• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar hep reglye yakın kötü rüyalar görürdüm. Rüyamda ya regl olurdum ya doktor kötü şeyler söylerdi. Bugun çok güzel bir rüya gördüm ama ultrason fotoları gördüm 4 haftalık ve 5 haftalık sıra sıra devamına bakmayayım sürpriz olsun dedim daha sonra test yapacaktım kesin çıkacağını biliyordum. Allahım nasip et rüyası bile güzeldi maşallah 🧎

Kuzucum aslinda benim evham yapmam yuzunden uzulmem. Bat, duzen sastigi icin tam bilmemekle beraber 6-12 kasim arasi ben genis tuttum arayi garanti olsun diye o yuzden en azindan kasim 8 e kadar falan beklemeyi dusunuyorum artik hatta baska belirti goremezsem regl gelene kadar bekleyecegim. 3 ay beklermisim regl gelecek diye :KK53: nasil bir kabullenisse benimki. Dun ki bel agrisini ve duvarlarin bir anda fildir fildir donmeye baslamasini adet degilken ilk defa yasadim ama.
Anladım canım inşallah bebiştir yaaa ama tansiyon düşüncede baş dönmesi mide bulantısı oluyor

Kızlar selam napıyosunuz 💐
Sabah doktora gittim karnımdan bi kontrol etti önce. Yumurtalıklarıma falan baktı bi sıkıntı yok dedi. Sonra da hormonlar için kan verdim rutin gebelik için tahliller istedi . Saat 3 gibi çıkacak galiba bakalım bekliyorum ondan sonra tekrar gidicem yanına inşallah güzeldir sonuçlar 🙏🙏🙏🙏

Ay yok düzenlemedim o kadar takviye ilaç va alıyorum. 1 haftadır evden çalışıyorum dinleniyorum geçmedi 🥺 herhalde 1-2 güne düzelirim artık biraz hafifledi çünkü ☺️
Geçmiş olsun tatlım ben de iki gündür mide bulantısı baş ağrısı kafamı kaldıramadım sonunda geçti senin de geçer inşallah ☺️🙏🏻

Back