- 20 Aralık 2022
- 4.248
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #31.221
Kız aksine bugün ikinodayi havaya kaldirdim temizledim ben yerim de durmuyorum ki kendime folik asit alıp içeyimİnşallahbencede bekle biraz doktora gitsende bekletiyorlar folik asitini iç Güzel beslen uzan çok iş yapma
Daha çok Yenidir 15-20 arasıdırSence beta kaç ya birde eşimle yaptığım hata bir şey olmaz dimi ya
Allah seni ne yapmasın yaKız aksine bugün ikinodayi havaya kaldirdim temizledim ben yerim de durmuyorum ki kendime folik asit alıp içeyim
Kız ne bileyim ya her ay belirti yarışırdım kendimj koruyordum tehlikeli bir şey yapmıyordum bu ay nedense kendimi saldım Bir de senin verdiğin söylediğin Azam duasını okudum sadece bir kere okudum dün ve zaten namaz kılıyordum çok dua ettim Allah nasip etti kalp atışının duyana kadar hamileyim diyemiyorum folik asit alacağım kendime adet günüm gelsin kan vereceğim sağlık ocağında yazdırırımAllah seni ne yapmasın yaartık yapma tehlikeli hemen al iç
Aynen vallahi Allah korumuştur iğer ikisinde de çok tedbirli davrandım ama yine kaybettim �nşallah bu sefer böyle bir şey olmayacak adetime daha 4 gün var zaten unu ilk idrarla yapmadım bu aradaDaha çok Yenidir 15-20 arasıdırinşallah olmaz canım Allah korumuştur merak etme
Duaların gücüne bakar mısın çok şükür kuzumKız ne bileyim ya her ay belirti yarışırdım kendimj koruyordum tehlikeli bir şey yapmıyordum bu ay nedense kendimi saldım Bir de senin verdiğin söylediğin Azam duasını okudum sadece bir kere okudum dün ve zaten namaz kılıyordum çok dua ettim Allah nasip etti kalp atışının duyana kadar hamileyim diyemiyorum folik asit alacağım kendime adet günüm gelsin kan vereceğim sağlık ocağında yazdırırım
Sen beni ağlatcaksınSenden Allah razı olsun canım senin sayende bu kadar kişi birbirini tanıdı birbiriyle bilgi alışverişinde bulundu yeri geldi güldük yeri geldi duygulandık dolu dolu gözlerle okuduk üzüntüsü olanlaribelki başka topik vs yine katilirlardi ama o güzel kalbinle asıl sen en guzel insanlari topladin buraya ❤
Daha varmış testlerle takip et gün günAynen vallahi Allah korumuştur iğer ikisinde de çok tedbirli davrandım ama yine kaybettim �nşallah bu sefer böyle bir şey olmayacak adetime daha 4 gün var zaten unu ilk idrarla yapmadım bu arada
Ayy canım içimi rahatlattı iz ya ağır bir darbe olmadi zaten fazla durmadı belimde folik asit Alicam eczanedenYooookkk kizzz olmaz. Ben kaç tane doktordan duydum. Gebelikte 6. Haftaya kadar bebeğe ilaçlar dahil (ağır antibiyotik tarzı değil ) hamilelik grubu içinde hiç bir ilaç etkilemesmis. Dışardan da şiddetli bir darbe olmadıkça da borsey olmaz inşallah. Bu arada sıcak banyo ilişki uzun yürüyüş filan yapma. Booolll su iç. Folikasite devam et
Aynen doğuma kadar bir yanın hep korkar vallahiDuaların gücüne bakar mısın çok şükür kuzumbaşlarda korku oluyor sevinemiyorsun bu korku hep olucak yok kese var mı kalp atışı var mı devam edecek böyle sen içini ferah tut
Şuan kaçıncı haftadasınız. Keseyi ne zaman gördünüzKötü düşünme benimde yarın doktor kontrolüm var boş gebelik geçmişim de var içimde hem heyecan hem korku var yüreğim ağzımda bekliyorum ama inşallah kalp atışını duyucam
Maalesef o yüzden pozitif düşünAynen doğuma kadar bir yanın hep korkar vallahi
Ben daha hiç doktora gitmedim canım 6.haftamdayım yarın görmeyi umuyorumŞuan kaçıncı haftadasınız. Keseyi ne zaman gördünüz
Ay hadi inşallahBen daha hiç doktora gitmedim canım 6.haftamdayım yarın görmeyi umuyorum
Aynen canım belirti gerçekten.aramamk lazım ben hayla bir şey yaşamıyorum vardı aslında ama hep yaşıyorum diye önemsemedimMaalesef o yüzden pozitif düşün
Bende yarına kan vericem. Haftaya Salı içinde regl 1 hafta geçince doktor randevusu aldımİnşallah
Bende de belirti varmış ama hiç umursamamıştım göğüs Hassasiyetim bile 2 gün öncesin de başlamıştı illa şiddetli belirti olmasına gerek yok herkesin bünyesi farklı bende hala bir belirti yok mesela bu beni korkutmuyor mu korkutuyor ama bunu da biliyorum herkes belirti yaşamazAynen canım belirti gerçekten.aramamk lazım ben hayla bir şey yaşamıyorum vardı aslında ama hep yaşıyorum diye önemsemedimgerçekten adet olana kadar umut varmış bunu çok iyi anladım ben iki gündür rüya görüyordum hata akşam yine görmüştüm
Ay hadi güzel bir değer görürsün inşallahBende yarına kan vericem. Haftaya Salı içinde regl 1 hafta geçince doktor randevusu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?