- Emoji Skoru
- 6.591
- Puanlar
- 398
Kızlar bundan yaklaşık 2 yıl önce deviasyon şikayetiyle ameliyat oldum, doktorum prof. ve kbb uzmanıydı. İlk zamanlar burnumun şekli de nefes almam da muhteşemdi. ama şişler indikçe zaman içinde burnumun sol üst kısmında sanki bi çökme fark ettim. 1. yıl kontrolümde doktoruma söyledim bunu ama kuruntu yaptığımı söyledi. Daha sonra da kontrole gidemedim zaten. Şimdi, 2. yılımda, bu çökme daha bi belirgin sanki. Bu yüzden burnum da önden biraz yamuk görünüyor, sinir oluyorum.:gitme: Revizyon düşünmeye başladım artık, ama emin de olamıyorum. Nefes problemim ameliyatla çözülcekse, olmuşken şekil olarak da düzeltilmesini isterim yalnız nefes daha çok bende daha önce de mevcut olan alerjik rinit kaynaklıysa, sırf daha estetik bi görüntü için bıçak altına yatmaya değer mi acaba ?bilmiyorumkismile Albüme yeni resimler de ekledim, herkese açık. Yorum yaparsanız sevinirim. Mesaj sayımdan ötürü fotoğraflara yorum ve özel mesaj yazamadığımdan bu topic.ten cevap vermeye çalışacağım. Teşekkürlera.s.