- 12 Kasım 2012
- 1.570
- 1.367
- 333
- Konu Sahibi FairyDaphne
-
Türkiye şartlarında çok astronomik bir rakam.Üstelik iyi bir sonuç olacağının garantisi de yok.Burnumu sevmeye başlasam iyi olacak sanırım.yok ben türküm direk fiyat aldım bana 250 binden başlıyor dedi sekreteri
Tanıdığım iyi doktor var revizyon için çok da iyi ucuz yapıyorKesinlikle çok fazla zaten Türk doktorları artık Türklere çalışmıyor ki. Yabancılara çalışıyorlar. İmanları para olmuş durumda.
Kim?Tanıdığım iyi doktor var revizyon için çok da iyi ucuz yapıyor
kim acaba söyleyebilir misiniz?Tanıdığım iyi doktor var revizyon için çok da iyi ucuz yapıyor
Sercan Hoca halkında kötü yorumlar okumuştum ama hatırlamıyorum yalanım olmasın. Sercan Hoca’nın fiyatları inanılmaz uçuk, ben açıkçası Tural Hocayı istiyorum çok ama bir seneden önce muayene etmiyor.4. burun estetiğim olacak burnumun kolumellasında sıkıntı yaşıyorum biraz fazla kısaltmış doktorum. Sercan Göde bu tip burunları yapıyor gibi. Daha önce ona ameliyat olup memnun kalan ya da kalmayan var mı? Eğer buraya yazmak istemezseniz özel mesaj da atabilirsiniz. Görüşlerinizi bekliyorum.
Türk hastası da yok denecek kadar az zaten. Açıklamaları da hep İngilizce. Elalemin ucuzluk pazarı olmuşuzSercan Hoca halkında kötü yorumlar okumuştum ama hatırlamıyorum yalanım olmasın. Sercan Hoca’nın fiyatları inanılmaz uçuk, ben açıkçası Tural Hocayı istiyorum çok ama bir seneden önce muayene etmiyor.
ben de okudum tural beye geri döndüm Tural bey son kararımSercan Hoca halkında kötü yorumlar okumuştum ama hatırlamıyorum yalanım olmasın. Sercan Hoca’nın fiyatları inanılmaz uçuk, ben açıkçası Tural Hocayı istiyorum çok ama bir seneden önce muayene etmiyor.
Ankarada Furkan kadalogluna bakabilirmisiniz oda baya kötü revizyonlari yapıyor. Bende Ahmet İslam beyi düşünüyorumben de okudum tural beye geri döndüm Tural bey son kararım
Merhaba tural hocaya ameliyat oldunuz muben de okudum tural beye geri döndüm Tural bey son kararım
henüz degilMerhaba tural hocaya ameliyat oldunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?