- 9 Ağustos 2023
- 1.516
- 1.047
- 53
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #30.361
Bakalım bugünü nasıl geçiricez merakla bekliyorumGünaydın hanımlar, dün BAT’ı Regl olmadan tamamladık. Bakalım bugün kahramanımızı neler bekliyor
Aşkım hepsini 5-6 dakka içinde çektimKuzum ben görüyorum gölgeleri kaç dk içinde çektin
İnşallah güzel geçer güzel haberler alırız hepimiz. Benim bugün batGünaydın hanımlar, dün BAT’ı Regl olmadan tamamladık. Bakalım bugün kahramanımızı neler bekliyor
Ay gözlerim halis görmüyor ise ben üçünde de görüyorumGünaydın kızlar 3 farklı test yaptım. Hepsinde gölge görüyorum. Çektim ama görecek misiniz bakın bi bat bugün
Yaaa ölcem heyecandan. Dün akşam o kadar ağladım ki bu ay da olmadı diye karnım agrimisti. İnşallah vardır Allah im yaAy gözlerim halis görmüyor ise ben üçünde de görüyorum
İnşallah vardır kuzum. Ama tam bir pembelik yok gölge gibiler. Bebiş var ise de Beta 5 falandır büyük ihtimalle. Zaten varsa bebiş yarın sabah daha koyu çıkması lazım.Yaaa ölcem heyecandan. Dün akşam o kadar ağladım ki bu ay da olmadı diye karnım agrimisti. İnşallah vardır Allah im ya
Yarın da yapicam bakalım bu bile bi umut bana hiç görmedim çünkü bunca zamandırİnşallah vardır kuzum. Ama tam bir pembelik yok gölge gibiler. Bebiş var ise de Beta 5 falandır büyük ihtimalle. Zaten varsa bebiş yarın sabah daha koyu çıkması lazım.
Bir de ağlayacak bir şey yok. Bu uzun bir süreç maalesef. Bebeklerimizin gelecekleri zaman bile belli. Bu süreci olabildiğinde iyi geçirmeye çalışmak, pozitif olmak çoook önemli. Her gün olumlama yapıp zaten hamile kalmışsın gibi karnını sevmek, karnınla konuşmak çok önemli. Orası 9 ay boyunca bebişlerimizin odası olacakYaaa ölcem heyecandan. Dün akşam o kadar ağladım ki bu ay da olmadı diye karnım agrimisti. İnşallah vardır Allah im ya
Ay evet kuzum. Peki şimdiki hallerinin fotosunu çekip paylaşabilir misin rica etsem duruyorlarsaYarın da yapicam bakalım bu bile bi umut bana hiç görmedim çünkü bunca zamandır
Canımsın evet insan bunları biliyor da uygulama kısmı bazen zor olabiliyor işteBir de ağlayacak bir şey yok. Bu uzun bir süreç maalesef. Bebeklerimizin gelecekleri zaman bile belli. Bu süreci olabildiğinde iyi geçirmeye çalışmak, pozitif olmak çoook önemli. Her gün olumlama yapıp zaten hamile kalmışsın gibi karnını sevmek, karnınla konuşmak çok önemli. Orası 9 ay boyunca bebişlerimizin odası olacak
Olmasını istediğiniz şeyi zaten olmuş gibi düşünüp davranmaya başlayınca evren de o konuda destek olmaya başlıyor. Lüten hiç biriniz sıkmayın canınızı, o muhteşem haberi alacağınız gün gelecek. Ancak bu süreci ne kadar kaliteli geçireceğiniz size bağlı
İşe geldim aşkım şimdi evde testlerAy evet kuzum. Peki şimdiki hallerinin fotosunu çekip paylaşabilir misin rica etsem duruyorlarsa
Ay inşallah yarın sabah koyu çıkar da kutlama yaparız. Bugün o iş bitmez de sana şimdiİşe geldim aşkım şimdi evde testler
Yaaa sorma yemin ederim bitmez. Eczane falan mı bulsam acabaAy inşallah yarın sabah koyu çıkar da kutlama yaparız. Bugün o iş bitmez de sana şimdi
Ben gördüm canım ikinci çizgiyi maşallah. Haydi hayırlısı daha Cook yeni herhalde. Kan verip netlestiirin inşallahGünaydın kızlar 3 farklı test yaptım. Hepsinde gölge görüyorum. Çektim ama görecek misiniz bakın bi bat bugün
Sen de patlat bir iki test kızGünaydın hanımlar, dün BAT’ı Regl olmadan tamamladık. Bakalım bugün kahramanımızı neler bekliyor
Canım hemen ertesi güne öyle koyulasmiyo ki testte. En az 3 gün geçince koyulasiyo. Stres yapma inşallahYaaa sorma yemin ederim bitmez. Eczane falan mı bulsam acabaaslında kan vermek istiyorum. En azından varsa da yoksa da kesin olur. Bekleme süreci çok yıpratıyor beni. Yeni depresyon sürecinden çıktım ya tetiklemek istemiyorum kendimi.
Amin canım inşallahCanım hemen ertesi güne öyle koyulasmiyo ki testte. En az 3 gün geçince koyulasiyo. Stres yapma inşallah
Ayyyyy gördün müBen gördüm canım ikinci çizgiyi maşallah. Haydi hayırlısı daha Cook yeni herhalde. Kan verip netlestiirin inşallah
Valla öğle arası alıp artık patlatayım düz bir kaset test diyorum. Bunun ilk idrarı erken testi de kalmadı artık sdkfkfs. Bir bakmışsınız nar gibi kırmızı çift çizgiSen de patlat bir iki test kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?