💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Çok haklısın canım çok teşekkür ederim. Hepiniz iyi ki varsınız. Tüm hevesimi kursağımda bırakmaya ant içmiş gibi davranıyor. Ama ben geri çekilcem artık o gelsin. Ve bu bebek mevsuzunu açmayacam artık. Gönül isterdi ki herşeyi onla bir heyecanla paylaşayım. Burdan tüm öğrendiklerimi, örnek hikayeleri, mucizeleri.. Ama o bu konuda yanımda olamadı. Tekrar çok teşekkür ederim

Mesela Şuan ağladım geldim buraya baş ağrım da sinirimi acayip bozdu ne yaptıysam geçmiyor artık mide de bir şey kalmadı
İyi gelmiştir ama dimi itiraf et
Yaa acaba bebişten mi bunlar yoksaa ne zaman test yapacaksın
KEşke olmasa bu şikayetlerin ama olmuşken bebişten olsa bari
buz falan koydun mu kuzum gözlerine yazma bağlayabilirsin ben migrenim tuttuğunda böyle az da olsa hafiflettim geçmiyor maalesef bi tutunca
Kuzum hiç telaş yapma zararsız kistler oluyor onlardandır ama yine de sen doktora git bizi de haberdar et
Tamam kuzucumm haber de veririm tabi

Ah kuzum kıyamam nasıl üzülmüşsündür ama erkekler baba olmak istememek değilde kucaklarına almadan baba olmak hakkında fikirleri bile olmuyor. Senin gibi düşünme onu çokta canını sıkma savaşın ortasında bile çocuk doğuyor dünya bir şekilde devam ediyor canım. Kırıldığını bu yüzden üzüldüğünü söyle seni bu kadar kırmaya hakkı yok. Bizde üzüldük moralimiz bozuldu ama ikisi çok farklı durumlar. Kendini üzüp strese girme canım sinirle insanlar neler demiyor ki

Erkekler nedense bi tuhaflarr ya biz 5 sene ugrastık istiyor muydu evet ama hiç üstüne düşmezdi neden olmuyor ay cok istoyorum fılan dedıgını hıc duymadım. Ama doktorsa doktor ilaçsa ilaç ne gerekşyorsa yaptı. Ama bizim düşüncelerimizii duygularımızı anlayamıyorlar sende benimkileri anlayamazsın der mesela hep. Oğluma hamileyşm annecim diye seviyorum kızardı bana hep annen mi o senin diye. Doğurdum bi baktım babacım diye seviyor nolduuu dedim biley diyemedi tabi. Bir de şunu eklemek istiyorum bize tüm duygular hamileyken yükleniyor ama erkekler kesinlikle kucaklarına aldıklarında tadıyorlar o duyguyu biz kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz

Emin ol hayırlı zaman gelecek miniğin belki hissettirmez bir bakmışsın seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…