• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon için Emre İlhan mı Yakup Avşar mı? Önerileriniz tecrübeleriniz lütfen...

pisiipisiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2013
239
8
48
34
Antalya
Burun estetiğimde istediğim sonucu hiç alamadım eski burnumdan bir farkı yok burun ucundaki kabarık kıkırdaklar hala duruyor. ameliyatımdan 1 ay geçmeden burun ucu eski büyük halini aldı. hatta başka hesabımla konu acıp memnun oldugumu belirtip doktorumu övmüştüm o hesabın kullanıcı adını unutunca yeni hesap acmak zorunda kaldım. Burun estetiği bir ay için degil bir ömür icin yapılıyor bu çok moral bozucu bir durum. insallah güzel bir revizyon ameliyatı gecirirsem buraya eski doktorumun ismini de yazıcam doktorum hangi doktora gidersen git derin cok kalın derinde sorun var düzelmez burnun yine eski halini alır bir ay sonra gibi seyler söyledi asla kendi kusuru oldugunu kabul etmedi burnun eski halini almak istiyor dedi böyle birseyi ilk defa duydum?? halbuki ameliyat öncesi derimin güzel oldugunu burun estetiği için ideal oldugunu söylemişti :)))))))))
burun ucunda bile sarkma var kıkırdak ele geliyor resmen. iyice hırslandım böyle bi yaklasımı olunca. simdiki ameliyatım kesin çözüm olmalı maddi manevi bir ameliyata daha kalkamam bir ömür boyu gidecek dogal bir burun istiyorum. revizyonda basarılı doktorları görüslerinizi önerilerinizi tecrübelerinizi paylasırsanız beni çok mutlu edersiniz kızlar yasım da 21 ameliyat olalı yaklasık 2 sene oluyor. Emre ilhan veya yakup avşara revizyon olayım diyorum sizler ne dersiniz? :14:
Burun kemiğimde hiçbir sorun yok burun ucumun düzeltilmesi toparlanması gerekiyor. kavisi ve kalkıklığı cok güzel profil olarak zaten eski burnumun da öyleydi tek sorun burun ucunun büyüklüğü :)

Son düzenleme:
Canım öncelikle cok gecmiş olsun.. Ben Emre Bey'e ameliyat oldum 21 gun oldu daha henuz cok yeni.. İlk ameliyatım benim. Ancak sana şunu söyleyebilirim ki Emre Bey revizyonda çok başarılı bir cerrah. Revizyon olan cok hastasıyla konustum, burunlarını gördum gayet dogal ve ilk kez olmus gibiydi hepsi. Çoğu doktorun yanaşmadıgı kalın derili zor burunların hemen hemen hepsi Emre Bey'e geliyor zaten:) Bana sorarsan Emre Bey ile görus derim ilk başta, kendisini tanıyınca zaten başka doktora gitmek bile istemeyeceksin inan bana.. Zaten o kadar yogun ki muayenesi gece yarılarına kadar dolup taşıyor, sürekli yurt dışından, şehir dışından insanlar geliyor. Biran önce randevu almaya bak derim;)

İstanbulda olsam coktan gidip görüşmüştüm fakat baya mesafe var bulundugum sehirle. bayramdan sonra fırsat olursa gidip görüşmeyi planlıyorum subat veya yaz tatilinde de ameliyat allah nasip ederse doktoru da kesinlestirirsem. umarım ben de senin gibi mutlu olurum ameliyat sonrasında :)
Emre beyin revizyonlarını duyuyorum ama yine olmazsa diye çok endiseliyim burnum hiç degişmedi eskisi gibi duruyor artık kesin sonuc almak istiyorum :14: gördüğünüz revizyon hastaları memnun muydu burunlarından ?
size de çok geçmiş olsun güzel burnunuzla mutlu sağlıklı bir ömür geçirirsiniz umarım :)

Ben çok fazla revizyon hastası ile konuştum. burnu çöken, nefes sorunu yaşayan, ucu düşük olan, aklınıza ne gelirse. 1 aydır araştırıyorum. Ve gördüğüm sonuçlar harika. Emre bey gerçekten çok başarılı maşallah diyorum :nazar: inşallah herkesi hep mutlu eder. Burun psikolojisi gerçekten zor.

Burun estetiğimde istediğim sonucu hiç alamadım eski burnumdan bir farkı yok burun ucundaki kabarık kıkırdaklar hala duruyor. ameliyatımdan 1 ay geçmeden burun ucu eski büyük halini aldı. hatta başka hesabımla konu acıp memnun oldugumu belirtip doktorumu övmüştüm o hesabın kullanıcı adını unutunca yeni hesap acmak zorunda kaldım. Burun estetiği bir ay için degil bir ömür icin yapılıyor bu çok moral bozucu bir durum. insallah güzel bir revizyon ameliyatı gecirirsem buraya eski doktorumun ismini de yazıcam doktorum hangi doktora gidersen git derin cok kalın derinde sorun var düzelmez burnun yine eski halini alır bir ay sonra gibi seyler söyledi asla kendi kusuru oldugunu kabul etmedi burnun eski halini almak istiyor dedi böyle birseyi ilk defa duydum?? halbuki ameliyat öncesi derimin güzel oldugunu burun estetiği için ideal oldugunu söylemişti :)))))))))
burun ucunda bile sarkma var kıkırdak ele geliyor resmen. iyice hırslandım böyle bi yaklasımı olunca. simdiki ameliyatım kesin çözüm olmalı maddi manevi bir ameliyata daha kalkamam bir ömür boyu gidecek dogal bir burun istiyorum. revizyonda basarılı doktorları görüslerinizi önerilerinizi tecrübelerinizi paylasırsanız beni çok mutlu edersiniz kızlar yasım da 21 ameliyat olalı yaklasık 2 sene oluyor. Emre ilhan veya yakup avşara revizyon olayım diyorum sizler ne dersiniz? :14:
Burun kemiğimde hiçbir sorun yok burun ucumun düzeltilmesi toparlanması gerekiyor. kavisi ve kalkıklığı cok güzel profil olarak zaten eski burnumun da öyleydi tek sorun burun ucunun büyüklüğü :)

canım öncelikle çok geçmiş olsun. ben de 5,5 ay önce Emre ilhan a revizyon ameliyatı oldum.ilk ameliyatımda burnum çökme yapmıştı ve burun ucum düşmüştü:25:şu an sonuçtan çok memnunum. tam istediğim gibi oldu çok şükür. ben de ameliyat öncesi çok araştırdım. hasta yorumlarını okuyup kendisi ile de ilk görüşmemi yapınca daha bir güvendim.
benim sana önerim aklında bu iki isim varsa ikisi ile de görüşmen. hangisi içine sinerse ona göre karar verirsin.çünkü bir ameliyat geçirmişsin ve şuanki burnunun durumunu görüp değerlendirme yapmaları daha sağlıklı olur.
dilersen öncesi sonrası fotolarıma da bakabilirsin:16:

Kesinlikle Emre Ilhan :)

İstanbulda olsam coktan gidip görüşmüştüm fakat baya mesafe var bulundugum sehirle. bayramdan sonra fırsat olursa gidip görüşmeyi planlıyorum subat veya yaz tatilinde de ameliyat allah nasip ederse doktoru da kesinlestirirsem. umarım ben de senin gibi mutlu olurum ameliyat sonrasında :)
Emre beyin revizyonlarını duyuyorum ama yine olmazsa diye çok endiseliyim burnum hiç degişmedi eskisi gibi duruyor artık kesin sonuc almak istiyorum :14: gördüğünüz revizyon hastaları memnun muydu burunlarından ?
size de çok geçmiş olsun güzel burnunuzla mutlu sağlıklı bir ömür geçirirsiniz umarım :)

İlk kez olanlar kadar mutlu revizyon olanlarda. Çünkü Emre İlhan farkını gösteriyor her seferinde gerçekten. Herkesin yüzüne göre ve isteğine göre doğal burunlar yapıyor. Emre Bey`i tanıdıktan sonra hic öyle panik falan yapmayacaksin emin ol. Biran önce randevu al bence çok yoğun çünkü.

Benim emre beye ilk ameliyatım ama benim gördüğüm butun revzyon hastaları cok memnun ve burunlarıda çok güzel, emre bey cok basarılı bi doktor ama revzyonlarda ayrı bi başarılı bence, mutlaka emre beylede görüş derim o güveni alcaksın zaten, ama içinde kalmaması açısından ikisiylede görüşüp içine hangsi siniyorsa ona göre karar vermen daha doğru cnm, inş en doğru kararı verirsin.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar çok sağolun içimi rahatlattınız :))
Bir an önce istanbula gitmeye bakayım önceliğim emre ilhan onunla görüşünce baska doktorla görüşmeye gerek bile görmem belki de.
Eski doktorumun suçu burnuma atması derim yüzünden bozuldugunu söylemesi iyice canımı sıktı çünkü ameliyat öncesi derimin ideal oldugunu söylemişti. Ben bu işi yapamadım demiyor da derin böyle yapacak bisey yok gibi seyler söylüyor başarısız bir ameliyatın üstüne bunları duymak büyük moral bozukluğu oluyor :14:
ya yine olmazsa diye canım çok sıkılıyor :5:

Bir an önce istanbula gitmeye bakayım önceliğim emre ilhan onunla görüşünce baska doktorla görüşmeye gerek bile görmem belki de.
Eski doktorumun suçu burnuma atması derim yüzünden bozuldugunu söylemesi iyice canımı sıktı çünkü ameliyat öncesi derimin ideal oldugunu söylemişti. Ben bu işi yapamadım demiyor da derin böyle yapacak bisey yok gibi seyler söylüyor başarısız bir ameliyatın üstüne bunları duymak büyük moral bozukluğu oluyor :14:
ya yine olmazsa diye canım çok sıkılıyor :5:

canım üzülme maalesef istenmeyen durumlar olabiliyor. bu bazen kişinin kendisinden bazen de doktor hatası olabiliyor. en güzeli belirlediğin kişilerle görüş .muayene ol bakalım ne diyecekler. bazen her şey ameliyat esnasında da ortaya çıkabiliyor çünkü. eminim halledilebilir bir durumdur. ameliyatın üzerinden 2 sene geçmiş revizyon ameliyatı olabilir durumdasın. her şeyin hayırlısı olur inşallah canım. :16: benim gibi sen de mutlu olursun inşallah

burun ucunda bile sarkma var kıkırdak ele geliyor resmen. iyice hırslandım böyle bi yaklasımı olunca. simdiki ameliyatım kesin çözüm olmalı maddi manevi bir ameliyata daha kalkamam bir ömür boyu gidecek dogal bir burun istiyorum. revizyonda basarılı doktorları görüslerinizi önerilerinizi tecrübelerinizi paylasırsanız beni çok mutlu edersiniz kızlar yasım da 21 ameliyat olalı yaklasık 2 sene oluyor. Emre ilhan veya yakup avşara revizyon olayım diyorum sizler ne dersiniz? :KK14:

merhaba ,tekrar ameliyat oldunuz mu acaba

Eski doktorumun suçu burnuma atması derim yüzünden bozuldugunu söylemesi iyice canımı sıktı çünkü ameliyat öncesi derimin ideal oldugunu söylemişti. Ben bu işi yapamadım demiyor da derin böyle yapacak bisey yok gibi seyler söylüyor başarısız bir ameliyatın üstüne bunları duymak büyük moral bozukluğu oluyor :KK14:
ya yine olmazsa diye canım çok sıkılıyor :KK5:
Canm slm, üzerinden uzun zaman geçmiş ameliyatını oldun mu ve kime oldun:)

Back