revizyon olan bu kadar az mı arkadaşlar

doluanay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
111
0
arkadaşlar revizyon sayısı bu kadar azmı.yokmu yakup avşar'ın bir revizyonu.emre ilhan kbb uzmanı.ben plastik cerrah istiyorum

canim Sahara1978 isimli arkadas Yukup Avsar'a revizyon oldu bildigim kadariyla

arkadaşlar revizyon sayısı bu kadar azmı.yokmu yakup avşar'ın bir revizyonu.emre ilhan kbb uzmanı.ben plastik cerrah istiyorum

evet canım bende merak ediyorum revizyon olup memnun olanlar ve olmayanlar kimler hangi doktordan memnunlar öğrenebilirsek özellikle son aylarda kimler revizyon yaptırmış?bize çok yardımı olur

ewt bende cok merak edıyorummm yaaaa hem fiyatta uygun olsunn:=)) bilgetürk bilen burunlarını cokk begenıyorumdaa uzakk

bende malesef ücüncükez ameliyat oldum..

bundan tam 2 ay önce ve halen memnun deyilim,,, istediyim gibi bir sonuc alamadim(((

bundan tam 2 ay önce ve halen memnun deyilim,,, istediyim gibi bir sonuc alamadim((([

eskiden rahatsiz oldugum seyler halen duruyor.. burnumun yanlarinda mercimek büyüklüyünde sislik vardi..ve onlari mesela düzeltmedi.. ben bu isden birsey anlamadim, ve halen cok sis,, gözlerim agriyor,, yüzüm dolu sivilce,,, yardim lütfen.. ve türkcem icin kusura bakmayin lütfen... tsk

yok herseferinde tr ucdum,, ve busefer gercekten cok cektim ve burdaki doktorlar yardim etmiyorlar,, yani dogru dürüst muhane etmiyorlar,, hep dedikleri ayni orda oldu,, trde muhane ol ozaman

yok herseferinde tr ucdum,, ve busefer gercekten cok cektim ve burdaki doktorlar yardim etmiyorlar,, yani dogru dürüst muhane etmiyorlar,, hep dedikleri ayni orda oldu,, trde muhane ol ozaman

Ameliyat etmeyince pek ilgilenmiyorlar doğru.

Üc ameliyatınıda aynı doktora mı oldun?.

bundan tam 2 ay önce ve halen memnun deyilim,,, istediyim gibi bir sonuc alamadim(((

çok gecmis olsun canım bende 2 kez oldum simdi 3.cüyü olacağım ve çok korkuyorum benimde hiçbirsey istediğim gibi gitmiyor maalesef sen 3 ünüde aynı doktoramı oldun adı neydidoktorunun ?

X