• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon

XxxLl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
3
Merhaba 6 ay önce burun estetiği oldum. Fakat burnumdaki nefes alma ve aşrı kuruluk şikayetlerim devam ediyor. Kontrolde burun etlerimin büyüdüğünü söyledi doktor . Canımı sıkan konu ise burun deliklerim içeri çöküyor bana 7 ayda kontrolde tekrar bi tomografi çekilip revizyon yapabiliriz kıkırdakla destekleriz dedi. Şimdi kafamda bir ton soru sil baştan bir daha mı ameliyat olucam bu benden kaynaklı bir problem deil ücret benden mi çıkacak kıkırdak burnumu iyice genişletmez mi tekrar doktora güvenim zedelendi vs vs sıçtı batırdı yani .bu kadar kolay mı ya

heyyyy yazsanıza arkadşalr

başarısız bir ameliyat olmuş belliki kendide kabul etmiş 1 senenizin dolmasını bekliceksiniz sonra tekrar ameliyat belliki..canınızı sıkmayın herşey yoluna girer umarım fotoğraf atma şansınız varmı

Burun kanatlarında sıkıntı varsa kanatları desteklemek için greft falan ekliyorlar yanlış bilmiyorsam bazen doktor kaynaklı bazen de burun yapısıyla ilgili olabiliyor ücret olarak doktorlar ikinci ameliyatta genelde sadece hastane ücretini istiyorlar her halükarda bir sene dolmadan ameliyat olmuyor

Burun kanatlarında sıkıntı varsa kanatları desteklemek için greft falan ekliyorlar yanlış bilmiyorsam bazen doktor kaynaklı bazen de burun yapısıyla ilgili olabiliyor ücret olarak doktorlar ikinci ameliyatta genelde sadece hastane ücretini istiyorlar her halükarda bir sene dolmadan ameliyat olmuyor
bahsetmedi hiç 1 sene bekleyeeceğiz diye ,sanki alacak ameliyata oyle hissettim.

Fotoğraf atsan mesela

Eklentiler

• IMG_2527.webp
    IMG_2527.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_2568.webp
    IMG_2568.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 84
  • 9F3210B1-3831-430B-8132-B687A7B1574C.webp
    9F3210B1-3831-430B-8132-B687A7B1574C.webp
    11 KB · Görüntüleme: 80
  • 368791DB-E973-43E5-8427-BBF3D8CBA257.webp
    368791DB-E973-43E5-8427-BBF3D8CBA257.webp
    4 KB · Görüntüleme: 77
  • 69BECC00-3079-4646-B6B4-57C55CDFE165.webp
    69BECC00-3079-4646-B6B4-57C55CDFE165.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 77
Geçmiş olsun çökme olduğu çok bariz belli, 1 kere yapamayan 2. yi asla yapamıyor belki istisnalar vardır ama bence revizyon için kesinlikle başka doktorla görüş sitede aynı doktora yaptırıp olumlu sonuç alan kimseyi görmedim

Kanatları yeterince desteklememiş gözüküyor. Tekrar aynı doktor bilmiyorum düşünülebilir ama ben yaptırmazdım aynı doktora güvenemezdim bu benim fikrim tabi. Benim burnumda fazla küçültüldü revizyon yaparız dedi şaka gibi ben aynı doktor düşünmüyorum ilkinde yapamamış 2. Sinde daha da kötü yapar diye

Geçmiş olsun çökme olduğu çok bariz belli, 1 kere yapamayan 2. yi asla yapamıyor belki istisnalar vardır ama bence revizyon için kesinlikle başka doktorla görüş sitede aynı doktora yaptırıp olumlu sonuç alan kimseyi görmedim
başka bi doktorda bi ton para ister kesin

Kanatları yeterince desteklememiş gözüküyor. Tekrar aynı doktor bilmiyorum düşünülebilir ama ben yaptırmazdım aynı doktora güvenemezdim bu benim fikrim tabi. Benim burnumda fazla küçültüldü revizyon yaparız dedi şaka gibi ben aynı doktor düşünmüyorum ilkinde yapamamış 2. Sinde daha da kötü yapar diye
Başka doktor da bi sürü para isticek eminim

Başka doktor da bi sürü para isticek eminim
Abla naptın kurban olayım ben de burun ucumun sağ tarafında çökme oldu. İlk başta bir izdi sonra büyüdü. Napıcam bilmiyorum intihar edicem bu gidişle

Abla naptın kurban olayım ben de burun ucumun sağ tarafında çökme oldu. İlk başta bir izdi sonra büyüdü. Napıcam bilmiyorum intihar edicem bu gidişle
merhaba görsel var mı atabilir misin

Back
X