- 25 Temmuz 2014
- 2.068
- 1.430
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #3.081
Canım testlerin hassasiyetiyle alakalı bir durum o, bu kadar strese sokma kendini lütfencan kızlar biri dün yaptığım innovita, diğeri de bugün yaptığım erken gebelik. Eğer olsaydı erken gebelik daha belirgin olmaz mıydı? Çok aradayım ya bat perşembe günü. Geçmez oldu zaman.
Son hali böyledi ama bu sahte testlerden maalesefİncecik bi çizgi mi var yaaa artık seçemez oldum vallahiiii
Üzdüaynen bu sahte olandan canım
Belki doğru göstereceği tutmuştur kız pozitif düşünelimSon hali böyledi ama bu sahte testlerden maalesef
Canim olmasa hic cikmaz o cizgi var cok silik de olsa canini sikma zaten az kaldi, istersen sen de kan ver pazartesi en garanti yolumuz ocan kızlar biri dün yaptığım innovita, diğeri de bugün yaptığım erken gebelik prodoctor. Eğer olsaydı erken gebelik daha belirgin olmaz mıydı? Çok aradayım ya bat perşembe günü. Geçmez oldu zaman.
Evet pazartesi innovita testler ulaşacak inşallah onda pozitif görürsem gidicem muhtemelen kan vermeyeCanim olmasa hic cikmaz o cizgi var cok silik de olsa canini sikma zaten az kaldi, istersen sen de kan ver pazartesi en garanti yolumuz o
Aa super bebeyim piki gormussunÖyle valla bekliyor olacağım ay çok heyecanlandım her ay aynı heyecan aynı umut
Evet ya ama hissettim tanıyorum artık vücudumu yumurtlama zamanı içi kuru olmuyor ıslak oluyor ordan biliyorum ilişki esnasında. O yüzden hala olabileceği ihtimaline karşılık bırakmadım eğer ateş takibi yapmıyor olsam kesin bırakırdım yine ateş beni yarı yolda bırakmadıRabbim vücudumu da tanımamı sağladı. Testi paylaşıyorum
@melegim can @Papatyamaviss @edahandro @bebekheyecani S simurgggg @bliiss @tweeetyyy @SafransariZumruduanka96
Pazartesi veririm diye düşünüyorum yazarım mutlaka buraya çok teşekkür ederim kızlar . İnsanın içini rahatlatıyor bunları duymak . Adet olacakmış gibi belim ağrıyor ama bakalımBende gordum 4gun var sanirim regline yarin bir kan testi ver istersen
Keşke öyle olsaBelki doğru göstereceği tutmuştur kız pozitif düşünelim
Bence dee kan vermelisin sen artıkCanim olmasa hic cikmaz o cizgi var cok silik de olsa canini sikma zaten az kaldi, istersen sen de kan ver pazartesi en garanti yolumuz o
Insallah hayatimAyyy hadi bakalım kuzum hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle gelelim bende simdi aldım ilacı şifa olsun bebeklerimize inşallah
Daha adet günün bile gelmemiş diye kovulursam diye gidemiyorumBence dee kan vermelisin sen artıkSipser
Evet canım ver pazartesi hem 2 gün kalmış oluyor o zaman kesin öğrenirsin sonucu yine kaset testte yapabilirsin koyulaşacaktır eminimPazartesi veririm diye düşünüyorum yazarım mutlaka buraya çok teşekkür ederim kızlar . İnsanın içini rahatlatıyor bunları duymak . Adet olacakmış gibi belim ağrıyor ama bakalım
Yok kızz niye kovsunlar test yaptım pozitif o yüzden kan vermekmistiyorum deDaha adet günün bile gelmemiş diye kovulursam diye gidemiyorum
İnşallah öyledir canımmKeşke öyle olsa
Pazartesi Salı dayanamam giderim muhtemelen , tabi kırmızılar gelmezse inşallahYok kızz niye kovsunlar test yaptım pozitif o yüzden kan vermekmistiyorum de
Git git biz bile dayanamıyoruz sen iyi durdunPazartesi Salı dayanamam giderim muhtemelen , tabi kırmızılar gelmezse inşallah
O zaman bat gelmeden ovulasyon da anlayamam ben 9. Günde ogrenenleri çok duydum o zamandan itibaren yapayimOvulasyon testim de bat günü koyuydu öncesinde anlaşılacak gibi değildi silikti
Amin canım hepimizinnnAynen canım bi dene bakalım inşallah gönlünce olur sonuç
AA sen bursadamisin canım bende bursaliyim yeni geldim Bursa'dan aslen İstanbul'da oturuyorumKızlar Bursa’da iyi bildiğiniz kadın doğum doktoru varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?