reynoo hastalığı

,sigara kullanıyormusun peki desene benim bacaklarımdaki de o hastalık vay halimize

,sigara kullanıyormusun peki desene benim bacaklarımdaki de o hastalık vay halimize

Yok kullanmıyorum. Bu reyno ve livedo, lupusun ve sklero dermanin belirtileri olarakta geçiyor doktorlar sürekli araştırıyor o hastalık var mı gibisinden ama çok şükür sadece bunlar var şimdilik.. o yüzden ilaçlarımızı düzenli alalım yoksa o zaman neler olur bilmiyorum..

kollarında da varmı peki ?bende başlayayım tekrar ama bana hiç fayda etmiyoki yaa

kollarında da varmı peki ?bende başlayayım tekrar ama bana hiç fayda etmiyoki yaa

aynen fayda etmiyor ama ilerlemesini önlüyor demekki.. kollarımda yok o kadar ama bileğimin biraz daha üst kısımlarına doğru oluşuyor çok fazla üşüdüğümde.

amaaan yıne kış geldi bizim reynolar çoştuu ne yapıcaz ki bu kışın :/

amaaan yıne kış geldi bizim reynolar çoştuu ne yapıcaz ki bu kışın :/
Evet kış geldi çattı şuan eldivende kullanmak istemiyorum ama üşüdüğümde ellerimi saklayacak yer arıyorum yaa hemen etkileniyorr ama sanki şu yeni başladıkları plaquenil biraz daha geciktiriyo 2 haftadır kullanıyorum inşallah tamamen olmamasını sağlar :/

ılacmı canım o hapmı damar genışletıcı hapmı banada vermıstı bı dr degısık bı ılac kullandım çarpıntı yaptı bende yüzüm kıpkırmızı oluyodu sonra tekrar aynı dr sordu ılacı kes sadece coraspirin iç dedi onuda uzun zamandır içemiyorum

Evet hap. Ben kullanmaya baslamadan once goz testi yapildi bi sorun cikmadi simdide bi yan etkisi yok sukur. Ben adalat coraspirin bide plaquenil kullaniyorum suan :/

Evet hap. Ben kullanmaya baslamadan once goz testi yapildi bi sorun cikmadi simdide bi yan etkisi yok sukur. Ben adalat coraspirin bide plaquenil kullaniyorum suan :/
ben çok üşüyorum üşümesem ıyı olucakda cok kansızım dr gıtmrem gerekıyo bı fırsat bulsam gıdıcem kan hapları hıc fayda etmıyo corasprını tekrardan ıcıyım olmadı sen hangı sehırdesın canım ben ankaradayım

romatolojiye gidin mutlaka orda takipte olun.. bende kayserideyim

Bende reynoluyum yeni dogum yaptim. Hamileyken lupistan supelenildi. Cok sukur temiz cikti. Ama dogumdan sonra carpintim vetansiyon sorunum basladi kardiyojiye gitcem 2 gune kismetse. Reynouu kendimi bildim bileli cekiyorum ellerim parmak uclarimdan itibaren morarma ile siyahlik arasinda bir renge burunuyor. Eldiven falan kar etmio. Bize zor mevsim gene geldi catti. Ankradayim 28 yasindayim

merhaba burası yeri mi bilmiyorum size danışmak istedim. . Sadece otururken ya da ayaktayken bacaklarımda soluk beyaz lekeler beliriyor. Ayaktayken bacağım biraz kızarıyor ve sanki bazı yerlere kan gitmiyor gibi beyaz solgun lekeler ortaya çıkıyor düğme bozuk para büyüklüğünde. Uzanıp yatınca hemen kendiliğinden geçiyor kaşıntı kabarıklık yok. Damar tıkanıklığı belirtilerinden biri mi bu durum ? Nedir bu cildiyeye mi gitmem lazım kalp damar doktoruna mı ? Sizinde mi ayaktayken belirginleşiyordu lekeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…