- 22 Şubat 2023
- 10.272
- 11.390
- 218
- 37
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #30.821
Canım çok özlemiştim seni bu güncelleme iyi oldu ben 2. Yıla yaklaşıyorum ve her gün ağlamaya başladım tüp bebek sürecindeyim umarım daha fazla yıpranmadan bir an önce bebişlerimize kavuşuruz. Aşılama yaptıracak olursan benim aşılama topiğim var oraya bi göz atabilirsin kuzum ❤@Mervenur277 Zumruduanka96 @melisaa93 @fnd_50 sevayd tweeetyyy @IADK golden-snitch melegim can A Afratafrac edahandro ve dıger arkadaslarım.Merhaba güzellikleruzun zamandır yokum.ee tabii 1 yılı devırcez yakında buda ister istemez artık bıkkınlığa ve küskünlüğe neden oluyor.Kendime son bir ay verdim.Olmazsa ocak-şubat ayında klomene başlayacağım hatta belki direk aşılama yapmayı düşünüyorum.Son sürecimi haber vereyim size dedimbu ay yumurta takibi yaptırdım yumurtam büyüyüp çatlıyor ama olması gerekenden geç oluyor bu süreç,tutmamasının bundan kaynaklandıgını düşünüyorum(her ne kadar dr çok önemli değil desede)Durumlar böyle,bebiş haberını alabilirsek o zaman yazarım inşallah bidaha sizekendınıze ıyı bakınhamiş olanlar saglıkla alsın minnoşlarını kucaklarına