Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm wgecmis olsun annem 10 yil once oldu seviuor burnunu ama ucu kalkik olsun dedi modaya uymak.istemis :) lokal kaldiricak dr u genel degil korkma bence 1 saatlik islemdir uyusmasi sekil dikme falanSelam arkaslar ben 3 ay once burun ameliyatı oldum fakat pek memnun kalmadim burun ucum biraz düşük gibi ,burun ucu revizyon ameliyati olan varmı beni bilgilendirirseniz sevinirim...
Cnm wgecmis olsun annem 10 yil once oldu seviuor burnunu ama ucu kalkik olsun dedi modaya uymak.istemis :) lokal kaldiricak dr u genel degil korkma bence 1 saatlik islemdir uyusmasi sekil dikme falan
Yok kuzum fiyatlari bilmiyorum annemin burnunu yapan dr a gidicek sormadim da fiyat ben ,sen arastir hastaneye degil klinikte yapicak onunkini muayenehanesindetesekkur ederim ,lokal oluyorsa hastanede yatmaya gerek yok o zaman, peki fiyat olarak bilginiz varmibuda beni düşündürüyor..
Yok kuzum fiyatlari bilmiyorum annemin burnunu yapan dr a gidicek sormadim da fiyat ben ,sen arastir hastaneye degil klinikte yapicak onunkini muayenehanesinde
teşekkür ederim sagolun❤
olanlar var ama iyi arastırman lazım bi daha sıkıntı yasama son olsun cunku ameliyat oldukca burun hassazlasıyorSelam arkaslar ben 3 ay once burun ameliyatı oldum fakat pek memnun kalmadim burun ucum biraz düşük gibi ,burun ucu revizyon ameliyati olan varmı beni bilgilendirirseniz sevinirim...
drmehmetyazar instegramda takip ediyorum revizyonları güzel bi bakın istersenizBende kalkiklitan rahatsizim onun icin doktor ariyorum bende karsidan delikleri gorunucek sekilde kalkik istemeyin bence sonrada kotu duruyo
Tüm burun revizyon oldum ama ucu çok kötüydü. Sargıda şuan ama iyi olmuş gibi.SONUCU YAZARSANIZ SEVİNİRİM BURUN UCU REVİZYONU MU
Geçmiş olsun sonuç iyi olur insallahTüm burun revizyon oldum ama ucu çok kötüydü. Sargıda şuan ama iyi olmuş gibi.
Teşekkür ederim İnşAllahGeçmiş olsun sonuç iyi olur insallah
Çok güzel olmuş :)ameliyattan sonra kolay kolay birşey olmazEki Görüntüle 2292413 Kızlar ilk Fotoğraflar ameliyat öncesi, ikinciler yaklaşık 20 günlük bantlar çıkınca, üçüncüler de 40 günlük hali. Merak edenler için paylaşmak istedim
İnşallah sorunsuz bir iyileşme dönemi geçiririm ve hayatım boyunca tekrar sıkıntı yaşamam. Çok zor bir psikoloji revizyon .