- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #30.501
Bende yumurta akıntimi gorunce erkenden sasrdim dedim erken gelicek sanirim ama beklemiyrdum neyse saglik olsun umarim hayrli haberlerimiz olurBenim adetten 2 gün sonra olmuştu bi kere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yumurta akıntimi gorunce erkenden sasrdim dedim erken gelicek sanirim ama beklemiyrdum neyse saglik olsun umarim hayrli haberlerimiz olurBenim adetten 2 gün sonra olmuştu bi kere.
Ben koyulaşan günleri kaçırmamak için o günü değerlendiriyordum bence sizde değerlendirin bi anda kaybolabiliyor çünküMerhaba kızlar ovulasyon Testime bakabilir misiniz lütfen adet bitiminin hemen ertesi gün başladım Bugün öğlen teslimle akşam test arasında bayağı bir fark var Sizce yumurtlama mı yoksa birkaç gün daha bekleyeyim mi Lütfen yardımcı olur musunuz
Mesajınız için çok teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz bugün değerlendireyimBen koyulaşan günleri kaçırmamak için o günü değerlendiriyordum bence sizde değerlendirin bi anda kaybolabiliyor çünkü
18 i kuzu sonra tüpe gidecektim ama bi ay daha denesemmi erken adet oluyorum amh da düşük aceba kalitesiz yumurtmı oluyor endişesi ne yapsam bilmiyorum senin ne zamanBak tüplerin açılmış engelleri birer birer aşmışsın tam güzel sona yaklaşmışken pes etme lütfen inşallah çok yakında alıcaksın güzel haberi bat ne zaman kuzum
Resmi atsana bakalım kuzuBen femerayı hiç bilmiyorum kuzum kullanmadım. Ne güzel açılmış bak benim de kapalıydı iki tüpüm sağ açıldı sol açılmadı sonra başka doktora gittim filmi gösterdim sol net kapalı diyemiyorum dedi muallakta kaldım anlayacağın
Benim öyle olduğu zaman beta hcg 45 olmuştu tabi sonra kimyasal oldu ama sonuç olarak değerlendirilmeli diye düşünüyorumMesajınız için çok teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz bugün değerlendireyim
Amin inşallah canım benim. Bakalım nasip diyorum artıkKuzum hayırlısı olsun öbür ay mucizene kavuş inşallah ama gelmediği sürece umut hala var
Prodoctor canımCanım pembe kapaklı olanın markası ne
Heralde canım gittikçe koyulaşmaya izliyorum artık inşallah silinmezAy masallah sana taze hamiş ya demekki 25 ve uzeri olunca tamamen koyu cikiyor altindaki degerlerde silik gosteriyor.
Benim de bat 10 Aralık bi türlü gelip geçmedi bir ağrılarım var ki.. şimdi bide korkuyorum ya adet olursam diye. Ama şunu söyleyim asla ama asla bu ağrılar adet öncesi ağrıları gibi değil baya başka bir ağrı bu insan ayırt edebilir ya başka içten vuran çeken bir ağrı yerleşme ağrısıdır inşallahBenim daha cook var donguyu 33 baz alirsam bat 12 aralik. 5 gun normal beklerim 3 gunde acaba mi diye beklerim. Beklerim de beklerim. Hamilelik belirtilerinde ne yaziyorsa bende tam tersi belirtiler var.
Değişir ya ne zamandır takip ediyorum testlerle benim yumurtlamadan en az 16-17 gün sonra geliyor adetimBenim bildiğim değişmez 14 gün sabit
Sabit diye bir şey yok tıpta da böyle net demezler aslındaYok bilmiyorum canim bunu da bak bir doktor yazmis devaminda hucre ömrü vs ile alakali neyse artik sabittir diyor. Valla neye inanacagimi sasirdim.
Olmadım bekliyorum hâlâ ben bi ayaklarda üşüme sonra vücutta yanma sonra tekrar ayaklarda yanma ağrı sol kasikta ara ara beklemedeyim sökülsemde kurtulsam gelmeyincede zor.p.tesiye kadar gelir artık sanirimNapıyosunuz hanımlar var mı sizlerden ses seda?
Kuzum benim de gelmedi aşırı bir şişkinlik var sol kasığıma bi yarım saat ağrı girdi tıpkı yumurtlama dönemindeki gibi oturdum kaldım yerimde bide yüzüm yanıyor ay valla çok stresli bugünler yaaa
Kesinlikle katılıyorum... Olmadığını anlayınca bir an önce sökülse de kurtulsam bu saçma belirtilerden ağrılardan diyosunOlmadım bekliyorum hâlâ ben bi ayaklarda üşüme sonra vücutta yanma sonra tekrar ayaklarda yanma ağrı sol kasikta ara ara beklemedeyim sökülsemde kurtulsam gelmeyincede zor.p.tesiye kadar gelir artık sanirim
En iyisi biraz beklemek geçen ayda birkaç gün gecikmeli olmuştum oyüzden çok umutlanmadan bekliyimbekle canım bikaç gün inşallah vardır öyle düşünelim gelmesin regl. ben 4 gün geciktim testte yaptım negatifi gördüm sen bekle biraz
Yaaa gerçektenmi ben senden umutluydum ama…Miratech erken gebelik negatif... Bu ağrıya bugün yarın sökülür inşallah adetim
Canım sende hala lekelenme devam mı bende kist olduğunda olmuştu öyle ara sıra şiddetli olmayan kasık batmaları olmuştu bir doktora mı gitsen acabaOvulasyon deneyeyim dedim bugün sürekli pembe lekelenme olduğu için hiçbir şey yok. Umut fakirin ekmeği
Canım belki mucizen bu ay gelir tüp bebeğe gerek kalmaz Allah büyük. Amh düşüklüğü yumurta kalitesiyle alakalı değilki sayısıyla alakalı az olsun bizim olsun. Benim bat bugün gelen giden yok şimdilik18 i kuzu sonra tüpe gidecektim ama bi ay daha denesemmi erken adet oluyorum amh da düşük aceba kalitesiz yumurtmı oluyor endişesi ne yapsam bilmiyorum senin ne zaman
Ayyy inşallah test yaptın mı gecikirmi önce senden sonra benden güzel haber ozamanCanım belki mucizen bu ay gelir tüp bebeğe gerek kalmaz Allah büyük. Amh düşüklüğü yumurta kalitesiyle alakalı değilki sayısıyla alakalı az olsun bizim olsun. Benim bat bugün gelen giden yok şimdilik