Zarrab, özel plaka verilmesi için, 34 RZ xxx Mercedes marka otomobiliyle 34 HE xxxx, 34 DJ xxxx, 34 YIL xx, 34 EZ xxxx plakalı 5 aracının listesini iletti.
Bakanlığın onayının ardından Zarrab’a biri ‘06’ (Ankara) ikisi ‘34’ (İstanbul) olmak üzere “sivil plaka tahsisi” yapıldı. Zarrab’a verilen özel plakalar ile ilgili bilgi ve belgeler gizli tutulduğu gibi, asayiş-trafik denetimlerinde sorgulamaları da yapılamıyor. Plakalar, trafikte emniyet şeridi kullanma ve yol üstünlüğü de sağlıyor. Tahsisin yapıldığı birim dışında polisin bile kime ait olduğu bilgisine ulaşamadığı plakalara, trafik cezası kesilse bile tahsilatı yapılamıyor.

Nasıl hâlâ kullanıyor

REZA Zarrab’ın cezaevinden çıktıktan sonra da bu plakaları kullanmaya devam ettiği ortaya çıktı. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) yetkilileri, Zarrab ile ilgili yargılamanın devam ettiği, kesinleşmiş bir cezası olmadığı için plakaların iptalinin söz konusu olmadığını savundular. Cezaevine girmeden önce “can güvenliği” gerekçesiyle koruma tahsis edilen Zarrab’ın cezaevinden çıktıktan sonra yeni bir koruma talebinde bulunmadığı da belirtildi.

kaynak: http://www.mynet.com/haber/guncel/reza-zarrab-dokunulmaz-1117946-1

İstanbul Emniyet Müdürlüğü işadamı Reza Zarrab'a tahsis edildiği iddia edilen 3 otomobil plakası ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, "Söz konusu plakalar İçişleri Bakanlığı'nın 06.09.2013 tarihli olurlarına istinaden tahsis edilmiş ve 19.02.2014 tarihli olurlarına istinaden iptal edilmiştir" denildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "15.03.2014 tarihinde, bazı medya kuruluşlarında plaka tahsisine yönelik yer alan haberlerle ilgili olarak aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Söz konusu plakalar, İçişleri Bakanlığı'nın 06.09.2013 tarihli olurlarına istinaden tahsis edilmiş ve 19.02.2014 tarihli olurlarına istinaden iptal edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

mynethaber

Özel plakada tahsil edilmis olabilir, özel dokunulmazlikta verilmis olabilir.
Devlet her yaptigi isi aciklamak zorunda degil.
Bir zamanlar imzalanan anlasmalar bazi konularda devletin elini ayagini bagliyorsa, devlet o konulari halletmek icin bazi insanlarla anlasir.
Bunlar fiilen devlet icin calisir ama resmiyette devletle bir baglari yoktur.

Bizim devletimizde bazi konularda elini kolunu baglayan anlasmalar yüzünden bazi insanlarla gayri resmi anlasma yapip bazi insanlari kullanabilir.

Birileride 6-7 senedir devleti dinler ve bu gizli isleri halka sanki yolsuzlukmus gibi gösterir.
Devlet erkaninin olan biteni tüm ciplakligi ile anlatmasi olmaz.
Zira olan biten duyulursa uluslar arasi kriz cikar cünkü anlasmalar ihlal edilmis olur.

Ama bugünü unutmayin, öyle büyük bir operasyon geliyor ki bu yapilanlarin hesabi sorulacak.
Twitter da paylasilanlar depolaniyor diye hoplayip zipliyorlar.
Hayir sadece twitter degil bütün sanal ortam inceleme altinda ve kayit altina aliniyor.
Özel olusturulan bir birim, ihbar üzerine yada inceleme sonucuna göre sanal ortamdaki herkese acik paylasimlari kayit altina aliyor.

Ülkede her 10 yilda bir kaos cikarilmak isteniyor.
Ama artik kökü kazinacak.
Birdaha kimse ülkeyi karistirmaya cesaret edemeyecek.
Evet cok büyük yikimlar olacak, ülke üzerinden bir kasirga gecmis kadar yara alinacak ama ölüm gelmis olsa ve yapacaklari son is, cikarilan bu kaoslarin kökünü kazimak olsa dahi yapacaklar.

Bu yapilanlar bircok suc cesidi olarak ele alinacak, bunlardan en cok sasirdigim TC vatandaslari tehdit olmustu.
Sonra aciklamasi yapilinca anladim ve ne kadar dogru bir suclama oldugunu anladim.
Zira bir kesim gercekten diger bir kesime " ya benim gibi yasarsin, benim sectigimi secersin, benim dedigimi yaparsin yada seninde hayatini zehir ederim, yakarim, yikarim, ülkede huzur birakmam" diyor resmen.

Insanlar TC devletini, TC hükümetini, TC Basbakanini ve secmenini cok kolay tehdit, tahrik, karalama ve iftiraya maruz birakabiliyor.

Bizzat benimde ihbarda bulunduklarimdan biride " Basbakan ve oglu Bilal Suriye ye silah kaciriyor, bu paralarda silah kacakciligindan gelen para" selinde yazilmis bir yazi oldu.

Artik gercekten yeter, sonuna kadarda arkasindayim bu yapilacak olan operasyonun.
Evet belki Türkiye cok yara alacak ama artik bir son verilmeli.
Cok canlar yanacak, cok büyük olaylar cikacak.

Son düzenleme:
bu ihbarları nereye yaptın peki weiss
böyle bir birim mi var

Bir yakininiz yada tanidiginiz alt yapida görevli ise konusup isteyebilirsiniz.

Allah aşkına weiss sen bu haberleri kimlerden, nerelerden alıyorsun?

daha önce dediklerinin hiçbiri çıkmadı da :ssz:

Bir yakininiz yada tanidiginiz alt yapida görevli ise konusup isteyebilirsiniz.

altyapı dediğin ne mesela
polis vsyi mi kastediyosun
madem ihbar yapılacak topluca bi adres verilsin herkes ihbar yapsın

zaten normalde de bunlar suç kapsamında değil miydi
liderlere partilere yönelik hakaret vb asılsız şeyler suç kapsamındaydı
ihbar edilirse şikayet edilirse ceza uygulanıyodu
forumda da yazıyo zaten bunlar

Evet sahsen hicbir söyledigim cikmaz:)) Su asagidaki yaziyi 05.12.2013 tarihinde yazmisim:))
Türkiye de öyle büyük seyler oluyor ki.
Yilbasindan sonra büyük bir olaylar zinciri baslayacak, eger planladiklari gibi giderse,
40 yillik kavgali sogan ve sarimsagi kol kola görecegiz:)

CHP ile cemaat nasilda kol kola degil mi:)))

Evet yilbasindan sonrayi bekliyecekler deniyordu ama biraz öne cektiler.
Buda ALLAH in takdiri iste, eger yilbasini bekleseler, halk secime kadar tam olarak neler oldugunu anlamayacak ve belki bir nebze olsun amaclarina ulasacaklar ve AKP oy kaybedecekti.
Ama iste hak dogrunun yardimcisidir:))

Buda yazinin linki..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=672152

Ayrica o günlerde Alevi- sünni catismasi cikarcaklarini söylemistim de bazilari kizmisti, " alevileri kimse kullanamaz" diye.
Zira bugün " alevi hakim " ve diger bazi mansetlerle ne yapilmaya calisiliyor ortada.

Son düzenleme:
hmm hadi kabul öyle olsun.. diyelim..
peki madem devlet bu kadar şeyi 5 ay öncesinden biliyor da niye önlem almıyor?
4 5 aylık sürede neler yapılır ne önlemler alınır değil mi? önüne geçmek varken sadece bilmenin kime ne faydası var?

WEis şu yazdığın yazı var ya şantaj tehdit,iç savaş çıkartacağız ,çok büyük operasyon geliyor
konuşmayın yazışmayın susun korkun bende sizi bildiririm yazısı.O alt yapıyı üst yapıyı
tanıdık hepsi vız gelir tırıs gider.Bu kadar mı iktidar hırsına kapıldınız.Gözünüzü nasıl bir kin nefret bürüdü
ben bu senin yazdıklarını alıp suç duyurusunda bulunsam.Seni o hükümetin bile kurtaramaz.
Daha bu ülkenin namuslu savcısı,hakimi bitmedi.İnsanlar eleştiri hakkını kullanıyor.
Yazıklar olsun şu ülkenin geldiği duruma bakın

Birileride 6-7 senedir devleti dinler ve bu gizli isleri halka sanki yolsuzlukmus gibi gösterir.
Devlet erkaninin olan biteni tüm ciplakligi ile anlatmasi olmaz.
Zira olan biten duyulursa uluslar arasi kriz cikar cünkü anlasmalar ihlal edilmis olur.
Devletin bu kişiyle gizli ilişkisini ifşa etmişsin bu bir suçtur.

Zira bir kesim gercekten diger bir kesime " ya benim gibi yasarsin, benim sectigimi secersin, benim dedigimi yaparsin yada seninde hayatini zehir ederim, yakarim, yikarim, ülkede huzur birakmam" diyor resmen.EVET hükümetin şu anki durumu sizinde içinde bulunduğunuz oluşum.

Şu imzandan ki akıl tutulmasını yaşayanda sizsiniz yazıklar olsun senin şu yazdığın yazıyada yoruma da.

Evet yapacaklari sey biliniyordu ama devletin bazi özel ve gizli kalmasi gereken islerini kesinlikle aciklayamayacaklari da biliniyordu belllkiii.
Zira bunu tüm ciplakligi ile aciklamalari demek, Türkiye de ki insanlarin onlari lime lime etmesi demekti belkiii.

Yolsuzluk varmis gibi göstereceklerini tahmin edemediler belllkiii.
Bülent Arinc in " bu kadar alcalacaklarini tahmin edemedik" sözü bu yüzdendir belkiii.

Hükümet bellkiiii surada hata yapti, onlarin bunu bildigi biliniyordu ama " ne olsa bunlari tüm ciplakligi ile aciklayamazlar zira halk bunlari linc eder" düsüncesi vardi. Cünkü herseyi tüm ciplakligi ile aciklasalar resmen Türkiye Cumhuriyeti düsmanligi ve vatanhainligi yapmis olacaklardi. belkiiii

Ama bunlari bir plan kurarak yolsuzlukmus gibi göstereceklerini tahmin edemediler, oysaki etmeleri gerekirdi zira devlet adami olmak demek her isi saglama almak demektir.
Yaptiklari bir görmezden gelme ciddiye almama yüzünden ülke kaosa sürüklendi, buda hatalarindan ders alamalarina neden oldu belkiiiii.

Ayrica ne isterseniz yazin umrumda degil, " aman yazmayin" gibide bir kaygim yok ama insanlara " iste bakin devlet herseyi kayit altina aliyor, fisliyor" gibi yanlis bilgi vermeyin, yapilan seylerin bir nedeni var.

Son düzenleme:
Kimsenin ismini verdigim yada kiminle ne is yapildigini söyledigim falan yok.
Belki Tansu Ciller zamaninda yapilan yolsuzluk iddealarini söylüyorum.
Tansu Ciller zamaninda belkide yolsuzluk yapilmadida, belkide devletin gizli isleri vardi.
Insanlarda bunlari yolsuzlu gibi yansitti.

Kesin bir bilgi olmadan Tansu Ciller hükümetini suclamayalim lütfen:37:

Son düzenleme:
Onlar bu olayları biliyordu da susup oturdularsa ben buna pek iyiniyetle yaklaşamam üzgünüm.
zaten bilinen bir şeyi illa ki tüm ülkeye yaymanın alemi yok.
neticede devlet istese gizliden de halleder işlerini. sanki her şey göz önünde mi yapılıyordu şimdiye kadar?

şu sanal baskın olayı da cok ilginç zaten.
millet bağıra bağıra tvlerde hakaretler ediyor özellikle siyasiler birbirine onlar es geçilip halk mı yoklanacak, sanalda ne dedi ne yaptı?
hem tüm ülkenin sanalı nasıl kontrol edilecek Allah aşkına. edildiğini farzettik, ne yapacaklar bu kadar insana?
kökü kazıtılacak demişsin. en çok o yoruma takıldım öldürecekler mi bu insanları yani anlayamadım ben.

Yok kimsenin kimseyi öldürecegini sanmiyorum, zira darbe döneminde degiliz kimse " asmayalimda besleyelim mi" gibi bir düsünceye girmez.
Ama yapilanlarinda hesabi sorulacak acik ve net.
Bekleyip görün.
Siz farkinda degilsiniz galiba. Insanlar sanal ortamda Basbakan i ve oglunu silah kacakcisi yapiyor, Hükümeti katil ilan ediyor, TC devletine terörist deniyor......... sayamayacagim kadar seyler oluyor.
Üstelik bunlari yaparken kin ve nefret kusuluyor.
Daha dün 60-70 yasinda ki bir kadin " Bu basbakan in Tenzile anasi o..puuuuu, bu Basbakan o..pu cocuguuu " diye bagiriyordu.
Bir ülkenin basbakanina hem diktatör diyeceksin hemde ölmüs anasina küfredeceksin sonrada devletin hicbirsey yapmayacagini zannedeceksin ohhhhh ne ala memleketmis o.
Zamani bekleniyor evet sabretmesi cok zor geliyor ama az kaldi.

Artik yeter gercekten yeter, ülkeye verilen zarar ve olusturulan kaos artik yetti.

Yolsuzlukmus, silah kacakcisiymis, rüsvetmis bune ya.
Hükümet sabrettikce insanlar cigrindan cikti.
Bu kadar yatirim nasil yapiliyor, bu paralar nereden geliyor zannediyor bu millet.
Devlet her isini aciklayacak degil, ülkeyi kalkindirmak icin elini kolunu baglayan anlasmalar yüzünden gizli isler yapmasi gerekiyorsa onuda yapar.

Son düzenleme:
iyi de hakaret zaten başlı başına suç bu şimdiki kanun değil ki.
başbakan olmasın kim olursa olsun hakareti ihbar edebilir yani.

peki terörist olmayıp da ülkenin terörist ilan ettiği kişiler kimden alacak hakkını :ssz: dediğim zaman bir ama..ile başlayan cümle gelir
neyse bekleyip görelim. :6:

terbiyesiz kadın gerçekten o lafı söylemişmi ben duymadım,ayıp ya
başbakana diktatör diyorlar ama birsürüde hakaret ediyorlar
diktatör olsaydı bu kadar hakaret küfür kolay edilemezdi bunu unutmuşlar demek

Tansu Ciller zamaninda belkide yolsuzluk yapilmadida, belkide devletin gizli isleri vardi.
Kesin bir bilgi olmadan Tansu Ciller hükümetini suclamayalim lütfen:37:

He he bizde dedemizin küllahınından bahsediyoruz

$1948064_709564619064169_374457245_n.png

Son düzenleme:
Terbiyesizlik diz boyu tabii kadına yazıklar olsun asla tasvip etmem .Atatürk'ün annesi için edilen küfürler de
Atatürk'e yapılan hakaretlerde unutulmadı onuda tasvip etmediğim gibi.

Son düzenleme:
weiss

Kesin bir bilgi olmadan Tansu Ciller hükümetini suclamayalim lütfen

Ama bugünü unutmayin, öyle büyük bir operasyon geliyor ki bu yapilanlarin hesabi sorulacak.
Yazında bugünü söylemişsin sitede yazının tarihi kayıtlı Varan bir

Bizzat benimde ihbarda bulunduklarimdan biride " Basbakan ve oglu Bilal Suriye ye silah kaciriyor, bu paralarda silah kacakciligindan gelen para" selinde yazilmis bir yazi oldu.
Artik gercekten yeter, sonuna kadarda arkasindayim bu yapilacak olan operasyonun.
Evet belki Türkiye cok yara alacak ama artik bir son verilmeli.
Cok canlar yanacak, cok büyük olaylar cikacak.Varan iki
Başbakan tansu çiller hıııı dur bakalım oğlu Bilal var mı ?

Yazdığının arkasında neden duramıyorsun.Şantaj tehdit çok kolay değil mi ? Niye döndün
bak bütün güç elinizde korkacak neyin var.Bizim sonumuz çok kötü olacakmış bak hala yazıyorum
çok klişe ama ''demirden korksak trene binmezdik'' :34:

Back