- 22 Şubat 2023
- 10.277
- 11.391
- 218
- 37
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #30.821
Canım çok özlemiştim seni bu güncelleme iyi oldu@Mervenur277Zumruduanka96 @melisaa93 @fnd_50 sevayd tweeetyyy @IADK golden-snitch melegim can A Afratafrac edahandro ve dıger arkadaslarım.Merhaba güzellikler uzun zamandır yokum.ee tabii 1 yılı devırcez yakında buda ister istemez artık bıkkınlığa ve küskünlüğe neden oluyor.Kendime son bir ay verdim.Olmazsa ocak-şubat ayında klomene başlayacağım hatta belki direk aşılama yapmayı düşünüyorum.Son sürecimi haber vereyim size dedim bu ay yumurta takibi yaptırdım yumurtam büyüyüp çatlıyor ama olması gerekenden geç oluyor bu süreç,tutmamasının bundan kaynaklandıgını düşünüyorum(her ne kadar dr çok önemli değil desede)Durumlar böyle,bebiş haberını alabilirsek o zaman yazarım inşallah bidaha size kendınıze ıyı bakın hamiş olanlar saglıkla alsın minnoşlarını kucaklarına
Güzel arkadaşım dualarım seninle ❤İnşallah bir sonraki haberin hamileyim olsun kuzum benimdualarım seninle sizlerde bana dua edin kızlar maalesef zor geçiriyorum hamileliğimi yüksek tansiyon problemi yaşıyorum. Dikkat ediyorum az hareket ediyorum, raporluyum evdeyim. Dualarınızda bebeğime de yer verin nolur
Bende özledimmCanım çok özlemiştim seni bu güncelleme iyi olduben 2. Yıla yaklaşıyorum ve her gün ağlamaya başladım tüp bebek sürecindeyim umarım daha fazla yıpranmadan bir an önce bebişlerimize kavuşuruz. Aşılama yaptıracak olursan benim aşılama topiğim var oraya bi göz atabilirsin kuzum ❤
Sağol kuzum benimGüzel arkadaşım dualarım seninle ❤
duruyorum kuzucum duruyorum ama maalesef benimki bunlarla alakalı değilmiş. Tek faktör gebelikmiş. Yine de dikkat ediyorum tabi ki. İnşallah bebeğim büyüsün sağlıklı bir şekildeBende özledimmburdakı arkadaslarımın yerı bir ayrı. tamam kuzum bakarım.aglama Alllahın izniyle olacak canım benim
tweeetyyy üzülme kuzum dualarımız senınle minnoşumuza iyi bak tuzdan maden suyundan hamur işinden uzak dur emi
Zumruduanka96 öpüyorum kuzum
İnşallah enfeksiyon değildir.Her gebelikte aynı değil ne yazıkkı yanı birinde olan belirti diğer hamilelikte olmaya bılıyo canım
Yaa kuzum, İnşallah en hayırlı zaman bu aydır da artık anneler grubundan devam edersin bebişinle birlikte@Mervenur277Zumruduanka96 @melisaa93 @fnd_50 sevayd tweeetyyy @IADK golden-snitch melegim can A Afratafrac edahandro ve dıger arkadaslarım.Merhaba güzellikler uzun zamandır yokum.ee tabii 1 yılı devırcez yakında buda ister istemez artık bıkkınlığa ve küskünlüğe neden oluyor.Kendime son bir ay verdim.Olmazsa ocak-şubat ayında klomene başlayacağım hatta belki direk aşılama yapmayı düşünüyorum.Son sürecimi haber vereyim size dedim bu ay yumurta takibi yaptırdım yumurtam büyüyüp çatlıyor ama olması gerekenden geç oluyor bu süreç,tutmamasının bundan kaynaklandıgını düşünüyorum(her ne kadar dr çok önemli değil desede)Durumlar böyle,bebiş haberını alabilirsek o zaman yazarım inşallah bidaha size kendınıze ıyı bakın hamiş olanlar saglıkla alsın minnoşlarını kucaklarına
Kiz geliyor kizDiğer gebeliklerimde böyle kasik ve bacak ağrısı yaşamadım. Akıntı kontrol ediyorum normal. Kaşıntı ya da koku da yok. Benim de kafamı meşgul ediyo. Suyu da coookkk içiyorum. Çünkü.
Çok çok öptüm bende kuzum seviyorum seniiiiiBende özledimmburdakı arkadaslarımın yerı bir ayrı. tamam kuzum bakarım.aglama Alllahın izniyle olacak canım benim
tweeetyyy üzülme kuzum dualarımız senınle minnoşumuza iyi bak tuzdan maden suyundan hamur işinden uzak dur emi
Zumruduanka96 öpüyorum kuzum
Ay kız koyulaşmış bu işteBen bişi anlamadımEki Görüntüle 3349348
Canım beniö tekrar hoşgeldin inşallah artık beklemezsin mucizen seni bulur bitanem. Bence öncr klomen kullan canım benimde yumurtlarım büyüyordu ama olması gerekenden geç çatlıyordu . Benim doktorum bunun sebep oldugunu söyledi çünkü adete yakın çatladıgı zaman rahim kendini adet olmaya hazırladıgı için çatlayan yunurta döllenip tutunamıyor benim doktorum sebebin bu oldugunu söyledi sonra klomene başladık ve 3. Ayımda hamile kaldım tabiki takviyelere de devam ettim inşallah birdahaki etiketinde hamilelik haberi olsun kuzum@Mervenur277Zumruduanka96 @melisaa93 @fnd_50 sevayd tweeetyyy @IADK golden-snitch melegim can A Afratafrac edahandro ve dıger arkadaslarım.Merhaba güzellikler uzun zamandır yokum.ee tabii 1 yılı devırcez yakında buda ister istemez artık bıkkınlığa ve küskünlüğe neden oluyor.Kendime son bir ay verdim.Olmazsa ocak-şubat ayında klomene başlayacağım hatta belki direk aşılama yapmayı düşünüyorum.Son sürecimi haber vereyim size dedim bu ay yumurta takibi yaptırdım yumurtam büyüyüp çatlıyor ama olması gerekenden geç oluyor bu süreç,tutmamasının bundan kaynaklandıgını düşünüyorum(her ne kadar dr çok önemli değil desede)Durumlar böyle,bebiş haberını alabilirsek o zaman yazarım inşallah bidaha size kendınıze ıyı bakın hamiş olanlar saglıkla alsın minnoşlarını kucaklarına
Benim 3 oğlan var. Bunda bende kız nasip olsun istiyorum. Hayirliysa hakkimizda tabiki. Rabbim burdaki tüm arkadaşlarıma da nasip etsin ,1 değil 3 tane inşallahKiz geliyor kizbenimde 2. Kizimda tek taraflı kasik agrım çok olmustu senin bahsettigin bölgelerde hemde.kiz kasik erkek bel derler ama tabi eskiler.sen yinede kadin dogumcuya kesin git canım en azından uzman bi muayene başlangıcını yapmış olursun
Aynen canım bir sene bitti benim de bu topiclerde geçen sene kasımda ilk girmiştim sonra yok oldum kaç ay ama bir iki aydır takılıyorum yine@Mervenur277Zumruduanka96 @melisaa93 @fnd_50 sevayd tweeetyyy @IADK golden-snitch melegim can A Afratafrac edahandro ve dıger arkadaslarım.Merhaba güzellikler uzun zamandır yokum.ee tabii 1 yılı devırcez yakında buda ister istemez artık bıkkınlığa ve küskünlüğe neden oluyor.Kendime son bir ay verdim.Olmazsa ocak-şubat ayında klomene başlayacağım hatta belki direk aşılama yapmayı düşünüyorum.Son sürecimi haber vereyim size dedim bu ay yumurta takibi yaptırdım yumurtam büyüyüp çatlıyor ama olması gerekenden geç oluyor bu süreç,tutmamasının bundan kaynaklandıgını düşünüyorum(her ne kadar dr çok önemli değil desede)Durumlar böyle,bebiş haberını alabilirsek o zaman yazarım inşallah bidaha size kendınıze ıyı bakın hamiş olanlar saglıkla alsın minnoşlarını kucaklarına
Canım benim en kısa zamanda hamileyim etiketini de bekliyorum@Mervenur277Zumruduanka96 @melisaa93 @fnd_50 sevayd tweeetyyy @IADK golden-snitch melegim can A Afratafrac edahandro ve dıger arkadaslarım.Merhaba güzellikler uzun zamandır yokum.ee tabii 1 yılı devırcez yakında buda ister istemez artık bıkkınlığa ve küskünlüğe neden oluyor.Kendime son bir ay verdim.Olmazsa ocak-şubat ayında klomene başlayacağım hatta belki direk aşılama yapmayı düşünüyorum.Son sürecimi haber vereyim size dedim bu ay yumurta takibi yaptırdım yumurtam büyüyüp çatlıyor ama olması gerekenden geç oluyor bu süreç,tutmamasının bundan kaynaklandıgını düşünüyorum(her ne kadar dr çok önemli değil desede)Durumlar böyle,bebiş haberını alabilirsek o zaman yazarım inşallah bidaha size kendınıze ıyı bakın hamiş olanlar saglıkla alsın minnoşlarını kucaklarına
Tamam kuzum çok teşekkür ederimCanım günde 1 kez yapman yeterli her gün aynı saatte yapmaya özen göster saat 13-14 gibi yapıyordum ben. Birde yapmadan önce 2 saat sıvı almamalısın sonucu etkiliyor yanlış çıkabiliyor idrar seyreldiği için, ilk idrar da olmaması gerekiyor
Bende bişi yok yavru beklemeceSende durumlar nasıl
Ben çok düzensiz olmuyorum canım kimyasaldan sonra da hiç düzensizlik yaşamadım ama ilaç kullanıyordum belki o yüzden olabilirGitmedim ki canim ama kimyasaldan sonra 6 ay kadar normal diyorlar. Bende o yuzden pek uzerine dusmedim. Senindemi duzensiz adetin.
Ay inşallah hamişsindirDaha yapmadım canım ama hala adet de olmadım gecikmenin 3 üne giriyorum artık olmadı kan falan veririm ne bileyim anlamadım ben de hiç gecikmem normalde. Ama şey diyenler de var bizim ilk deneme ya kadın vücudu spermle ilk karşılaştığında da bazen böyle sapıtıyormuş. O yüzden hani olursa sürpriz olur ben olmayacağına hazırladım kendimi :)Zumruduanka96 @hmb1109 haticemm42
Hangi sehirdesin canım. Ne kadar fiyat verdiler
Amin canım inşallah önce olmayan bekleyenlere nasip etsin insallahBenim 3 oğlan var. Bunda bende kız nasip olsun istiyorum. Hayirliysa hakkimizda tabiki. Rabbim burdaki tüm arkadaşlarıma da nasip etsin ,1 değil 3 tane inşallahdiğerlerinde böyle kasik ağrısı bacak ağrısı hiç yaşamadım. Bende enfeksiyon mi var acaba diye tedirgin oldum. Uzmana hekime de gitmedim daha çok erken diye. Henüz 5 haftalık olmadık bile. Ay sonuna giderim diyordum. Bilemedim valla ya
Evett en sonSuan kan takibi ypyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?