• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyona değer mi??? Albümde resimler var, yorum yaparsanız sevinirim :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi BBD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burnun güzel görünüyor ama bütün resimlerin sağ çaprazdan çekilmiş olduğu için kesin yorum yapamiciim :2: tam karşıdan ve sol açıdan çeksen de değerlendirsek? :55:

Burnun gayet hoş gözüküyor ben bir sorun göremedim...

burnun güzel görünüyor ama bütün resimlerin sağ çaprazdan çekilmiş olduğu için kesin yorum yapamiciim :2: tam karşıdan ve sol açıdan çeksen de değerlendirsek? :55:

canım yüzmn sol tarafnda foto çekilmeyi hiiç sevmiyorum gariptir ameliyt öncesi sonrası fark etmiyo sevmiyorum işte=) o yzden alışkanlık olarak fotolar sağdan hep.. tam karşıdan çektiğim var bi kaç tane kusurları belli oluyor o fotolarda :( soldan da çekip eklerim bi ara

Cnım burnun eski halinden cok daha güzel bence iyi düşü derim.Bi de bu düşme kaçıncı ayda oldu ve önceden otarafıda mı sorun vardı?

kesinlikle burnun güzel,ameliyata hiç ihtiyacı yok.
revizyon ameliyatı olursan pişman olma ihtimalini de göz önünde bulurmak lazım. çünkü garantisi yok bu işin.

zaten istediğim gibi iyi yönde bir değişim olacağına emin olsam (hem nefes hem şekil açısından) bir dakika bile durmicam revizyon için.. ama ameliyat bu işte öyle ha diyince keyfi olmuyor =)

ayrıca bu şekil sorunu 8. ayda falan gözükmeye başladı, 1 yıl sonnda tam belli oluyodu. şu an 3. yıl oldu öyle idare ediyoruz burnumla.. ne iyi ne kötü yönde bir değişim var..

zaten istediğim gibi iyi yönde bir değişim olacağına emin olsam (hem nefes hem şekil açısından) bir dakika bile durmicam revizyon için.. ama ameliyat bu işte öyle ha diyince keyfi olmuyor =)

ayrıca bu şekil sorunu 8. ayda falan gözükmeye başladı, 1 yıl sonnda tam belli oluyodu. şu an 3. yıl oldu öyle idare ediyoruz burnumla.. ne iyi ne kötü yönde bir değişim var..
Selam. Aynı benim burnumu anlatmışsınız. Benimde bi tarafında çöküntü oluştu. Bende çok kararsızım.
Sizde bi değişim var mı çöküntü dahada belirginleşti mi? Ameliyat oldunuz mu?

Selam. Aynı benim burnumu anlatmışsınız. Benimde bi tarafında çöküntü oluştu. Bende çok kararsızım.
Bi iki ameliyat fikrmi soyledim evde baktm herkes karsi cikti:KK45: Ameliyat oldgmu bilmeyen kisilerde burnunuz cok sirin diyo genelde. Bi iki kere ben begenmiyirm ddm de baktm ay o burn bizde olsa keske diolar. Sanrm abartacagim kadar bisey yok. Evet yamukluk var cokme var ama ileri biyutta olmayinca vazgectm ameliyattan canim. Sen ameliyat olali ne kdr oldu?

Çöküntü oluştuğunu kaçıncı ayda fark ettiniz acaba? Nefes almanıza etki ediyor mu bu çöküntü? Tüm estetikli burunlarda bir sorun çıkıyor sanki okudukça moralim bozuluyor ben 51. günümdeyim ve hala zor nefes alıyorum. :(

Çöküntü oluştuğunu kaçıncı ayda fark ettiniz acaba? Nefes almanıza etki ediyor mu bu çöküntü? Tüm estetikli burunlarda bir sorun çıkıyor sanki okudukça moralim bozuluyor ben 51. günümdeyim ve hala zor nefes alıyorum. :KK43:
Adlında benim tam estetik değildi. Burnum kırılmıştı. Sadece o çıkındı düzeltildi. Ucuna falan dokunulmadı. Şişlikler tamamen indikten sonra anladım. Sanırım 4. Aylarda. Eskiden hiç nefes alamazdım. Şimdi biraz daha iyi ama tam anlamıyla poblemsiz nefes alamıyorum :(

Bi iki ameliyat fikrmi soyledim evde baktm herkes karsi cikti:KK45: Ameliyat oldgmu bilmeyen kisilerde burnunuz cok sirin diyo genelde. Bi iki kere ben begenmiyirm ddm de baktm ay o burn bizde olsa keske diolar. Sanrm abartacagim kadar bisey yok. Evet yamukluk var cokme var ama ileri biyutta olmayinca vazgectm ameliyattan canim. Sen ameliyat olali ne kdr oldu?
Benimde ön profilden bakılımca yamukluk daha belirgin. 3 sene oldu ameliyat olalı ama psikolojik mi ne bana yamukluk artıyo gibi geliyo. Yani benim burnum mükemmel olmasada idare eder. Öyle çok göze batmıyor. Arıca benim ailemde kesinlikle istimiyorlar. Bende korkuyorum, korkmasam şimdiye yaptırmıştım.

Benimde ön profilden bakılımca yamukluk daha belirgin. 3 sene oldu ameliyat olalı ama psikolojik mi ne bana yamukluk artıyo gibi geliyo. Yani benim burnum mükemmel olmasada idare eder. Öyle çok göze batmıyor. Arıca benim ailemde kesinlikle istimiyorlar. Bende korkuyorum, korkmasam şimdiye yaptırmıştım.
Aynen bn de daha kotu olmasndan korktgm icn ertelemstm smdi tamamen cikti gundemimden:) bnce cok belirgn bi kusur yoksa sn de unt gitsn:)

Aynen bn de daha kotu olmasndan korktgm icn ertelemstm smdi tamamen cikti gundemimden:) bnce cok belirgn bi kusur yoksa sn de unt gitsn:)
O zaman ben burnuma bakmamaya çalışayım. Nasıl olcakki en göze çarpan yerde aynaya bakkk hoop karşında burun :KK30::KK30: :KK70::KK70: bana göre korkunç ama çevremdekiler beğeniyor. Forumda bi arkadaşta beğenmişti.

O zaman ben burnuma bakmamaya çalışayım. Nasıl olcakki en göze çarpan yerde aynaya bakkk hoop karşında burun :KK30::KK30: :KK70::KK70: bana göre korkunç ama çevremdekiler beğeniyor. Forumda bi arkadaşta beğenmişti.
Ayni bnm durum:)) en guzeli sadexe iyi durdugunu dusundgn acidan bak:))

Ayni bnm durum:)) en guzeli sadexe iyi durdugunu dusundgn acidan bak:))
Uygun bi zamanda size fotoğraf atacağım. Sizinde yorumunuzu merak ediyorum :)

Back