Revizyona değer mi??? Albümde resimler var, yorum yaparsanız sevinirim :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi BBD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BBD

91-----> 77,3
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6.591
Puanlar
398
Kızlar bundan yaklaşık 2 yıl önce deviasyon şikayetiyle ameliyat oldum, doktorum prof. ve kbb uzmanıydı. İlk zamanlar burnumun şekli de nefes almam da muhteşemdi. ama şişler indikçe zaman içinde burnumun sol üst kısmında sanki bi çökme fark ettim. 1. yıl kontrolümde doktoruma söyledim bunu ama kuruntu yaptığımı söyledi. Daha sonra da kontrole gidemedim zaten. Şimdi, 2. yılımda, bu çökme daha bi belirgin sanki. Bu yüzden burnum da önden biraz yamuk görünüyor, sinir oluyorum.:gitme: Revizyon düşünmeye başladım artık, ama emin de olamıyorum. Nefes problemim ameliyatla çözülcekse, olmuşken şekil olarak da düzeltilmesini isterim yalnız nefes daha çok bende daha önce de mevcut olan alerjik rinit kaynaklıysa, sırf daha estetik bi görüntü için bıçak altına yatmaya değer mi acaba ?bilmiyorumkismile Albüme yeni resimler de ekledim, herkese açık. Yorum yaparsanız sevinirim. Mesaj sayımdan ötürü fotoğraflara yorum ve özel mesaj yazamadığımdan bu topic.ten cevap vermeye çalışacağım. Teşekkürlera.s.

cnm bence görüntü olarak burnun kötü değil fakat nefesin gerçekten sorunluysa olmalısın tabiki.
bu arada bende de alerjik rinit sorunu var, ilaçlarını aldığında nefesin düzeliyor mu? eğer düzeliyorsa hiç ameliyat olma bence. çoğu kbbci burnunun şeklini daha fazla bozabilir.

bbd burnun çok hafif eğri olabilir ama daha fazla müdaheleyle çok yapay ve rahatsız edici hale gelebilir diye düşündüm.çünkü gerçekten güzel burnun,enazından toparlanmış ve düzgün,o eğrilik de sen demesen kimsenin gözüne batmaz çünkü yüzün güzel,burnun da simetrik..ah benimki öyle olsaydı daha ne isterdim

canım alerjik rinit için ilaçları aldım aslında ama kullanmadım. çnkü oldukça ağır ilaçlardı yan etkileri falan. kullanmadan önce bir kez daha başka bir doktora görünmek istedim ve henüz fırsatm olmadı ama en yakın zamanda gidicem tekrar muayeneye.

zaten çok büyük bir sorun olmadığı için kararsızım tatlım, aslında sorun seninkiyle aynı senin eğriliğe sebep olan kısım daha aşağıda benim burun ucum düzgün ama burun sırtı kısmında var problem. Seninkinde de çok fazla bir şey yok bence, ama olmuşken en güzeli olsun istiyoruz tabiki.

Kesinlikle gerek yok!!!
Burnun gerçekten çoooookkkkk güzel.

bbd sen serdar öztürk hakkında bişeyler duydunmu?revizyonu ona mı olsam ferruh bingüle mi karar veremedim yardım edin kızlar yaa

bbd sen serdar öztürk hakkında bişeyler duydunmu?revizyonu ona mı olsam ferruh bingüle mi karar veremedim yardım edin kızlar yaa

Malesef hiç duymadım :S Yaptığı bir burun da görmedim.. benim forumdan anlayabildiğim kadarıyla gözüm kapalı güvenebileceğim doktor emre ilhan, yaptığı burunlar süper ötesi. ama revizyon için 8500 tl.den başlıomuş fiyatlar.. Serdar öztürkü de kiki coco'dan duydum, onun burnu çok doğal ve güzel olmuş. sen görüştün mü serdar beyle?

Bazen bende burnumu beğenmiyorum.ışıktan mı fotodan mı bilmiyorum.Burnum gözüme büyük geliyor bazı fotolarda.Bazılarında ise minicik.10 ay oldu benim halen burnumun ucu şişiyor arada. Normal mi bilmiyorum.

Bence burnunda dikkat çekecek hiçbişey yok, dediğin yamukluğu söylemesen farketmezdim herhalde, bence tekrar ameliyat çilesi çekmeye değmez, haa eski burnun bu burnundan daha güzelse bişey diyemem

Değmez, gayet güzel bi burun, nefes sorunu için olursa o başka.

Fotoları şimdi gördüm. ben de burnumdan amliyat olacağım ama resimlerdeki burna hiçbir operasyona gerek yok kanısındayım. Sağlık açısından bir problem varsa o farklı.

görüştüm yaptığı her ameliyatı beğendim diyemem.ama kesintisiz hepsinde eğrilikleri yüzde yüz düzeltmiş,okonuda kesinlikle hakkı yenemez

Bazen bende burnumu beğenmiyorum.ışıktan mı fotodan mı bilmiyorum.Burnum gözüme büyük geliyor bazı fotolarda.Bazılarında ise minicik.10 ay oldu benim halen burnumun ucu şişiyor arada. Normal mi bilmiyorum.

Evet aynen ışıktan sanırım. beni,m de bazı fotoğraflarda çok güzel ve küçük çıkıyor, bazılarında yamuk ve daha büyük. çok ilginç ama normalde nasıl göründüğünü bilemiyorum Bir de 2 yıl geçmesine rağmen hala biraz biraz değişiyor şekli sanki..

görüştüm yaptığı her ameliyatı beğendim diyemem.ama kesintisiz hepsinde eğrilikleri yüzde yüz düzeltmiş,okonuda kesinlikle hakkı yenemez

Zaten senin profilden sorunun yok, eğrilik düzeltildiği sürece problem olmaz sanırım. peki eğriliği nasıl düzeltiomuş canım, anlattı mı hiç ?

Bence burnunda dikkat çekecek hiçbişey yok, dediğin yamukluğu söylemesen farketmezdim herhalde, bence tekrar ameliyat çilesi çekmeye değmez, haa eski burnun bu burnundan daha güzelse bişey diyemem

çok problemli burnum yoktu canım, ama özellikle profilden bundan daha iyi değildi tabiki kemerliydi birazcık.. =)

Fotoları şimdi gördüm. ben de burnumdan amliyat olacağım ama resimlerdeki burna hiçbir operasyona gerek yok kanısındayım. Sağlık açısından bir problem varsa o farklı.

nefes alışımda problem var son 1 yıldır, amleiyattan önce kemik vardı ve alınınca düzelmişti. ama 1 yıl sonra nefes sorunu hooop geri döndü, sebebini iyice araştırmak gerek.

türkiye nickli arkadaşımmm, mesaj sayımdan ötürü mesajına burdan cevap yazıyorum, fotoğraf erzurum üni kampüsünde çekilmişti, arka plan 2011 kış olimpiyatlarının yapılacağı kısımlardan biri =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…