Burun çökmesinde burnun o tarafı sızlar mı? Çökme mi oldugunu anlamadım şişliklerden olabilir mi? Burnum kalın derili 2. Ameliyatı olmama rağmen hala uzun ve büyük fotoğraflarda önden sanki nene burnu gibi çıkıyor kafayı yiyeceğim şişlikler geçince nasıl olur? Çökme kaçıncı ayda anlaşılır doktorumla aram kötü resmen paramla rezil oldum güzelleşmek için yaptırdım daha da çirkin oldum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Revizyon sonrası 5. Ay burun çökmesi?
- Konu Sahibi ayseyaren
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun estetiği revizyon
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Ocak 2015
- 257
- 140
- 103
Nasıl anladınız? Ne gibi belirtiler vardı, ben de korkuyorum baya bu konudan.Fotoğraf görebilir miyiz mümkünse? İlk ameliyatımda çökme olmuştu ama sızlama vs. Olmamıştı bu esnada.
- 13 Ocak 2015
- 257
- 140
- 103
Ne zaman farkettiniz peki? İlk başından beri problem var mıydı, sonradan mı oluştu? Cevabınız için teşekkürler bu arada.burun deliğimin birisi çok küçülmüştü diğerine göre. Yandan da bi çöküntü olmuştu kanatta sıkmış gibi duruyordu.
- 13 Ocak 2015
- 257
- 140
- 103
En baştan belliydi ya... diğer tarafta şişlik vardır geçer eşitlenir dedim zayıf taraf çöktükçe çöktü.Ne zaman farkettiniz peki? İlk başından beri problem var mıydı, sonradan mı oluştu? Cevabınız için teşekkürler bu arada.
Kızlar böyle burnum şişliklerden mi gülerken öyle acaba? Bir ben mi beğenmiyorum nasıl?
Eklentiler
- 13 Temmuz 2018
- 927
- 414
- 53
- 13 Temmuz 2018
- 927
- 414
- 53
- 19 Mayıs 2019
- 137
- 7.643
- 88
Tam emin olmamakla birlikte mandal burun deformitesi gibi görünüyor. İnşallah sadece ödemdir. Onun dışında burnunuz büyük ya da nine burnu gibi değil. Bence durumunuzu başka doktordan belgeletip, kendi doktorunuzu dava edin mandal burunsa. Revizyon ameliyatı bir de bu, hastasını mağdur bırakmaya hakkı yok kimsenin.
Kanatlarda kesin olmamakla beraber çökme olabilir çünkü 5 ay olmuş revizyon olmus biri olarak bütün aşamaları biliyorum 5 .ayda şişliklerin çoğu inmiş olur zaten 6.ayda yüzde 80 iniyor neredeyse sadece uc kismi inmesi daha uzun sürüyor 1 seneyi buluyor bence doktorunuzla görüşün ihmal etmeyinKızlar böyle burnum şişliklerden mi gülerken öyle acaba? Bir ben mi beğenmiyorum nasıl?
- 9 Aralık 2019
- 160
- 30
- 28
- 42
Degistimi burnunuz acaba durum nasıl bende öldüm ameliyat merak ediyorum1 yıl sonunda dğeişir mi böyle mi kalır ?