Doktor bana çok kızdı ilacı düzensiz içtiğim için sen mecbursun bunu icmeye eger ilerde ellerin mosmor buraya gelmek istemiyosan içeceksin dedi.. bacaklarım alacali sekilde moraririyor tıpkı ellerimde olan morarmalar gibi...
,sigara kullanıyormusun peki desene benim bacaklarımdaki de o hastalık vay halimize
Yok kullanmıyorum. Bu reyno ve livedo, lupusun ve sklero dermanin belirtileri olarakta geçiyor doktorlar sürekli araştırıyor o hastalık var mı gibisinden ama çok şükür sadece bunlar var şimdilik.. o yüzden ilaçlarımızı düzenli alalım yoksa o zaman neler olur bilmiyorum..
kollarında da varmı peki ?bende başlayayım tekrar ama bana hiç fayda etmiyoki yaa
aynen fayda etmiyor ama ilerlemesini önlüyor demekki.. kollarımda yok o kadar ama bileğimin biraz daha üst kısımlarına doğru oluşuyor çok fazla üşüdüğümde.
Evet kış geldi çattıamaaan yıne kış geldi bizim reynolar çoştuune yapıcaz ki bu kışın :/
plaquenil
ılacmı canım o hapmı damar genışletıcı hapmı banada vermıstı bı dr degısık bı ılac kullandım çarpıntı yaptı bende yüzüm kıpkırmızı oluyodu sonra tekrar aynı dr sordu ılacı kes sadece coraspirin iç dedi onuda uzun zamandır içemiyorum
ben çok üşüyorum üşümesem ıyı olucakda cok kansızım dr gıtmrem gerekıyo bı fırsat bulsam gıdıcemEvet hap. Ben kullanmaya baslamadan once goz testi yapildi bi sorun cikmadi simdide bi yan etkisi yok sukur. Ben adalat coraspirin bide plaquenil kullaniyorum suan :/
romatolojiye gidin mutlaka orda takipte olun.. bende kayserideyimben çok üşüyorum üşümesem ıyı olucakda cok kansızım dr gıtmrem gerekıyo bı fırsat bulsam gıdıcemkan hapları hıc fayda etmıyo corasprını tekrardan ıcıyım olmadı sen hangı sehırdesın canım ben ankaradayım
merhaba burası yeri mi bilmiyorum size danışmak istedim. . Sadece otururken ya da ayaktayken bacaklarımda soluk beyaz lekeler beliriyor. Ayaktayken bacağım biraz kızarıyor ve sanki bazı yerlere kan gitmiyor gibi beyaz solgun lekeler ortaya çıkıyor düğme bozuk para büyüklüğünde. Uzanıp yatınca hemen kendiliğinden geçiyor kaşıntı kabarıklık yok. Damar tıkanıklığı belirtilerinden biri mi bu durum ? Nedir bu cildiyeye mi gitmem lazım kalp damar doktoruna mı ? Sizinde mi ayaktayken belirginleşiyordu lekelerYok kullanmıyorum. Bu reyno ve livedo, lupusun ve sklero dermanin belirtileri olarakta geçiyor doktorlar sürekli araştırıyor o hastalık var mı gibisinden ama çok şükür sadece bunlar var şimdilik.. o yüzden ilaçlarımızı düzenli alalım yoksa o zaman neler olur bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?