How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

ALışır inşallah canım ya bende yapmıyor ama tok içiyorsun değil mi
Evet evet tok içiyorum aç mide bulantısı yapabilir demişti eczacı, tok da yaptı. Belki yeni diyedir bakalım kullanayım bi süre. Çok teşekkürler canımcım

Bebegım bı musaıt oldugunda topıgın ılk sayfasındakı bat tarıhlerını sırayla yapsan öyle huzel olurkıı🥰🥰senı yormucaksa ama,az once 22 eylul de benımle batı olan arkadaslara bakayım dedım hıc bulamadım Zumruduanka96 Zumruduanka96
O kadar çok kalabalık ki canım tabloyu bozmaktan korkuyorum fazlada bilmiyorum diye ellemedim 🤣

🤣🤣🤣sizin için denicem batırmazsam iyidir 🤣🤣
Bence hergün 10-15 kişiyi değiştir. Bi sefer de yapmak zor olur. Mesela hamişleri en başa sabitleeyip altına 1 eylülden itibaren sabitleyebilirsin kuzum. Seni yormadan yavaş yavaş bi denen😍🙏 ben de bulamıyorum benimle batı kimin aynı diye.

Bence hergün 10-15 kişiyi değiştir. Bi sefer de yapmak zor olur. Mesela hamişleri en başa sabitleeyip altına 1 eylülden itibaren sabitleyebilirsin kuzum. Seni yormadan yavaş yavaş bi denen😍🙏 ben de bulamıyorum benimle batı kimin aynı diye.
Denicem kuzum siz bana sorun ben bakıp söyleyim 🤣

Back