- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #3.121
30 tane testim var . Aklim hala alamadiklarimda bir de predictor mu alsam diye sitelerde geziniyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa kendimi gördüm30 tane testim var . Aklim hala alamadiklarimda bir de predictor mu alsam diye sitelerde geziniyorum
Yok kuzum benimde böyleydi adetime 4 gün önce aynı bu koyulukta yarın tekrar aynı testten yap koyulaşmasın takip et kuzumBen de görüyorum mervem ya ama hani tam değil ve henüz adet günü gelmedi ya bi türlü sevinemedik. İnşallah pazartesi ya da Salı kan veririm artık adet olmazsam.
Konya nın nersindesiniz, ben de konyadayım. Depremden sonra Malatya dan gelip konyaya yerleştik.Yakiniz bende Konyadayimm bende uzun kol giydim evde serin biraz cam kapı acik olunca
Bence hamilesin. Testlerle takip edip kan vermeye gidebilirsin. Zaten koyulaşacak testlerin hayırlı olsuncan kızlar biri dün yaptığım innovita, diğeri de bugün yaptığım erken gebelik prodoctor. Eğer olsaydı erken gebelik daha belirgin olmaz mıydı? Çok aradayım ya bat perşembe günü. Geçmez oldu zaman.
İnşallahhhhYok kuzum benimde böyleydi adetime 4 gün önce aynı bu koyulukta yarın tekrar aynı testten yap koyulaşmasın takip et kuzum
hislerim de öyle diyor aslında bir de sağ kasığım :))Bence hamilesin. Testlerle takip edip kan vermeye gidebilirsin. Zaten koyulaşacak testlerin hayırlı olsun
Moral oldun canımmYok kuzum benimde böyleydi adetime 4 gün önce aynı bu koyulukta yarın tekrar aynı testten yap koyulaşmasın takip et kuzum
Sanmam canım ya, bir şey olsaydı farkederdin...Bebısler bısey sorcam,bugun buzdolabını duzenlerken baktım kabak var 3 hafta önce fln almıstım,onu yaptım yedım,karnım midem başım agrıyo sımdı, yıyelı 3 saat oldu.bozulmustuda anlayamadımmı yoksa bilemedim.bişey olmaz demii
Et, tavuk vs olsa tamam derdim de kabak zaten yenmeyecek gibi olsa yemek yapamazdın rahat ol denk gelmiştir bol su içBebısler bısey sorcam,bugun buzdolabını duzenlerken baktım kabak var 3 hafta önce fln almıstım,onu yaptım yedım,karnım midem başım agrıyo sımdı, yıyelı 3 saat oldu.bozulmustuda anlayamadımmı yoksa bilemedim.bişey olmaz demii
Sanmam canım ya, bir şey olsaydı farkederdin...
Teşekkürler kuzularımEt, tavuk vs olsa tamam derdim de kabak zaten yenmeyecek gibi olsa yemek yapamazdın rahat ol denk gelmiştir bol su iç
Benimde en belirgin belirtim sağ kasığımdıhislerim de öyle diyor aslında bir de sağ kasığım :))
Çoook güzel o zaman ya .. Allahım lütfen buradaki her arkadaşıma bu ağrıdan ver :))))Benimde en belirgin belirtim sağ kasığımdı
İçi farklı çıkıyordu onun T1 T2 yazan orijinal olanCanım dış ambalajı da üçgen sembolü olan gerçek.eylül tppiğinde afra tafra paylaşmıştı
Kusma yaşarsan bir acile görün ama buzlukta besin bozulmaz yaBebısler bısey sorcam,bugun buzdolabını duzenlerken baktım kabak var 3 hafta önce fln almıstım,onu yaptım yedım,karnım midem başım agrıyo sımdı, yıyelı 3 saat oldu.bozulmustuda anlayamadımmı yoksa bilemedim.bişey olmaz demii
2 sene önce Ekim ayinda konyaya gitmiştim Antalyada denize girerken konyada özellikle geceleri aşırı soğuktuYakiniz bende Konyadayimm bende uzun kol giydim evde serin biraz cam kapı acik olunca