- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #3.101
Melisa bisey sorcam sana kuzum simdi sonuncuda ates yükselmis ya senin o yumurtlama oldugu anlamina mi geliyor? Benim de bugun buna cok benzerdi tablo ates 35lerden 36lara cikti. Bu arada persembe pikti dün siliklesti testler. Ates takibi ilk defa bu ay yaptim sizden ozenip ama yorumlama konusunda cok zayıfım anlamiyorum bisey. Yumurtlamadan sonra mi yukseliyor? Yumurtama olacagi zaman mi?Belki de piki yakalayamadın canım belli olmazİnşAllah hayırla sağlıkla bu ay nasip olur Bende ovü yapmadım. Bol bol adaçayı ve inofolic kullandım. Gün aşırı değerlendiriyoruz, sabah ateşim yükselmiş dün de hafif ağrım olmuştu demek ki dün yumurtladım Bakalım devamını bekliyorum ateşin. Bu ay östrojen arttırmaya çalışıyorum İnşAllah kullandıklarım fayda etmiştir bir de üstüne pozitif görsek müko olur
Bendeki ates dun 35.8 mis bugun 36.3tu sabah. Tam seninki gibi 0.5lik bir artış var. Ayni gidiyoruz sanki seninleBelki de piki yakalayamadın canım belli olmazİnşAllah hayırla sağlıkla bu ay nasip olur Bende ovü yapmadım. Bol bol adaçayı ve inofolic kullandım. Gün aşırı değerlendiriyoruz, sabah ateşim yükselmiş dün de hafif ağrım olmuştu demek ki dün yumurtladım Bakalım devamını bekliyorum ateşin. Bu ay östrojen arttırmaya çalışıyorum İnşAllah kullandıklarım fayda etmiştir bir de üstüne pozitif görsek müko olur
Canim git cidden benim de test oyle dedi de insan kan olmadan emin olamiyor ayni senin gibi test pozitif ciktim geldim dicem:) tuhaf sag kasigima cok tuhaf hic hissettmedigim bi agri giriyo sanci gibi ara ara.. ama yine de kirmizi gorur muyum acaba diyorumPazartesi Salı dayanamam giderim muhtemelen , tabi kırmızılar gelmezse inşallah
Yok kuzum ben danımarkadayım ama Bursa’ya gitcem gitmişken bi doktora görüneyim dedimAA sen bursadamisin canım bende bursaliyim yeni geldim Bursa'dan aslen İstanbul'da oturuyorum
Kapağını açıp atsana fotoğraf kuzum çizgi görüyor gibiyim sankican kızlar biri dün yaptığım innovita, diğeri de bugün yaptığım erken gebelik prodoctor. Eğer olsaydı erken gebelik daha belirgin olmaz mıydı? Çok aradayım ya bat perşembe günü. Geçmez oldu zaman.
Ah o sağ kasık… yumurtlama günden beri yıldırdı beni ..Canim git cidden benim de test oyle dedi de insan kan olmadan emin olamiyor ayni senin gibi test pozitif ciktim geldim dicem:) tuhaf sag kasigima cok tuhaf hic hissettmedigim bi agri giriyo sanci gibi ara ara.. ama yine de kirmizi gorur muyum acaba diyorum
Kuzum dunden bugune hemen kipkirmizi olmuyor testler. Bosuna endiselenme. Bence bariz var ve guzelce artacak insallahcan kızlar biri dün yaptığım innovita, diğeri de bugün yaptığım erken gebelik prodoctor. Eğer olsaydı erken gebelik daha belirgin olmaz mıydı? Çok aradayım ya bat perşembe günü. Geçmez oldu zaman.
Kuzummm şimdi dikkatli baktım bence hamilesin çizgi var görüyorumcan kızlar biri dün yaptığım innovita, diğeri de bugün yaptığım erken gebelik prodoctor. Eğer olsaydı erken gebelik daha belirgin olmaz mıydı? Çok aradayım ya bat perşembe günü. Geçmez oldu zaman.
Ben de görüyorum mervem ya ama hani tam değil ve henüz adet günü gelmedi ya bi türlü sevinemedik. İnşallah pazartesi ya da Salı kan veririm artık adet olmazsam.Kuzummm şimdi dikkatli baktım bence hamilesin çizgi var görüyorum
Pozitif çıkmış canimmm bata kaç gün var yumurtlama tarihini biliyor musunErken gebelik testleri silik çıktı . Kaset de gözle zır görülen silik çıktı napsam bilemiyorum
Pozitif çıkmış seninki de canimm hayırlı olsuncan kızlar biri dün yaptığım innovita, diğeri de bugün yaptığım erken gebelik prodoctor. Eğer olsaydı erken gebelik daha belirgin olmaz mıydı? Çok aradayım ya bat perşembe günü. Geçmez oldu zaman.
Hamilesin bence canimm, tebriklercan kızlar biri dün yaptığım innovita, diğeri de bugün yaptığım erken gebelik prodoctor. Eğer olsaydı erken gebelik daha belirgin olmaz mıydı? Çok aradayım ya bat perşembe günü. Geçmez oldu zaman.
Yumurtlama tarihini kesin bilmiyorum ama bat 22 Eylül diyor uygulama bir gün önce bir gün sonra değişiyorPozitif çıkmış canimmm bata kaç gün var yumurtlama tarihini biliyor musun
Pozitif çıkmış seninki de canimm hayırlı olsun
Bence kan verme canim testlerle takip et dusuk beta cikinca da 2ye katlancak mi kaygisiyla surekli kan vermek zorunda kalacaksin bu defaDaha adet günün bile gelmemiş diye kovulursam diye gidemiyorum
Canım o testlerin hassasiyetiyle ilgili. Testlerden birini seç kendine koyulaşma takip etcan kızlar biri dün yaptığım innovita, diğeri de bugün yaptığım erken gebelik prodoctor. Eğer olsaydı erken gebelik daha belirgin olmaz mıydı? Çok aradayım ya bat perşembe günü. Geçmez oldu zaman.
İkisinden de yığınak yaptım :) her gün yapayım inşallahCanım o testlerin hassasiyetiyle ilgili. Testlerden birini seç kendine koyulaşma takip et
O da doğru değil mi ? Bat ı bir gün geçince versem en iyisi sanırım.Bence kan verme canim testlerle takip et dusuk beta cikinca da 2ye katlancak mi kaygisiyla surekli kan vermek zorunda kalacaksin bu defa
Ahh inşallah çiçeğimmHamilesin bence canimm, tebrikler
Bence de en azindan bat gecsinO da doğru değil mi ? Bat ı bir gün geçince versem en iyisi sanırım.
Canım dış ambalajı da üçgen sembolü olan gerçek.eylül tppiğinde afra tafra paylaşmıştıBeyazdı siyah yazılı
Allah seni napmasın kızKızlar ben ovü testi yapıcam ama genelde hep saat 1-2 arası yapıyorum. Bugün kalktım ilk idrarım geçti tekrar geldiğinde yapamaz mıyım aynı saati mi bekliyim sıkılıyorum beklerken görüp rahatlamak istiyorum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?