• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon kıkırdak ekleme

lotusisa

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
107
29
13
29
Merhaba, daha once revizyon olup mutlu olan var mi? Kaburga kikirdagi ile revizyon olacagim. Burada bircok kisi de revizyon icin doktor arastirmasi yapiyor. Surec icerisinde yasadiklarinizi, sonucundan memnun olup olmadiginizi paylasirsaniz cok sevinirim.
Su an tural bey ve goksel beye ameliyat dusunuyorum. Fakat kimseyle dogru duzgun iletisime gecemedim. Basimdan talihsiz bir ameliyat gectigi icin maalesef ki korkularim var.
Bunun son olmasini istiyorum ve dogru doktoru secmeye calisiyorum.

Göksel beye oldum kıkırdak eklendi konuşmak için çok erken iki ay bile olmadı ama insan olarak ve donanım olarak iyi biri olduğunu düşünüyorum.

Göksel beye oldum kıkırdak eklendi konuşmak için çok erken iki ay bile olmadı ama insan olarak ve donanım olarak iyi biri olduğunu düşünüyorum.
Haklisiniz fakat ben kendi burnum icin konusmam gerekirse ilk hafta sorunlarini farkettim ve su an yaklasik 3 ay oldu daha da sorunlari artti.. yine de ilk 2 aydan bahsetseniz biraz.. Burnumu buyutmem ucunu dusurtmem gerek. Tamamen komple dogallasmasi gerek. Rezalet bir burna sahibim... burun sirtim gittikce yuzume yapisiyor. Cok oyuk cok kucultuldu. Her yeri kesildi. Ilk gunden beri asiri kalkik.. kavisi gittikce belirginlesiyor. Cokmelerde olacak eminim.. ben bu revizyonu olacagim. Hicbir hastaya ulasamiyorum bu ameliyati olmus. Cunku insanlar.memnun olunca artik yazmiyorlar gibi..

Ben Yakup Avşar burnumu yaptığında ilk alçı çıktığında anladım bir terslik var burun köküm yoktu çekik gözlerim birbirinden uzaklaşmıştı. Ve aylar geçtikçe daha da çöktü yüzüme yapıştı kusurlar fışkırmaya başladı yani. Şuanki haliyle bile o halinden daha doğal o konuda netim onda şüphe yok sadece benim kendi burnum fazla güzeldi evet yüksek kemikliydi ama kendi kavisi uzunluğu burun kökü vs cidden Göksel Hoca da bana gelsen seni ameliyat etmezdim harikaymış burnun dedi. Ama işte insanoğlu o halini arıyor tabii. Ama birebir olması imkansız demişti zaten doktorum bana. Göksel Hocayla görüşmeni isterim birçok hocanın üstadı zaten kendisi. Bizim burunlarımız normal bir revizyon değil komplike bir revizyon zor yani o yüzden lütfen doktor konusunda iyi araştır. Ben burnumda kusurlar oluşursa da Göksel Hocanın destek olacağını hissediyorum umarım yanıltmaz beni

Haklısın ben de senin gibi gram abartmıyorum 1. Yılı doldurana kadar sabahlara kadar okudum yazdım araştırdım revizyon diyince akla gelen tüm isimlerle de görüştüm. Erkan Soylu, Tural, Erhan, Hayati Kale, Sercan Gode,…. Aklıma gelmeyenler de var bu arada. Online görüşme sağladıklarım da mesela. İçimdeki ses Göksel Hoca dedi. Bilmiyorum diyorum ya çok erken ona buna git ol diyemem ama bu süreçte insanın yalnız olmadığını bilmesi kıymetli. Çok iyi anlıyorum sizi yani. İstanbulda ikamet ediyorsanız bir görüşün derim sadece gerisi size kalmış elbette

Ben Yakup Avşar burnumu yaptığında ilk alçı çıktığında anladım bir terslik var burun köküm yoktu çekik gözlerim birbirinden uzaklaşmıştı. Ve aylar geçtikçe daha da çöktü yüzüme yapıştı kusurlar fışkırmaya başladı yani. Şuanki haliyle bile o halinden daha doğal o konuda netim onda şüphe yok sadece benim kendi burnum fazla güzeldi evet yüksek kemikliydi ama kendi kavisi uzunluğu burun kökü vs cidden Göksel Hoca da bana gelsen seni ameliyat etmezdim harikaymış burnun dedi. Ama işte insanoğlu o halini arıyor tabii. Ama birebir olması imkansız demişti zaten doktorum bana. Göksel Hocayla görüşmeni isterim birçok hocanın üstadı zaten kendisi. Bizim burunlarımız normal bir revizyon değil komplike bir revizyon zor yani o yüzden lütfen doktor konusunda iyi araştır. Ben burnumda kusurlar oluşursa da Göksel Hocanın destek olacağını hissediyorum umarım yanıltmaz beni
Tam olarak ayni durumdayiz. Benim onceki burnumda milimetrik duzeltmeler gerekiyordu. Yaptirmasam da olurdu.. bu kadar degisim kotu anlamda.. hic tahmin etmezdim. Bakin burun sirtim o kadar ama o kadar oyuk ki burun kokum daha yuksek sirti daha icerde oyle soyleyimm.. bir de daraltildi, burun deliklerim kanatlarim kesilip yuzume yapistirilmis. Su an bildiginiz burnum yuzumde basik ve yok gibi. Hicbir kemik isigi yok. Yandan da kisa. Yani olmamasi gereken her sey yapilmis maalesef ki. Doktor ariyorum ama o kadar kotu bir tecrubem var ki doktorlarla ilgili artik karakter olarak da iyi ve kesinlikle beni anlayan birini bulmak istiyorum. Surec sonrasi kacmayacak, yaptigi burundan emin olacak birini ariyorum. Benim tecrubem maalesef cok kotu bu konuda. Hicbir bilgi alamadim, burnumu kesti bicti yolladi. Hicbir planlama yok, ne yaptigindan haberi yok.. ruh halimi anlatmaya kelimeler yetmiyor. Hayata kustum... Goksel ve Tural beyden baska birini de bulamiyorum. Ikisinden birini sececegim. Goksel beyle 2 hafta sonra gorusmem var, Tural bey henuz kabul etmiyor. Ama zaman gecmek bilmiyor. Her sey bitmis gibi, olu gibiyim..

Haklısın ben de senin gibi gram abartmıyorum 1. Yılı doldurana kadar sabahlara kadar okudum yazdım araştırdım revizyon diyince akla gelen tüm isimlerle de görüştüm. Erkan Soylu, Tural, Erhan, Hayati Kale, Sercan Gode,…. Aklıma gelmeyenler de var bu arada. Online görüşme sağladıklarım da mesela. İçimdeki ses Göksel Hoca dedi. Bilmiyorum diyorum ya çok erken ona buna git ol diyemem ama bu süreçte insanın yalnız olmadığını bilmesi kıymetli. Çok iyi anlıyorum sizi yani. İstanbulda ikamet ediyorsanız bir görüşün derim sadece gerisi size kalmış elbette
Ben de butun gun buradayim iste ilk gunden beri. Instagram, google yorumlar, burasi.. surekli doktor arastiriyorum. Bir tane kotu yorumda eledim bircogunu hem karakter hem de memnuniyetsizlik durumunda. Su an iki kisi kaldi goksel bey ve tural bey. Hangisini secsem bilemiyorum.

Ben de butun gun buradayim iste ilk gunden beri. Instagram, google yorumlar, burasi.. surekli doktor arastiriyorum. Bir tane kotu yorumda eledim bircogunu hem karakter hem de memnuniyetsizlik durumunda. Su an iki kisi kaldi goksel bey ve tural bey. Hangisini secsem bilemiyorum.
Göksel ve Tural beyin tam isimlerini yazabilir misiniz? Ben de doktor arayisindayim.

Burnunuzda fazla sorun yoksa ugur sahine yaptirin
eger komplike bir durum varsa ve tek sefer de kurtulmak istiyorsaniz Tural Fatullayev ve Abdulkadir Goksel
Ugur Şahin beyin ismini sizden duydum ve araştırdım. Ben bir de meme büyütme istiyordum. Doktor bey 2sini de yapıyor. Sevindim. Benim ameliyat olmama henüz var, yeni doğum yaptım. Fakat önümüzdeki yıl görüşebiliriz kendisiyle. Teşekkürler. 🥰

Ugur Şahin beyin ismini sizden duydum ve araştırdım. Ben bir de meme büyütme istiyordum. Doktor bey 2sini de yapıyor. Sevindim. Benim ameliyat olmama henüz var, yeni doğum yaptım. Fakat önümüzdeki yıl görüşebiliriz kendisiyle. Teşekkürler. 🥰
Ben kendisiyle gorustum maalesef burnumda cok sorun olmadan once cok gec buldum ugur beyi
BIn pisman oldum ona olmadigima. Su an karakter ve guvenilir olarak 3 isim var dedigim gibi ugur bey, tural bey ve goksel bey..

Back
X