Revizyon oldum..

Merhaba neredeyse 2 ay olmak üzere ödemlerin çoğu geçti. Ödemler geçtikçe yeni sorunlar ortaya çıkıyor. Sol tarafımda gözümün burnumla birleştiği kısım çok fazla oyulmuş çukur görünüyor. Mor duruyor o kısım. Ve burun sırtına koyduğu kıkırdaklar daha çok ortaya çıktı takma burun gibi duruyor. İki gözümün arası çok ince ve yüksek burun ucumda çok geniş ve yüzüme yayılmış duruyor. Hiçkimse beğenmiyorum burnumu. Ben de çok pişmanım. En azından önceki burnumun burun sırtı çok güzeldi burun ucu çok kalkıkta olsa. Bunun her tarafı çok kötü.

Önden görüntünüzü görebilir miyim

Önden görüntünüzü görebilir miyim
Önden burnum yüzüme çok yakın ve geniş duruyor zencilerin burnu gibi. Yüze yakınlaştıkça yayılıyor burun. Fotoğraf paylaşmıyorum. Önceden eklemiştim yandan.
Güncel durumum aynı görüntü hala çok büyük ve kaba bunun dışında sol tarafım revizyondan sonra tamamen kapandı nefes alamıyorum. Diğer taraftanda çok iyi nefes almıyorum eskisinden çok daha kötü oldu nefesim

Özelden atabilir misin benimle aynı durumlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…