Revizyon Burun estetigi

Yeliz3348

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
4
1
48
Selam arkaslar ben 3 ay once burun ameliyatı oldum fakat pek memnun kalmadim 😳burun ucum biraz düşük gibi ,burun ucu revizyon ameliyati olan varmı beni bilgilendirirseniz sevinirim...

Selam arkaslar ben 3 ay once burun ameliyatı oldum fakat pek memnun kalmadim 😳burun ucum biraz düşük gibi ,burun ucu revizyon ameliyati olan varmı beni bilgilendirirseniz sevinirim...
Cnm wgecmis olsun annem 10 yil once oldu seviuor burnunu ama ucu kalkik olsun dedi modaya uymak.istemis :) lokal kaldiricak dr u genel degil korkma bence 1 saatlik islemdir uyusmasi sekil dikme falan

tesekkur ederim ,lokal oluyorsa hastanede yatmaya gerek yok o zaman, peki fiyat olarak bilginiz varmi😔buda beni düşündürüyor..

tesekkur ederim ,lokal oluyorsa hastanede yatmaya gerek yok o zaman, peki fiyat olarak bilginiz varmi😔buda beni düşündürüyor..
Yok kuzum fiyatlari bilmiyorum annemin burnunu yapan dr a gidicek sormadim da fiyat ben ,sen arastir hastaneye degil klinikte yapicak onunkini muayenehanesinde

Bende kalkiklitan rahatsizim onun icin doktor ariyorum bende karsidan delikleri gorunucek sekilde kalkik istemeyin bence sonrada kotu duruyo

olanlar var ama iyi arastırman lazım bi daha sıkıntı yasama son olsun cunku ameliyat oldukca burun hassazlasıyor

Doğuştan olunca kalkık burun güzel duruyor ama estetik olan herkese yakışmıyor. İsteyip istemediğinizi doktorunuza iyice belirtmeniz lazım.

E1836598-7960-4DE3-976C-A3F89DFB30D1.jpeg
Kızlar ilk Fotoğraflar ameliyat öncesi, ikinciler yaklaşık 20 günlük bantlar çıkınca, üçüncüler de 40 günlük hali. Merak edenler için paylaşmak istedim 🙂
İnşallah sorunsuz bir iyileşme dönemi geçiririm ve hayatım boyunca tekrar sıkıntı yaşamam. Çok zor bir psikoloji revizyon .

Eklentiler

• 27C0BA9F-76D6-4039-85CC-04657E24E178.jpeg
    27C0BA9F-76D6-4039-85CC-04657E24E178.jpeg
    99 KB · Görüntüleme: 331
Eki Görüntüle 2292413 Kızlar ilk Fotoğraflar ameliyat öncesi, ikinciler yaklaşık 20 günlük bantlar çıkınca, üçüncüler de 40 günlük hali. Merak edenler için paylaşmak istedim 🙂
İnşallah sorunsuz bir iyileşme dönemi geçiririm ve hayatım boyunca tekrar sıkıntı yaşamam. Çok zor bir psikoloji revizyon .
Çok güzel olmuş :)ameliyattan sonra kolay kolay birşey olmaz

X