- 4 Ekim 2023
- 2.368
- 1.660
- 53
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #27.441
Aynen kuzum yeni aya deneyeceğim artık üzüldüm kabullendim hayırlısı artıkCanım benim sıkma canını bende senin testlerde görmüştüm çizgiyi nasıl bu kadar hatalı çıkıyor anlamıyorumVardır herşeyde bi hayır gerçekten Artık yeni ay yeni denemeler buna odaklan sağlığına dikkat et umarım en hayırlı zamanda alırsın güzel haberi
Ne bileyim kuzum daha öncede görmedim ondan tuhaf geldi baya ağrılı falan regliyim kuzum kimyasal olmasında yeni aya hazırlanayım inşallahCanım regl olduğuna emin misin peki ne bilim nasıl her test böyle silik çıkarıyor olması ilginç geldi. 10 dk sonra çıkan sonuçları dikkate almayın diyorlar ama yerleşme kanaması fln yaşıyor olabilir misin ki ? İçine sinmezse bi kan testi ver bence
Dayanamayıp biraz önce testi tekrarladım iki test üstüne regl olursam çok üzülürümİnşallah canımne zaman tekrarlayacaksın testini
Kaset test yapın bi de yarın sabah, maalesef bu tip testlerde bazen yanılma olabiliyor, inşallah sizin kesin gebelik vardırDayanamayıp biraz önce testi tekrarladım iki test üstüne regl olursam çok üzülürüm
İnşallahKaset test yapın bi de yarın sabah, maalesef bu tip testlerde bazen yanılma olabiliyor, inşallah sizin kesin gebelik vardır
Evet bu kadar insan burda toplanıp sana şaka hazırladık tatlımAhaha şakamı bueşim çok istekliydi cocuga, o yüzden sürekli sen yat ben yaparım modunda. Üç aydan sonra duzeliyormus.
İnşallah kuzumNe bileyim kuzum daha öncede görmedim ondan tuhaf geldi baya ağrılı falan regliyim kuzum kimyasal olmasında yeni aya hazırlanayım inşallah
Ayy hamilesin sennnDayanamayıp biraz önce testi tekrarladım iki test üstüne regl olursam çok üzülürüm
O kadar istiyorum ki inşallah senin dediğin gibidirAyy hamilesin sennnTestlerin hepsi de yanlış çıkarmaz kan tahlili ver netleştir istersen, sağlıcakla devam etsin inşallah
İnşallah inşallahhO kadar istiyorum ki inşallah senin dediğin gibidirTek kafamı kurcalayan regl tarihim 28 Kasım böyle belirgin olması belki de test yanlıştır dedirtiyo bana
Normalde yapıyodum ama bu ay yapmicam dedim dayanamayıp ara ara yaptım normal olarak yakalayamadım. Ayın 11 inde hafif kasık ağrısı ve yoğun akıntım oldu o yüzden ayın 11 idir diye düşünüyorum. Keşke baştan itibaren yapsaymışım diyorum şimdiİnşallah inşallahh
Canım ovulasyonla takip yaptın mı yapmadıysan erken yumurtladın büyük ihtimalle ve erken öğrendin yoksa dediğin gibi çok erken öğrenmek için
Canım belki de yapmadığın için stres olmadın ve bebişine kavuşuyorsunnNormalde yapıyodum ama bu ay yapmicam dedim dayanamayıp ara ara yaptım normal olarak yakalayamadım. Ayın 11 inde hafif kasık ağrısı ve yoğun akıntım oldu o yüzden ayın 11 idir diye düşünüyorum. Keşke baştan itibaren yapsaymışım diyorum şimdi
Çok çok teşekkür ederim mesajlarınla beni mutlu ettinCanım belki de yapmadığın için stres olmadın ve bebişine kavuşuyorsunn
11 i olması yüksek ihtimal o zamann ki öyleyse testte çıkması normall
Çok sevindim yaa bata daha varmış o yüzden testle koyuluk takip edebilirsin canım inşallah koyulaşarak devam eder
Rica ederim canımm olanı söylüyorumÇok çok teşekkür ederim mesajlarınla beni mutlu ettinAllah’ta senin gönlüne göre versin
Yanlis topige yazmışım tatlım,gebelin başında karın ağrısı normalmi topigine aynı anda attığımız aynı fotolara istinaden yazdım bir üye arkadaşımız için. Yeterlimi açıklama?Evet bu kadar insan burda toplanıp sana şaka hazırladık tatlım
Kuzum şaşırdım valla bu ay testler hepimizi yanılttı gerçektenYok kızlar göremedim bugün daha öncekiler test hastasıymış herhalde reglide olmadım 3 gün falan regli beklicem daha sonra gelmezse bir daha yaparım
Kızlar famera ve ovitrelleyle hamile kalan varmı. Hiç niye güzel haber yok. Hamile kalanlar çıkıp gidiyo heralde siteden hiç sonuç öğrenemiyozÇok çok teşekkür ederim mesajlarınla beni mutlu ettinAllah’ta senin gönlüne göre versin
Yaa benim heycan yapmam etiketi görünce ama olsun olacak inanıyorum inşallah güzel haberlerini bekliyorum kuzum inşallah doktor kontrolünün güzel geçecegine inanıyorum rahatlamak zaten başlı başına önemli stresden uzak bir dahaki etiketinde çift çizgi görmek nasip olsun inşallah kuzumSelam kızlaaaaaar ben geldim :) ama heyecanlanmayın bir değişiklik yok adetimi bekliyorum olunca doktora gideceğim aşılama süreci başlayacak eğer doktor sıvı birikintisini tekrar görürse kamera ile girip küçük operasyon ile öncekinden kalma iyileşmeyen sezaryen kesiğini düzeltecek sonra aşılama olacak. Ama kızlar şu üç ay o kadar rahat takıldım ki anlatamam size. Nasıl olsa tedavim başlayacak diye. Bu ay ateş takibi yapıyorum adet tarihimi bilip ona göre randevu alabilmek için. Bat 4 Aralık gibi. Tabloma göre. Var mı bir değişiklik hiç girmedim buralara ama özledim sizlerimelegim can melisaa93 Papatyamaviss tweeetyyy Linakiz Safransari Tikabasa bebekheyecani imagination forever A Afratafrac golden-snitch bliiss S simurgggg
Çok güzel yaptın cok da iyi yaptın uzun bi süreç olmuştu senin için epey kadan boşaldı şimdi bomba gibi hazırsın inşallahSelam kızlaaaaaar ben geldim :) ama heyecanlanmayın bir değişiklik yok adetimi bekliyorum olunca doktora gideceğim aşılama süreci başlayacak eğer doktor sıvı birikintisini tekrar görürse kamera ile girip küçük operasyon ile öncekinden kalma iyileşmeyen sezaryen kesiğini düzeltecek sonra aşılama olacak. Ama kızlar şu üç ay o kadar rahat takıldım ki anlatamam size. Nasıl olsa tedavim başlayacak diye. Bu ay ateş takibi yapıyorum adet tarihimi bilip ona göre randevu alabilmek için. Bat 4 Aralık gibi. Tabloma göre. Var mı bir değişiklik hiç girmedim buralara ama özledim sizlerimelegim can melisaa93 Papatyamaviss tweeetyyy Linakiz Safransari Tikabasa bebekheyecani imagination forever A Afratafrac golden-snitch bliiss S simurgggg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?