- 10 Ağustos 2023
- 1.208
- 398
- 43
- 32
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #27.401
Evetttt daha da koyulaştı 10 dk içinde. Düne göre çok daha koyu bugünBugün pik olmuş görünüyor![]()
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetttt daha da koyulaştı 10 dk içinde. Düne göre çok daha koyu bugünBugün pik olmuş görünüyor![]()
Anladim kuzum catlamadan 14 gun sonra kesin regl olacagina gore gecen ay catlama dedigin tarihte olmadi belki de iste zaten kafam karisiyor bu yuzden bide ovulasyon testi olayina hic girmek istemedim bende.Kuzum benim döngü geçen ay gecikti yani ben 10.gün pik ama bunun gibi değildi daha silikti 11.Günde çatlama gördüm. üzerine koyunca 25. Günde olmam gerekiyordu 30. Günde oldum 5 gün gecikmem oldu. Bu ay normal döngüme döndüm bence
Çok şükürEvetttt daha da koyulaştı 10 dk içinde. Düne göre çok daha koyu bugüngeçen ay pik görememiştim çok sevindim o yüzden. Şimdi 3 gün boyunca her gün değerlendirmek gerek sanırım
Kimyasal mi acaba kuzum bu kacinci pozitif testin seninKızlar sabah yaptığım test. İşe geç kaldığım için 5 dk falan bekledim geldiğimde böyle olmuştu ama regli oldum şaka gibi sınanıyorum bu ay testlerle
Sizin oluyor mu böyle benim geçen aylarda hiç duran testlerim böyle olmuyordu bide koyulaşıyor günden güneKimyasal mi acaba kuzum bu kacinci pozitif testin senin
Canim benim kimyasalken hcg hafif yukselmisti kanda ona ragmen idrardaki testte gorunmuyordu kuruma cizgisi dahi olusmuyordu senin bariz cizgi cikiyor hadi biri yanlis sen kac tane yaptin hepsi mi yanlisSizin oluyor mu böyle benim geçen aylarda hiç duran testlerim böyle olmuyordu bide koyulaşıyor günden güne
Kuzum belki ikinci yumurtlama oluyordur değerlendir mutlakaKızlar benim ikinciye pik oldu, günlerdir koyuydu zaten ama bugün hepten pik yani çatlama 14 ünde oldu gebelik testi yaptım tabii negatifidrarı da fazla damlatmışım ama test sayılır dimi çizgiler çıktı ne dersiniz
Değerlendiremeyebilirim canım ama test mi yanlış acaba birkaç saat sonra tekrar mı yapsam rengi karışmış ama çizgiler var sence geçerli mi testKuzum belki ikinci yumurtlama oluyordur değerlendir mutlaka![]()
Kızlar merhaba beta baktırmıcam stres olmamak için bir kaç hafta demiştim ama bugun çok karın ağrım olunca emin olmak için yaptır dedi doktorum. 405 normal mi acaba ne kadarlıktır,ahh cnaım benim hayırlısı olsun evdede takip etmek stresli ama ya hergün bakma ona koyulaşır varsada ordadır içini ferah tut 3 hafta evde durup testmi yapcan kızzz kalk bikaç gün sonra git doktora öncesi öyle oldu diye buda öyle olmaz sen öyle düşünüp kötü enerji yükleme lütfen bebişede kendine de bende bikere kan verdim sonra vermedim bikaç hafta sonra doktora gittim
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin canımBende hamileyimdarısı tüm isteyenlere
![]()
Biraz dağılmış kuzum istersen bir kaç saat sonra tekrarla daha net olur kafandaDeğerlendiremeyebilirim canım ama test mi yanlış acaba birkaç saat sonra tekrar mı yapsam rengi karışmış ama çizgiler var sence geçerli mi test![]()
4 haftalık gibi duruyor kuzum tebrik ederimmmm sağlıkla devam etsin inşallah hamileliğinKızlar merhaba beta baktırmıcam stres olmamak için bir kaç hafta demiştim ama bugun çok karın ağrım olunca emin olmak için yaptır dedi doktorum. 405 normal mi acaba ne kadarlıktır,![]()
Tamam canım öyle yapayım sağol4 haftalık gibi duruyor kuzum tebrik ederimmmm sağlıkla devam etsin inşallah hamileliğin![]()
Yanlış yere yazdımBiraz dağılmış kuzum istersen bir kaç saat sonra tekrarla daha net olur kafanda
Canım geçen ay benim de hayalet çizgi çıkmıştı ama ikinci testi yaptığım da negatifti Çok umutlan durmak da istemem ama arka arkaya 3ü birden silik çıkınca acaba mı dedirtiyor aslında günaşırı takip etsen aynı marka testile ko ulaşıyor mu yoksa siliniyor mu anlarsınKızlar merhaba uzak durucam dedim ama duramadım anlatacak kimsem yok çünkü doktor polikistik over görünümü var dediği için bu kadar endişeliyim. Reglim 30-36 gün arasında oluyor fakat 36 gün yılda bir kere falan bugün 34. günüm 3 tane test yaptım hepsi gölge çizgi verdi geçen ay görememiştim hiç akıntı harici aman aman belirtimde yok sizce 3 test arka arkaya silik çıkar mı yoksa her test böylede ben mi yeni görmeye başladım
Aminn inşallah canım darısı tüm isteyenlere4 haftalık gibi duruyor kuzum tebrik ederimmmm sağlıkla devam etsin inşallah hamileliğin![]()