- Konu Sahibi pisiipisiii
Burun estetiğimde istediğim sonucu hiç alamadım eski burnumdan bir farkı yok burun ucundaki kabarık kıkırdaklar hala duruyor. ameliyatımdan 1 ay geçmeden burun ucu eski büyük halini aldı. hatta başka hesabımla konu acıp memnun oldugumu belirtip doktorumu övmüştüm o hesabın kullanıcı adını unutunca yeni hesap acmak zorunda kaldım. Burun estetiği bir ay için degil bir ömür icin yapılıyor bu çok moral bozucu bir durum. insallah güzel bir revizyon ameliyatı gecirirsem buraya eski doktorumun ismini de yazıcam doktorum hangi doktora gidersen git derin cok kalın derinde sorun var düzelmez burnun yine eski halini alır bir ay sonra gibi seyler söyledi asla kendi kusuru oldugunu kabul etmedi burnun eski halini almak istiyor dedi böyle birseyi ilk defa duydum?? halbuki ameliyat öncesi derimin güzel oldugunu burun estetiği için ideal oldugunu söylemişti :)))))))))
burun ucunda bile sarkma var kıkırdak ele geliyor resmen. iyice hırslandım böyle bi yaklasımı olunca. simdiki ameliyatım kesin çözüm olmalı maddi manevi bir ameliyata daha kalkamam bir ömür boyu gidecek dogal bir burun istiyorum. revizyonda basarılı doktorları görüslerinizi önerilerinizi tecrübelerinizi paylasırsanız beni çok mutlu edersiniz kızlar yasım da 21 ameliyat olalı yaklasık 2 sene oluyor. Emre ilhan veya yakup avşara revizyon olayım diyorum sizler ne dersiniz?
Burun kemiğimde hiçbir sorun yok burun ucumun düzeltilmesi toparlanması gerekiyor. kavisi ve kalkıklığı cok güzel profil olarak zaten eski burnumun da öyleydi tek sorun burun ucunun büyüklüğü :)
burun ucunda bile sarkma var kıkırdak ele geliyor resmen. iyice hırslandım böyle bi yaklasımı olunca. simdiki ameliyatım kesin çözüm olmalı maddi manevi bir ameliyata daha kalkamam bir ömür boyu gidecek dogal bir burun istiyorum. revizyonda basarılı doktorları görüslerinizi önerilerinizi tecrübelerinizi paylasırsanız beni çok mutlu edersiniz kızlar yasım da 21 ameliyat olalı yaklasık 2 sene oluyor. Emre ilhan veya yakup avşara revizyon olayım diyorum sizler ne dersiniz?
Burun kemiğimde hiçbir sorun yok burun ucumun düzeltilmesi toparlanması gerekiyor. kavisi ve kalkıklığı cok güzel profil olarak zaten eski burnumun da öyleydi tek sorun burun ucunun büyüklüğü :)
Son düzenleme: