Evet doktor verdi o gözyaşı damlalarından ama sorun şu ki gözlerimde daha önce keratit oluştu ve doktor artık gözümün sürekli nemli kalması gerektiğini keratit tekrarlarsa lens takamayacağımı söyledi. Damla kullansam da fayda etmemesinden ve başıma böyle birşeyin gelmesinden korkuyorum çünkü yıllardır lens kullanmaktan artık korneam eskisi gibi sağlıklı değilmişMerhaba ben 2 ay önce açık teknik ile oldum benim doktorum açık ameliyat ile daha net sonuç olacağını söyledi kapalı önermedi açıkçası o konuda pek bir bilgim yok. Sadece sivilce tedavisi için 9 ay roaccutane kullanmış ve aynı zamanda lens kullanan biri olarak yorum yapmak istedim evet gözü inanılmaz kurutuyor. Sadece gözü değil el ayak burun her yeri kurutuyor. Ama önüne geçilmeyecek bir kuruluk değil. Suni gözyaşları var bunları kullanarak lens kullanmaya devam edebilirsiniz ben öyle yapmıştım bir sorun olmadı
Geçmiş olsun ben de aynı durumdayım maalesef. Burun ucumu sivriltmenin zor olacağını söylüyorlar deliklerimin eşitleneceği sözünü veremiyorlar sana kavis gitmez düz yapalım diyorlar vallahi yıldım ya sanırım bu bahsettiğim dr ları eleyip başka dr bakacağım.benim burnumda düz oldu burun ucum yuvarlak hiç sivrilik yok kavis yok hatta ucuda düşük gibi sizin fotoğraf atma şansınız varmı
Aynı benbenim burnumda düz oldu burun ucum yuvarlak hiç sivrilik yok kavis yok hatta ucuda düşük gibi sizin fotoğraf atma şansınız varmı
Aa öyle bir durum varsa bir eczacı olarak ben de önermem roaccutane kullanmanızı açıkçası çünkü burun ameliyatınızdan sonra gözlük de kullanamayacaksınız ve lens kullanmanız da bu ilaç yüzünden konforlu olmayacak, kaldı ki başka bir rahatsızlığınız da varmış. İleride gözünüzü çizdirmek isterseniz bu durumdan dolayı o da sorun olabilir. Ama tabii ki siz doktorunuza danışın en iyisini o bilir çok geçmiş olsun.Evet doktor verdi o gözyaşı damlalarından ama sorun şu ki gözlerimde daha önce keratit oluştu ve doktor artık gözümün sürekli nemli kalması gerektiğini keratit tekrarlarsa lens takamayacağımı söyledi. Damla kullansam da fayda etmemesinden ve başıma böyle birşeyin gelmesinden korkuyorum çünkü yıllardır lens kullanmaktan artık korneam eskisi gibi sağlıklı değilmişkendisine bir danışacağım bu işi.
Bana da diğer doktor aynısını dedi açık ameliyat önerdi ama diğer kapalı yapan dr kafamı karıştırdı açık yaparsak kapattığımızda burun ucuna burun deliklerine müdahale edemiyoruz dedi. Bir de benim öncesinde düzgün olan burun deliklerim yamuldu tekrar düzeltilmesi gerek o yüzden ya dediği gibi açık ameliyatta düzeltilemezse korkuyorum.
sizin burnunuzda o attığınız gibi olur bence olmaz diynlerle sakın yola çıkmayınYandan da bu şekilde resmen dokunulmadan bırakılmış facia bir burnum varbazen ameliyatıma şahsen kendisinin girmediğini bir acemi doktorun eline bıraktığını bile düşünüyorum.
Neyse değerli fikirlerinizi bekliyorumben bu burnu hangi teknikle ve kime düzelttireyim bebek gibi yaptırayım
Direkt isim öneriniz olursa da buradan değil özelden söyler misiniz çünkü bu şaheseri (!) yapan eski doktorum arasının açıldığı hastalar için hastanın ameliyat olmayı düşündüğü doktorları arayıp bu kişiyi ameliyat etmeyin psikolojisi bozuk sorunlu vs diyip ameliyat olmalarını engelliyormuş.. maalesef camiada isim yapmış biri olduğu için diğer doktorlar da onu dinleyip bu adamın mağduru olan benim gibi hastaları geri çeviriyorlarmış..
Sana da çok geçmiş olsun törpü ile niye böyle çıkıntı kaldı ki . Çökme de olmus sanki flaşlı çekim tam kestiremiyorum. Burnun ufacık aslında keşke kimse böyle kötü tecrübeler yaşamasaAh kızlar aradığım konu ne yazıkki benim burnumda berbat durumda 1 yıl oldu ameliyat olalı olalı burnumda yalancı bi Kemer ve çıkıntı oldu 3 ay önce torpuyle halledilir dedi doktorum yaptık daha kötü oldu acil revizyon olmam gerekiyor çünkü nefes sıkıntım başladı psikolojim çok kötü oldu ve bende acnetrend kullanıyorum 1 aydırburnumuda atayım da içler acısı halimi görün
Ne yazıkki çöküntü var hem çöküntü hem kemer kaldı acilen ameliyat olmam gerekiyor benimde kafam çok karışık revizyon çok pahalı bir ameliyat kendi doktoruma yaptırsammı yoksa o hataya dusmeyıp başka bir doktor bulsammı gerçekten kafam Allak bullakSana da çok geçmiş olsun törpü ile niye böyle çıkıntı kaldı ki . Çökme de olmus sanki flaşlı çekim tam kestiremiyorum. Burnun ufacık aslında keşke kimse böyle kötü tecrübeler yaşamasa
Çok zor bı karar. özelden doktoru atta bı yaptığı burunlara bakayım. Ters v deformitesine dönmüş sanki doktor değilim teshis koyamam amaNe yazıkki çöküntü var hem çöküntü hem kemer kaldı acilen ameliyat olmam gerekiyor benimde kafam çok karışık revizyon çok pahalı bir ameliyat kendi doktoruma yaptırsammı yoksa o hataya dusmeyıp başka bir doktor bulsammı gerçekten kafam Allak bullak
Attım şimdiÇok zor bı karar. özelden doktoru atta bı yaptığı burunlara bakayım. Ters v deformitesine dönmüş sanki doktor değilim teshis koyamam ama
Çok geçmiş olsun nefes sıkıntınız varmış bir de sizinAh kızlar aradığım konu ne yazıkki benim burnumda berbat durumda 1 yıl oldu ameliyat olalı olalı burnumda yalancı bi Kemer ve çıkıntı oldu 3 ay önce torpuyle halledilir dedi doktorum yaptık daha kötü oldu acil revizyon olmam gerekiyor çünkü nefes sıkıntım başladı psikolojim çok kötü oldu ve bende acnetrend kullanıyorum 1 aydırburnumuda atayım da içler acısı halimi görün
Aynen öyle. Sadece kemerimin gitmesini columellanın tekrar çıkarılmasını garanti etti. Burun ucumun küçülmesi ve burun deliklerimin eşitlenmesini garanti etmedi. Nefesimde sorun yaşamayacağımı da garanti etmedi.Senin burnunu duzeltemem diyen doktor diplomasını atsın bence 3. 5. Revizyon olan burunlar var. Senin kemer çok ufak zaten onun dışında da columella kısmına destek koyacak hepsi bu yani
Aynen anlamadığım nokta etnik burunlar bile çok hoş oluyor senin burnuna neden bu kadar yapamam edemem diyorlar ki acaba önceki doktorunla alakalı çok tepkisel konuşuyor olabilir misin ondan kaynaklı bir çekince olabilir mi ? Eğer öyleyse soğukkanlı konuşmak her zaman kazandirirAynen öyle. Sadece kemerimin gitmesini columellanın tekrar çıkarılmasını garanti etti. Burun ucumun küçülmesi ve burun deliklerimin eşitlenmesini garanti etmedi. Nefesimde sorun yaşamayacağımı da garanti etmedi.
Ben 250-300 bin tl vereceksem bunların da tam %100 garanti olmasa da yüksek ihtimal olur’unu duyabilmeliyim yoksa kemer ve columellayı hangi doktora gitsem yapar zaten. 120 bine falan revizyon yapanlar da var.
Kapalı teknikten vazgeçtim valla açık yapan doktorları araştıracağım. Aslında kbb cilerden burada çok övülen 1-2 isim var onlar da aklımda ama kimisi de kbbcilerin estetik gözü asla plastik cerrah gibi olamaz diyor o yüzden kbb cilere uzağım biraz. Bir yandan da nefesimi bozmadan yaparlar diye okey diyorum of karar vermek ne kadar zor
Bir tanesiyle görüştüm sakin iyi birisine benziyor isteklerimi de dinledi ama o da burun sırtın ince ama burun ucun kalın derili diye umutsuz konuştu ve kavis sana yakışır mı bilmem ki zaten ben kaydırak burun yapmıyorum diyerek düze yakın bir burun çizdi
Anlamıyorum ki yani etnik burunları bile küçültüyorlar benim burun ucum niye küçültülemiyor kafamı duvarlara vurucam strestenEn sonunda barbie nose’ culardan birine gidicem o olucak
Valla haklısın dediğinde ama sonuçta revizyon psikolojisi zor bunu anlamaları lazım. Kendi psikolojimizi bir kenara atıp onların istediği gibi mi davranmamız gerekiyor. Öyle çok tepkisel de konuşmadım ama hiç lafını etmeden de duramadım tabi ki.Aynen anlamadığım nokta etnik burunlar bile çok hoş oluyor senin burnuna neden bu kadar yapamam edemem diyorlar ki acaba önceki doktorunla alakalı çok tepkisel konuşuyor olabilir misin ondan kaynaklı bir çekince olabilir mi ? Eğer öyleyse soğukkanlı konuşmak her zaman kazandirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?