- 4 Ekim 2023
- 2.365
- 1.659
- 53
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #30.381
Yaptım canım yine koyu çizgi çıktı ama değerlendiremedim malesefFatmaben canim ovulasyon yaptin mi bugun ben yanlis gunleri mi degerlendiriyorum acaba.
Kizlar catlamadan sonra 14. Gun kesin regl gelmiyormu herkeste bu degisken bir sayi mi yoksa. Ben nette degismez 14. Gun regl olur diye okumustum.
Yaptım canım yine koyu çizgi çıktı ama değerlendiremedim malesefbende 12 ila 18 gün arası değişiyor 14 gün ortalama diye okudum canım geçen ay çatlamadan 19 sonra regli olan bir arkadaş vardı mesela sırf merakımdan aldım zaten bu ay ama bugün 17. günüm henüz pik görmedim buda bizim teorimizi doğrular
Aynen normal kaset test yap ama artimed alma sakın çok kötü bir test. Yapar yapmaz at buraya. Ben yapmaya korkuyorum ya geçen ay birkaç gün gecikmeli olmuştum oyüzden ben bir kaç gün daha beklemeyi düşünüyorumValla öğle arası alıp artık patlatayım düz bir kaset test diyorum. Bunun ilk idrarı erken testi de kalmadı artık sdkfkfs. Bir bakmışsınız nar gibi kırmızı çift çizgiCandy7777 sen de artık bize bir test sallarsın kuşum
Kuzum belli olmuyor diyor herkes inşallah regli olmazsınAa sevindim demek ki hesabimiz yine dogruasil simdiden sonra degerlendirirsin zaten canim bir iki gune catlar insallah.
Bende degerlendirdim o gunleri ama iste bi belirti yasamiyorum gecen ay kasik agrisi bas donmesi bulanti hepsini yasadim 1 hafta oncesinden ama regl olmustumBu ay hamilelik belirtileri yok. Ben bu ay regl de olmicam heralde vucut uyku moduna aldi kendini tik yok
Ay ben her ay bir tane artimed yapıyorum illa pozitif gösteriyor bir mutlu oluyorumAynen normal kaset test yap ama artimed alma sakın çok kötü bir test. Yapar yapmaz at buraya. Ben yapmaya korkuyorum ya geçen ay birkaç gün gecikmeli olmuştum oyüzden ben bir kaç gün daha beklemeyi düşünüyorum
Bide bariz pembe pozitif çıkıyor silik de değil tam delirmelikAy ben her ay bir tane artimed yapıyorum illa pozitif gösteriyor bir mutlu oluyorum
Yok tövbee umudumla oynatmam ben ksdjfsd çok yağmur olmasaydı alacaktım bir tane de... artık öğle arası alırım iş yerinin altındaki eczaneden yaparımAynen normal kaset test yap ama artimed alma sakın çok kötü bir test. Yapar yapmaz at buraya. Ben yapmaya korkuyorum ya geçen ay birkaç gün gecikmeli olmuştum oyüzden ben bir kaç gün daha beklemeyi düşünüyorum
Kız almışken 2-3 tane al sürekli gidip gelme koyuluk takibi yaparız inşallahYok tövbee umudumla oynatmam ben ksdjfsd çok yağmur olmasaydı alacaktım bir tane de... artık öğle arası alırım iş yerinin altındaki eczaneden yaparım
Aminnn inşallah. Zaten bence bana deli diyorlardır. Bir kadın var gelip gidip test alıyor diye smfbdsjfsKız almışken 2-3 tane al sürekli gidip gelme koyuluk takibi yaparız inşallah
Kan tahlili verdiniz mi vajinal muayene veya hsg rahim filmi çekildi mi yeni katıldım aranıza o yüzden bilmiyorum ne yapıp yapmadığınızı açıkladıysanız kaçırdım kusura bakmayın eğer yaptırdıysanız yardımcı olabilirim anlıyorum az çok 1 senedir araştırmaktan kan vermekten anam ağladı daEvet eşimin de psikolojisi bozuluyodu nerdeyse bende mi bişey var acaba diye çok şükür temiz geldi tahlili
Hahaha Ben son test alışımda 15 tane test istemiştemiştim bana şakayla karışık satıcakmısın demişti eczacıAminnn inşallah. Zaten bence bana deli diyorlardır. Bir kadın var gelip gidip test alıyor diye smfbdsjfs
hahaahahhahahaHahaha Ben son test alışımda 15 tane test istemiştemiştim bana şakayla karışık satıcakmısın demişti eczacı
Miratech de fena değil diye biliyorumhahaahahhahahagaliba bu eczanede miratech ve predictor erken test ile düz başka bir marka kaset test var.
Evet ya eşler hemen panik oluyor benim eşim de verdi temiz çıktı onların psikolojisi böyle bozulmaya çok müsaitEvet eşimin de psikolojisi bozuluyodu nerdeyse bende mi bişey var acaba diye çok şükür temiz geldi tahlili
O yüzden onlar değil biz doguruyoruz galibaEvet ya eşler hemen panik oluyor benim eşim de verdi temiz çıktı onların psikolojisi böyle bozulmaya çok müsaitnedense biz daha dirayetliyiz
Kızlar bende kist oluşmuş olabilir mi ya ama hiç ağrım falan yok. Herhalde 1 haftadır ara ara pembe kahverengi arası lekelenme oluyor. Adetime daha var 13'üydü galiba
Günaydın hanımlar, dün BAT’ı Regl olmadan tamamladık. Bakalım bugün kahramanımızı neler bekliyor
Ben deAhhh benimde benim bugün bat günümmmm wc ye gitmemeyi planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?