revizyon sonrası yine yeni bi insan oluyo muyuz? farkediliyo mu yani??

pinkgirl16

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
176
0
arkadşlar revizyon sonrası insanlar çok farkediyo mu? ilk ameliyattan sonra insanlar beni tanımammıştı çok üzülüyodum. yine öyle köklü bi değişm oluyo mu?

ben olmasını çok istiyodum ve oldu. kendimi yeni biri gibi hissediyorum, yüzüme simetri geldi sanki. :)

ben olmasını çok istiyodum ve oldu. kendimi yeni biri gibi hissediyorum, yüzüme simetri geldi sanki. :)

canım yani sana insanlar uzun süre görüşmediğinde işine döndüğünde insanlar sana aaa estetik mi oldun diye sordular mı? onu merak ediyorum . dışardan insanların yorumu neydi. yoksa çok güzelleşmişisin bi değişim var diye mi tepki gösterdiler

yok cnm ben fazla kişiyi görmedim ama gördüğüm biri de farketmedi. ama yakın tanıyanların farkedeceği kesin, çünkü çok kötüydü ve şimdi oldukça güzel oldu.

Ben ilk amleiyat olduğumda bazıları e hani sen amleiyat olcaktın bile dedi... bazıları çok bi hoş göründün gözümüze dedi.. ama özellikle estetik mi yaptırdın diye soran pek yoktu. Bi kaç kişi aa sanki brnunda bi değişiklik mi var dedi. Çok yakın olanlar zaten fark eder, bu da olumlu yönde olduğu sürece bi problem yok bence.

bence bu yapılan ameliyatla ilgili.. benim ameliyat olduğumu yakın cevrem dahil sanki nerdeyse kimse farketmedi..herkes değişmediğimi aynı göründüğümü söylüyor..tabii bu cok da hoşuma gitmiyor:))) ama bence bu senin nasıl bir burun istediğinle alakalı eğer sen doğal dışarıdan ameliyat olduğu belli olmayan bir burun istiyorsan insanlar bunu farketmiyor ki bence en iyisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…