• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

revizyon burun, lutfen yardim

inci345

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
89
11
298
Avusturya
merhaba arkadaslar. maalesef basarisiz ameliyat gecirdim. hayatim allak bullak oldu. bana revizyon icin kimi onere bilirsiniz? aklimdaki isimler Alev camcioglu, mustafa karaca. serkan bariskan ve volkan kahya/ aranizda bu doktorlara revizyon olan var mi ?

Ben de aynı durumdayım . Her gün bir doktora karar verip vaz geçiyorum. Şu an aklımda Bahadır Baykal ve Ümit Taşkın var. Bahadır Bey’e mesaj yazdım fiyat bilgisi için muayene etmem lazım dedi. Ümit Bey 15bin fiyat verdi. Ameliyatımı haziran ayında olmak istiyorum öğretmen olduğum için fikirlerinize ihtiyacım var . Lütfen yardımmm !!!

Ben de aynı durumdayım . Her gün bir doktora karar verip vaz geçiyorum. Şu an aklımda Bahadır Baykal ve Ümit Taşkın var. Bahadır Bey’e mesaj yazdım fiyat bilgisi için muayene etmem lazım dedi. Ümit Bey 15bin fiyat verdi. Ameliyatımı haziran ayında olmak istiyorum öğretmen olduğum için fikirlerinize ihtiyacım var . Lütfen yardımmm !!!
her iki doktor benim de akimdan gecti, bahadir baykal olumsuz yorumlar okudum korktum acikcasi. umit taskin da guzel burunlar yapiyor, bana revizyon icin 3000 euro dedi. o kadar kararsizim ki ikinci olunca daha da korkuyorum yalis secim yapmaktan

Bahadır Baykal'a ameliyat oldum ve kimseye önermem. Mahvetti burnumu. Şimdi revizyon olmaya bile korkuyorum nefes alamadığım halde.

merhaba arkadaslar. maalesef basarisiz ameliyat gecirdim. hayatim allak bullak oldu. bana revizyon icin kimi onere bilirsiniz? aklimdaki isimler Alev camcioglu, mustafa karaca. serkan bariskan ve volkan kahya/ aranizda bu doktorlara revizyon olan var mi ?
Ben 15 gün önce revizyon oldum çok güzel oldu beğendim eski burnum berbattı

Sorun neydi neyinden memnun kalmadınız?

Burnum hala içten yamuk ve nefes alamıyorum. Dışarıdan da burun sırtının tam ortasından içe doğru bir çukur oluştu ve doktora gittiğimde bana sadece dışına dolgu yapabiliriz o da 6 ay sonra eski haline döner dedi. Hatasını telafi etme anlayışı bu.

Back